Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Andyi16

Donator
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About Andyi16

 • Rank
  Veri frumi pe SA:MP
 • Birthday 01/16/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti
 • Hobbies
  Sa ajut comunitatea.

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  andy_i16
 • RPG2 Nickname
  andy_i16

Recent Profile Visitors

1191 profile views
 1. Andyi16

  Nick: andy_i16 Cine ti-a aprobat ziarul?: Flavia Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Mihnea (https://imgur.com/2ULjmoO Poza cu ziarul:https://imgur.com/4VYwNQD Alte precizari: Nick: andy_i16 Cine ti-a aprobat ziarul?: Madalin Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Luffytaro https://imgur.com/MPyBMUT Poza cu ziarul: https://imgur.com/E5hKIv8 Alte precizari:
 2. Salutare dragi jucători! De curând am decis să îmi reîncep activitatea pe acest server. De la începutul reînceputului (sună ciudat, nu?) am observat că din ce în ce mai multă lume ajunge la un nivel prea ridicat de cringe în urma mesajelor transmise în public. Aşa că, am decis să le colecţionez pe toate (sau doar unele)! Puteţi şi voi să trimiteţi screen-urile voastre, în forma de mai jos. Să îi dăm drumul, zic:
 3. Make posts longer than 2 words, otherwise it will be considered spam or smth and fw.
 4. Good bye Niggachu! See ya in the future.
 5. Andyi16

  Cred ca multi o dati din simple discutii despre cine si cine nu ar trebui sa ia acest grad pe forum in cearta si injurii la adresa celor "YouTuberi". Pana la urma si ei fac content. Bine, in conceptia mea, unul pe care oricine il face pana la urma, dar eu nu cred ca acel tip de content ar trebui promovat si asa mai departe. Promovati ce trebuie vazut, ceva nou, ceva destul de misto. Nu tipul basic de gaming, asta oricine poate sa faca, promovati (chiar si pe cei cu putini abonati) oamenii care au un content misto si pe care vreti sa ii ajutati sa se dezvolte. Ar trebui interpretat astfel acest grad.
 6. Andyi16

  Mi se pare ca chestia asta cu 3000 de abonati e penibila si cred ca gradul ar trebui acordat la oameni cu un content mai atragator etc. Oricine poate sa se plimbe pe mapa si sa vorbeasca pana i se usuca gura. Asta nu e mare YouTube. Cred ca gradul ar trebui acordat pentru un efort mai mare, in momentul in care tu te filmezi cand vorbesti si dupa distribui pe TOATE forum-urile comunitatii (poate se simte cineva ) si lumea na, da click sa vada ce naiba zice asta aici si ei nici macar un minut nu sta, asta nu e mare efort depus sincer. Cred ca mare parte din abonati sunt facuti la giveaway-uri, lumea vede ca dati chestii moca si vine si da subscribe ca sa vada cand mai dati ceva moca. Ar trebui acordate si in functie de content muncit. Abonatii nu conteaza asa mult. Ar trebui ca acest grad sa fie ca o promovare pentru cei care creeaza content bun si de calitate, nu chestii pe care oricine ar putea sa le faca. Sau macar sa munceasca la ele mult mai mult. Cum ar fi cele de la war-uri, sa fim seriosi, se munceste la acest tip de videoclipuri. Editare, muzica, randare etc. Daca doar te inregistrezi cum mergi pe mapa si dupa dai load si share pe toate forum-urile asta nu e mare chestie.
 7. Andyi16

  wrong
 8. Andyi16

  Tu nu intelegi ca e acelasi sistem ca inainte? Orele jucate pe luna sunt la fel contorizate ca inainte, nu s-a modificat nimic. S-a modificat cum se ia o ora jucata pe joc doar... Apropo, cred ca nu ai vrea sa facem comparatii de situatii scolare si asa mai departe ca e posibil sa te cam faci de ras. Nu am de gand sa iti demonstrez tie nimic, doar faptul ca sunt la unul din cele mai bune licee din Ploiesti si nu, nu la Filo-Franceza sau asa mai departe, la Mate-info imi ofera dreptul sa vorbesc . Sunt un copil bun la invatatura si totusi pot sa ma ocup de joc. Tu esti efectiv foarte inchis in patratelul tau, nu faci fata la scoala/liceu unde esti tu si vrei niste privilegii speciale ca nu poti sa te joci. Penibil.
 9. Andyi16

  Esti total pe langa, nu s-a modificat contorizarea numarului de ore jucate pe luna, s-a modificat contorizarea numarului total de ore, de cand ti-ai deschis tu contul pana acuma. Orele facute pe luna se contorizeaza la fel ca inainte, nu e nimic nou. De ce iti trebuie 30 de ore jucate? Pai e simplu, ca sa intre jucatori cu experienta care stiu si ei de una alta pe b-zone. Adica care nu intra in factiuni si nu stiu sa respecte nicio regula si asa mai departe. Si o sa zici "pai da dar eu am nivel 20 si vreau sa ma reapuc". Cand te-ai lasat ti-a asumat acest lucru, ti-ai asumat ca nu mai joci pe aceste servere si daca vrei sa te apuci din nou sa fii la fel ca ceilalti jucatori. Prin asta se elimina fenomenul de retras-incput-retras-inceput si tot asa. Mai departe, sunt 20 de ore PE LUNA, inseamnand mai putin de o ora pe zi. Argumentele tale sunt lipsite de relevanta si nu au absolut nicio logica. Oh, esti la facultate, nu ai timp, este foarte greu? Atunci lasa-te de joc si cu asta basta, nu mai stati prin factiuni complet degeaba ca sa fie factiunea cu oameni. Am mai vazut pareri pe aici, "calitate nu cantitate". Ce calitate aduci tu factiunii, ce de calitate crezi tu ca esti daca mie imi intrii din 3 in 3 zile sa nu iti iei kick. Degeaba jucati de 10 ani ca daca nu ajutati cu nimic pe cei care vor sa invete sunteti total 0. Si eu joc de 4 ani ep comunitate si ce sa vezi sunt super de acord cu noua regula. Nu inteleg ce e porcaria asta ca "va bateti joc de cei vechi". Daca esti jucator de cine stie cand automat trebuie sa fii inactiv? Poti sa fii jucator mare, de cine stie cand, daca tu nu imi aduci mie din experienta ta (asta pentru ca abia te prind on si si atunci nu raspunzi pe /f) pe mine nu o sa ma ajuti cu nimic, put si simplu o sa fii in plus.
 10. Andyi16

  Nick-ul tau: andy_i16 Server: 4 Descrierea bugului: Dupa ce s-a terminat timpul iar am asteptat 2 minute. Screenshot(s): http://imgur.com/a/i9deH
 11. Andyi16

  As vrea sa repet propunerea mea despre inalutarerea functiilor duble, combinatiile lider-helper, lider-admin. Un lider, cred eu, este mult mai mult decat cineva cu o functie. Multi dintre liderii cu functii duble sunt omniprezenti in factiuni, nu prea ii vezi pe /f, majoritatea celor de rank 1/2/3 nu vorbesc prea mult cu liderul si asta strica relatia extrem de mult. Liderul ar trebui sa isi cunoasca membrii, sa stie ce aptitudini are fiecare. Daca nu ldier este helper sau admin in acelasi timp, va pot spune ca se va ocupa mai mult de functia "mai mare", pentru ca aceea ii ofera alta pozitie pe server. Nu e doar vorba de forum, de ce se posteaza la rapoarte, de sanctiuni si asa mai departe, este vorba si despre o reltia intre lider si membri, o relatie care nu prea exista cand acel om are 2 functii in acelasi timp. Pentru ca te vei ocupa mai mult de functia care in final este mai atragatoare, sa fim seriosi.
 12. Andyi16

  Nu sunteti recompensati cu rank si faction history? ) Salariu se primeste din raport (mai putin news reporters), daca asta urma sa se zica. Nu esti obligat sa te joci, daca ai timp si iti place, te joci ca iti place pana la urma. Daca nu iti place, nu mai juca, e simplu. Nu te tine nimeni cu forta sincer.
 13. Andyi16

  Incerca ca atunci cand faci o ironie sa te asiguri ca scrii cum trebuie, ca altfel devii penibil. Nu o sa te prinzi probabil ce ai gresit, dar e ok . Nici nu ma astept sa intelegi.
 14. Andyi16

  @Botys_Ghytza Nu, dragul meu, nu duc lipsa de atentie. Asa cum voi va exprimati opinia si eu mi-o exprim pe a mea despre opiniile voastre. Dn nou, post aiurea prin sectiunea asta, daca ar fi avut treaba cu regulamentul as mai fi zis. ON topic: Ultimul meu post aici, regula oricum va fi aplicata, puteti sa amenittati ca va lasati, ca nu stiu ce, ca in final toti o sa va apucat la loc . Tipic.
 15. Andyi16

  @Botys Ghytza Propunerile tale mi se par atat de negandite. In primul rand, spui ca regula a nu fie aplicata celor de rank 4 sau 5, pentru ca ei s-ar afirma prin alte metode: teste, oragnizarea de activitati. Pai asta inseamna ca ei vor face cel putin o ora jucata in plus la numarul de ore jucate pe luna . In al doilea rand, acuma vrei sa se faca experimente, sa vezi cine iese cine nu iese, cine e demis si cine nu. Sa fie aplicata si punct. In al treilea rand, stau si ma gandesc daca ti-ai pus mintea la contributie cand ai zis ultima propunere. Adica tu vre niste privilegii ca ai tu rank-uri 4-5-6-7, adica tu ai vrea intr-un fel sa ramai acolo cu munca ta, dar degeaba, ca nu faci nimic productiv, iar altii, "nubii de civili" sa sta ca vitele la job-uri ca vezi doamne tu ai munca in spate si ca trebuie sa fii rasplatit, acuma stai cu burta la soare. Tocmai tu spui ca nu ai timp si asta se poate vedea prin activitatea ta lunara de pe abele servere (18 ADUNATE pe rpg 3 si 4). Atunci cand intrii in factiuni, iti asumi as o responsablitate. De ce nu te lasi? Ai bac, termina u bac-ul si apuca-te din nou cand ai timp. Nu mai ocupati locruile aiurea prin factiuni, ca voi sunteti singurii care nu faceti nimic si de aia sunt aplictiile inchise la majoritatea factiunilor. Pentru ca stati acolo de umplutura. Nu mi se pare normal, in continuare. Cine vrea factiune sa fie activ. Oh, aveti bac? Prietea? Facultate? Bravo draga, lasa-te de joc, termina ce ai de facut si apuca-te cand ai timp. ! JOACA e pentru cine are TIMP. !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.