Jump to content

Andyi16

Donator
  • Posts

    496
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Andyi16

  • Birthday 01/16/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ploiesti
  • Hobbies
    Sa ajut comunitatea.

Previous Fields

  • Real name
    Andrei
  • RPG1 Nickname
    andy_i16

Recent Profile Visitors

1526 profile views

Andyi16's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

27

Reputation

  1. Andyi16

    Nick: andy_i16 Cine ti-a aprobat ziarul?: Flavia Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Mihnea (https://imgur.com/2ULjmoO Poza cu ziarul:https://imgur.com/4VYwNQD Alte precizari: Nick: andy_i16 Cine ti-a aprobat ziarul?: Madalin Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Luffytaro https://imgur.com/MPyBMUT Poza cu ziarul: https://imgur.com/E5hKIv8 Alte precizari:
  2. Andyi16

    Cred ca multi o dati din simple discutii despre cine si cine nu ar trebui sa ia acest grad pe forum in cearta si injurii la adresa celor "YouTuberi". Pana la urma si ei fac content. Bine, in conceptia mea, unul pe care oricine il face pana la urma, dar eu nu cred ca acel tip de content ar trebui promovat si asa mai departe. Promovati ce trebuie vazut, ceva nou, ceva destul de misto. Nu tipul basic de gaming, asta oricine poate sa faca, promovati (chiar si pe cei cu putini abonati) oamenii care au un content misto si pe care vreti sa ii ajutati sa se dezvolte. Ar trebui interpretat astfel acest grad.
  3. Andyi16

    Mi se pare ca chestia asta cu 3000 de abonati e penibila si cred ca gradul ar trebui acordat la oameni cu un content mai atragator etc. Oricine poate sa se plimbe pe mapa si sa vorbeasca pana i se usuca gura. Asta nu e mare YouTube. Cred ca gradul ar trebui acordat pentru un efort mai mare, in momentul in care tu te filmezi cand vorbesti si dupa distribui pe TOATE forum-urile comunitatii (poate se simte cineva ) si lumea na, da click sa vada ce naiba zice asta aici si ei nici macar un minut nu sta, asta nu e mare efort depus sincer. Cred ca mare parte din abonati sunt facuti la giveaway-uri, lumea vede ca dati chestii moca si vine si da subscribe ca sa vada cand mai dati ceva moca. Ar trebui acordate si in functie de content muncit. Abonatii nu conteaza asa mult. Ar trebui ca acest grad sa fie ca o promovare pentru cei care creeaza content bun si de calitate, nu chestii pe care oricine ar putea sa le faca. Sau macar sa munceasca la ele mult mai mult. Cum ar fi cele de la war-uri, sa fim seriosi, se munceste la acest tip de videoclipuri. Editare, muzica, randare etc. Daca doar te inregistrezi cum mergi pe mapa si dupa dai load si share pe toate forum-urile asta nu e mare chestie.
  4. Andyi16

    Tu nu intelegi ca e acelasi sistem ca inainte? Orele jucate pe luna sunt la fel contorizate ca inainte, nu s-a modificat nimic. S-a modificat cum se ia o ora jucata pe joc doar... Apropo, cred ca nu ai vrea sa facem comparatii de situatii scolare si asa mai departe ca e posibil sa te cam faci de ras. Nu am de gand sa iti demonstrez tie nimic, doar faptul ca sunt la unul din cele mai bune licee din Ploiesti si nu, nu la Filo-Franceza sau asa mai departe, la Mate-info imi ofera dreptul sa vorbesc . Sunt un copil bun la invatatura si totusi pot sa ma ocup de joc. Tu esti efectiv foarte inchis in patratelul tau, nu faci fata la scoala/liceu unde esti tu si vrei niste privilegii speciale ca nu poti sa te joci. Penibil.
  5. Andyi16

    Esti total pe langa, nu s-a modificat contorizarea numarului de ore jucate pe luna, s-a modificat contorizarea numarului total de ore, de cand ti-ai deschis tu contul pana acuma. Orele facute pe luna se contorizeaza la fel ca inainte, nu e nimic nou. De ce iti trebuie 30 de ore jucate? Pai e simplu, ca sa intre jucatori cu experienta care stiu si ei de una alta pe b-zone. Adica care nu intra in factiuni si nu stiu sa respecte nicio regula si asa mai departe. Si o sa zici "pai da dar eu am nivel 20 si vreau sa ma reapuc". Cand te-ai lasat ti-a asumat acest lucru, ti-ai asumat ca nu mai joci pe aceste servere si daca vrei sa te apuci din nou sa fii la fel ca ceilalti jucatori. Prin asta se elimina fenomenul de retras-incput-retras-inceput si tot asa. Mai departe, sunt 20 de ore PE LUNA, inseamnand mai putin de o ora pe zi. Argumentele tale sunt lipsite de relevanta si nu au absolut nicio logica. Oh, esti la facultate, nu ai timp, este foarte greu? Atunci lasa-te de joc si cu asta basta, nu mai stati prin factiuni complet degeaba ca sa fie factiunea cu oameni. Am mai vazut pareri pe aici, "calitate nu cantitate". Ce calitate aduci tu factiunii, ce de calitate crezi tu ca esti daca mie imi intrii din 3 in 3 zile sa nu iti iei kick. Degeaba jucati de 10 ani ca daca nu ajutati cu nimic pe cei care vor sa invete sunteti total 0. Si eu joc de 4 ani ep comunitate si ce sa vezi sunt super de acord cu noua regula. Nu inteleg ce e porcaria asta ca "va bateti joc de cei vechi". Daca esti jucator de cine stie cand automat trebuie sa fii inactiv? Poti sa fii jucator mare, de cine stie cand, daca tu nu imi aduci mie din experienta ta (asta pentru ca abia te prind on si si atunci nu raspunzi pe /f) pe mine nu o sa ma ajuti cu nimic, put si simplu o sa fii in plus.
  6. Andyi16

    As vrea sa repet propunerea mea despre inalutarerea functiilor duble, combinatiile lider-helper, lider-admin. Un lider, cred eu, este mult mai mult decat cineva cu o functie. Multi dintre liderii cu functii duble sunt omniprezenti in factiuni, nu prea ii vezi pe /f, majoritatea celor de rank 1/2/3 nu vorbesc prea mult cu liderul si asta strica relatia extrem de mult. Liderul ar trebui sa isi cunoasca membrii, sa stie ce aptitudini are fiecare. Daca nu ldier este helper sau admin in acelasi timp, va pot spune ca se va ocupa mai mult de functia "mai mare", pentru ca aceea ii ofera alta pozitie pe server. Nu e doar vorba de forum, de ce se posteaza la rapoarte, de sanctiuni si asa mai departe, este vorba si despre o reltia intre lider si membri, o relatie care nu prea exista cand acel om are 2 functii in acelasi timp. Pentru ca te vei ocupa mai mult de functia care in final este mai atragatoare, sa fim seriosi.
  7. Andyi16

    Nu sunteti recompensati cu rank si faction history? ) Salariu se primeste din raport (mai putin news reporters), daca asta urma sa se zica. Nu esti obligat sa te joci, daca ai timp si iti place, te joci ca iti place pana la urma. Daca nu iti place, nu mai juca, e simplu. Nu te tine nimeni cu forta sincer.
  8. Andyi16

    Incerca ca atunci cand faci o ironie sa te asiguri ca scrii cum trebuie, ca altfel devii penibil. Nu o sa te prinzi probabil ce ai gresit, dar e ok . Nici nu ma astept sa intelegi.
  9. Andyi16

    @Botys_Ghytza Nu, dragul meu, nu duc lipsa de atentie. Asa cum voi va exprimati opinia si eu mi-o exprim pe a mea despre opiniile voastre. Dn nou, post aiurea prin sectiunea asta, daca ar fi avut treaba cu regulamentul as mai fi zis. ON topic: Ultimul meu post aici, regula oricum va fi aplicata, puteti sa amenittati ca va lasati, ca nu stiu ce, ca in final toti o sa va apucat la loc . Tipic.
  10. Andyi16

    @Botys Ghytza Propunerile tale mi se par atat de negandite. In primul rand, spui ca regula a nu fie aplicata celor de rank 4 sau 5, pentru ca ei s-ar afirma prin alte metode: teste, oragnizarea de activitati. Pai asta inseamna ca ei vor face cel putin o ora jucata in plus la numarul de ore jucate pe luna . In al doilea rand, acuma vrei sa se faca experimente, sa vezi cine iese cine nu iese, cine e demis si cine nu. Sa fie aplicata si punct. In al treilea rand, stau si ma gandesc daca ti-ai pus mintea la contributie cand ai zis ultima propunere. Adica tu vre niste privilegii ca ai tu rank-uri 4-5-6-7, adica tu ai vrea intr-un fel sa ramai acolo cu munca ta, dar degeaba, ca nu faci nimic productiv, iar altii, "nubii de civili" sa sta ca vitele la job-uri ca vezi doamne tu ai munca in spate si ca trebuie sa fii rasplatit, acuma stai cu burta la soare. Tocmai tu spui ca nu ai timp si asta se poate vedea prin activitatea ta lunara de pe abele servere (18 ADUNATE pe rpg 3 si 4). Atunci cand intrii in factiuni, iti asumi as o responsablitate. De ce nu te lasi? Ai bac, termina u bac-ul si apuca-te din nou cand ai timp. Nu mai ocupati locruile aiurea prin factiuni, ca voi sunteti singurii care nu faceti nimic si de aia sunt aplictiile inchise la majoritatea factiunilor. Pentru ca stati acolo de umplutura. Nu mi se pare normal, in continuare. Cine vrea factiune sa fie activ. Oh, aveti bac? Prietea? Facultate? Bravo draga, lasa-te de joc, termina ce ai de facut si apuca-te cand ai timp. ! JOACA e pentru cine are TIMP. !
  11. Andyi16

    Esti complet pe langa subiect cu reply-ul tau, aici discutam despre schimabrile regulamentului, nu despre cine pupa in cur si cine nu, ca daca e sa o luam asa si tu pupi in cur pe cei care sunt impotriva mea. La orice schimbare exista pro si contra, de data asta se pare ca eu sunt pro si voi contra. Eu doar aduc argumente impotriva parerilor proaste care zboara pe aici. Plus ca nu mai joci si vii aici hodoronc-tronc sa te iei de mine ca si cum ce ti as fi atacat eu tie.
  12. Andyi16

    ))))) singurul aici care nu gandeste logic esti tu. Pentru ca, la varsta ta, abia ai timp sa joci si ai lucru etc. Deci nu ai timp si pentru server, iar tu vrei sa ai niste drepturi speciale ca nu stai pe server, in loc sa ii lasi pe cei care inca sunt la scoala\liceu si au timp sa joace si sa aiba loc in factiuni ptr asta.
  13. Andyi16

    Nah, exact ata e. No lifer nu sunt, am prieteni, ies in fiecare weekend prin oras, invat bina la liceu si culmea am si pregatiri si tot am timp. Deci, eu de asta tot comentez, ca sunt unii care chiar stau toata ziua la Pc si se tot vaita pe aici ca nu au timp. Ma dau exemplu, eu am tim si, ce sa vezi, si viata sociala.
  14. Andyi16

    Ti se pare o lipsa de respect ca trebuie sa stai o ora (=60 de minute) pentru O ORA jucata? ))))))))))))))) Nah, tu nu intelegi ca regula aia e pusa ca membrii factiunilor sa fie activi si inainte si dupa, pentru a fi obisnuiti cu jocul si asa mai departe. Si sa se elimine fenomenul ala de "ma retrag-ma apuc iar - ba iar ma retrag - o, ba nu, iar ma apuc". Adica ori-ori. "[...] ori au prea mult timp, ori nu gandesc.". EXACT. Chiar tu spui . Factiunile sunt pentru CINE ARE TIMP. E o strategie foarte buna de a scapa de oamenii care stau degeaba prin factiuni, doar ca sa fie factiunea plina cu oameni. Degeaba joci tu de acum 18921 de ani, daca tu te loghezi din an in paste ca sa imi raspunzi mie, un necunoscator de factiune, la intrebarile pe care le am. Ca tot aveti experienta. Lasati oamenii cu timp sa ajute la dezvoltarea serverului. Regula oricum va fi aplicata pentru ca singurii care comentati sunteti cei care "aveti experienta" dar nu si timp. Ei, in sfarsit, se va putea scapa de voi cat mai repede. ON topic: Sper sa imi fie luata in considerare propunerea pentru eliminarea dublelor functii.
  15. Andyi16

    Ma dar tu ce sisteme ai vrea. Ca vad ca nu te multumeste nimic. Sisteme proaste, stai foarte mult pentru unele chestii, care in conceptia ta sunt inutile. Ce ti se pare asa inutil la ele? Ce sisteme ai vreau tu sa faca, spune-mi si mie, ca aveti niste chestii gen: "Da Keltone ca sistemele sunt prafffff :<:<:< si c-a nu putem face nimikkkk omgggg". Ce naiba ati vrea sa puteti sa faceti, avand in vedere ca jucati pe un server ROLE-PLAY, a se cauta pe internet definita si a intelege la ce se refere. Acum replica "offfffff doamnnne, ce plyctisithoor sa facut si serveru asta". Fimearscarba de voi care vreti sa vi se faca niste sisteme atat de "distractive". Definti distractia. Definiti ce inseamna la voi sa va distrati daca sistemele actuale nu sunt bune. Aveti altceva in partea dorala acuma, asta ca nu va convin 20 de ore jucate pe luna in factiuni, ca "da-r ce fakkk euuu atat tymppp, ca l-a un momendat termin raportulll, stau si ma plimb ku masina de nebun?". Ok, factiunea e plictisitoare? Voi aveti in cap jegu asta ca raportul ar fi o limita. Nu draga nu e o limita, e un minim, puteti face de 10 ori raportul, cu atat mai bine zic eu. De munca nu va place. Ok, mergeti si va distrati. Aaaa, ba nu ca nu ne distram pe server ca sistemele nu sunt asa, asa, asa. Definiti voi un sistem distractiv, ce ar contine. Dupa daca intrati in factiuni nu e bine, daca sunteti civili iar nu e bine. Dar ce naiba ati vrea voi sa faceti ca nu se mai intelege nimic. De 1 an-2 in coace s-a implementat, prost, ideea asta ca factiunile sunt niste muzee si ca membrii sunt niste exponate, nu niste oameni care muncesc, nu nimic. Inainte stateai sa ajungi in factiuni si toata lumea facea raportul*2 sau chiar *3, pentru ca se muncea si, culmea, lumea avea timp. Si erau oameni si ei, la fel. Continuati sa comentati pe aici ca nu va place noua regula, lenesilor ce sunteti, good luck honey ca nu o sa ajungeti nicaieri cu atittudinea voastra.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.