Jump to content

Tone OFF

Member
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tone OFF

  1. Baieti eu va las pe ceva timp, plec peste hotare. Bafta la waruri. Nu le dati voie sa ia sf-ul, tinetiva ca de nustiu ce. Doar suntem Regi ma.
  2. Hai sa inchideam aceasta tema ca pana la urma fiecare are dreptatea lui. Neatza la toti.
  3. A fost o zi urita de war, dar sa fim pozitivi, maine recuperam noi inapoi totul. Am vazut multe demisii, de aici am facut si concluzia, la bine toti sunt alatori si toti zic ca voi sta in ELC foarrte mult timp ca pana la urma sa vedem si noi ca nu este chiar asa si odata ce au venit timpuri mai grele dati mainile in jos si plecati. Bfta mai departe.
  4. E bun baieti si asa, desigur ar fi de dorit mai mult. Dar cum am mai spus-o mai avem de exersat cate ceva pentru a cuceri si turfuri din alte orase.Dar cu timpul le reusim pe toate. Noapte buna all, bfta voua la scoala ca eu sunt in vacanta deja.
  5. Uite-l ma, devii popular chiar si cand esti afk .
  6. Neatza la toti, deabea acuma m-am trezit si eu. Buna tactica Zeamateur69 , sper sa ajute la war. Ne vedem in game.
  7. Nick: Tone[OFF] Level: 20 Factiune: ELC Ce doresti sa le spui: As dori sa va felicit pe toti. Odata ce am intrat in ELC am inteles ca aici imi este locul si va spun cu siguranta raman alaturi de voi pana la ultimul turf. Sunt Mandru de noi!!!
  8. Zeama69 maine iti dau un +1, de ofticati e satula lumea. Mereu mia fost interesant cum ar fi lumea fara comentarii deprisos si fara sens.
  9. Foarte frumos Cadou iti suntem recunoscatori. Neatza la toti ar fi super sa faca crazy un topic cu legende, cred ca il meritam baieti.
  10. Baieti GG 25 turfs, acum avem o pauza de 3 zile , trebuie sa capatam noi puteri ca vom avea o saptamana grea. Welcome celor noi. Noapte buna ELC!!!
  11. Hai ca e o performanta frumoasa si bine pusa la punct, am muncit din greu pentru a cuceri tot Sf-ul, acum putem fi siguri in puterile noastre. Felicitari tuturor, acum trebuie sa avem ca scop pastrarea acestor turfuri cat mai mult timp si chiar cucerirea altor turfuri LS-LV. Inca odata FELICITARI ELC.
  12. Retrag , am ajuns si eu Bosilor, GG sf portocaliu!
  13. Harta http://imgur.com/a/FwOx9#cSOvLlv = Daca va ajutat bagati +
  14. Zeama Le avem si inca cum Le avem. Tin sa va felicit ELC facem o treaba buna in echipa. Cred ca saptamana asta luam si sf-ul. Pana atunci va spun Noapte buna si pana maine.
  15. Mama chiar incep a prinde ura pe PostHunteri. Cum poti ma asa, ok inteleg cand cineva abuzeaza des si intensiv atunci poti face un post sau ptr alte motive bine evidentiate. Ai venit aici sa te distrezi nu sa te angajezi de cameraman. Trezitiva e un joc unde te distrezi, nu un loc unde dai murdarie unul peste altul. Ce pot spune RUSINE, RUSINE.
  16. Salutare all, am lipsit ziua de ieri, am avut ultimul sunet si am fost putin in Aut. Welcome Drw vad ca esti din Moldova, sper sa ne imprietenim .
  17. Foarte frumos GGHRTTT, sper si azi sa cucerim turfurile. Sabzero0 nu mai posta la discutii la noi, e scris clar pentru toti aici discuta doar membri ELC, deci te rog abtinete cu comentariile cel putin in acest Topic. Intru imediat in game.
  18. Am capatat puteri aceste 2 zile, sper sa fim cat mai concentrati si cat mai activi. Trebuie sa fim atenti si sa nu ne bucuram pana nu luam tot sf-ul. . Ne vedem maine cu noi puteri, Noapte buna ELC.
  19. Nick: Tone[OFF] Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: War 19/05/2014 Motivul: Imi cer scuze, dar am mari probleme familiare. Sper sa fie unica invoire pe aceasta saptamana. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Putere ELC.
  20. PRO , e o ideie buna care trebuia de mult sa fie aplicata.
  21. Salutare la toti, sunt foarte bucuros de succesele noastre la war, noi am aratat inca odata ca activitatea si organizarea sunt 2 lucruri forte in El Loco Cartel
  22. Am avut o zi frumoasa El Loco Cartel, sper s-o tinem tot asa si sa facem tot sf-ul Portocaliu. Noapte buna la toti si bafta maine la job/scoala.
  23. Nick: Tone[OFF] Rank: 1 Doresc sa ma invoiesc de la: Antrenament [Data 02.05.2014] Motivul: Am Semi-finala la fotbal. [calcio] Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2/2 ( Insa la ultimul war am anulat invoirea si am fost prezent la toate 3 waruri, pentru confirmare uitativa RPG.) Alte precizari: - Cred sa ma intelegeti, e un eveniment mare pentru mine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.