Jump to content

Dean

Member
  • Posts

    321
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dean

  1. Dean

    Caut si eu un film dar numai stiu cum se numeste, insa lam vazut de multe ori, mai ales pe Canalul ProTV. O sa va dau multe detalii despre film, poate ma puteti ajuta si imi spunei numele acestuia . Multumesc mult de tot ! Este vorba despre 2 tinerii , unul cu ochelari, care purta un laptop cu el, iar altul cu parul in sus.. era comedie mi'se pare.. acestia au plekat intr'o seara , in drum spre un oras, pentru a ajunge la un Burger Shot(Numai stiu cum se numea dar era un local unde se dadea mancare, precum McDonalds,KFC,BurgerShot). In aventura lor spre acest oras, ei pierd laptop`ul , masina cu care mergeau , dau de multe belele , prin padure au mers calare pe o puma(sau ceva de genu.. tigru/puma..) si la o benzinarie au oprit, atunci, ei deja numai aveau masina , si au furat masina unor tipi rai, care se credeau smecheri pe acolo si erau batausii , au fugit cu masina si au mers departe, mai aveau putin si ajungeau in oras, exact la intrare, acolo unde se afla si Localul cu mancarea lor favorita. Politia era pe urmelelor, deoarece condusese cu multa viteza.. erau pe o prapastie , de unde se vedea orasul si localul lor cu mancare, au sarit in sus de fericire cand au vazut, insa se auzea girofarul politiei.. si numai aveau scapare.. insa acestia doar vroiau sa manance. Agitatii, au gasit putin mai incolo, niste "chestii cu care poti zbura" le`au luat si sau dus.. Cam asta este in general.. deci va rog frumos daca stitii cum se numeste spune`mi si mie numele filmului. Lam vazut doar la TV si nustiu cum se numeste. Multumesc frumos !
  2. Dean

    Nick: Dawson Esti de'acord sa asculti de organizatori?: Bineinteles
  3. Dean

    Display name: [Cerere] Wallpaper Doresc: Wallpaper Text: IuIu Dimensiuni: Cat e si poza Imagine(obligatoriu): http://imageshack.us/f/811/31105625482552789325510.jpg/ Alte precizari?:MUltumesc
  4. Dean

    Salut la toti, acum am venit si eu de la scoala .. am fost si prin herastrau " . Ce faceti? am auzit ca o fost sv down .. ma rog ne vedem pe samp <'> !
  5. Dean

    Sar'na ! Ce mai faceti bai ?
  6. Dean

    noapte buna all , nu pot sa cred ca ma culc la ora asta.. cand maine la 6 drepti in piceoare va pwp!
  7. Dean

    Noapte buna Adryan si Mickutzuu. Salut tuturor, scuzati'mi abesenta de azi , nu prea am fost acasa. Ce mai e nou?
  8. Dean

    Salut tuturor. salut oantzah, oto!
  9. Dean

    a:)) scuze atunci .. Topic Closed :D
  10. Dean

    Display name: Dwight Dean Doresc: Avatar Text: B-Zone™ Dimensiuni: ca de avatar... Imagine(obligatoriu): Alte precizări?: Vreau sa fie ceva de genul asta: , vreau sa scrie in Rotund B-Zone™ , iar dedesupt sa arate logo-ul b-zone ( doar fata acea cu palarie si ochelari ), vreau cu, culorie Negru si Verde inchis:D ms mult.
  11. Dean

    Eu zic sa editezi faza cu "+1", pana nu iei warnUP ..
  12. Dean

    Salut BMW.. Baftă NoWay25.. La mine e o ploaie de zici ca e sfarsitu lumi , mi'o udat papagalu
  13. Dean

    ) a picat fix la war ) si vad ca nu`si mai revine
  14. Dean

    Hai noapte buna bai.. ma culc si eu
  15. Dean

    Noapte Buna.. Eu mai raman cateva ore..
  16. Dean

    Bai.. stau si stau si stau si tot nam somn .. voi ce mai faceti? eu de la 11 pana acum mam luat cu CS-ul si nici nam observat cand a trecut timpul..
  17. Dean

    Baieti scuzati`ma ca nu pot sa vin la War 4 Fun .. multa bafta si sa'l castigati.. Revin pe la Ora 22 Jumate.. asa..!
  18. Dean

    Salut am revenit.. Pai Viktor , iti urez mult noroc la examene .. Am castigat event eagle \.
  19. Dean

    Salut Corleone!! Sunt noul membru , sper sa ne intelegem foarte bine si sa facem o echipa nemaipomenită ! Abea astept prima Sedinta..
  20. Dean

    Super frumos! Tine'o tot asa amice !
  21. Dean

    Ionutz93 mi'a dat PM ca vrea si el, mai vrea cineva ? Va multumesc mult de tot tuturor ca m'ati aprobat ..
  22. Dean

    Foarte bine! Imi place.
  23. Dean

    Salut si bine ai venit pe communitatea B-Zone™ , iti urez distractie placuta si mult succes !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.