Jump to content

Skija

Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oras Botosani , Tara Romania , Continent Europa , Planeta Terra , Galaxie Calea lactee
  • Hobbies
    Sa raman in Verdant Family
    Sa imi fac noi prieteni
    Sa imi vad de treaba

Previous Fields

  • Real name
    Iulian

Skija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sunteti buni la rime? forum.b-zone.ro/topic/176961-duel-in-rime/

  2. Nick: Skija Rank: 1 Data war-urilor: 12.12.2013 ScreenShot cu /stats inainte de war-uri: Click , click , click ScreenShot cu /stats dupa war-uri: Click , click Numarul de materiale consumate: Am consumat multe , nu stiu exact Alte precizari:
  3. Nick: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni / Monday: Click , click Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Mari / Tuesday: Click , click , click , click Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri / Wednesday: -- Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi / Thursday: -- Alte precizari: Imi pare rau dar nu am putut posta pozele de miercuri si joi din cauza internetului . Este cu trafic si acum am cam ramas cu traficul pe 0 , cand vine traficul le voi trimite lui Rossi prin PM.
  4. Nick: Skija Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni / Monday: -- Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Mari / Tuesday: Click Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri / Wednesday: Click Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi / Thursday: Click Alte precizari: Luni nu am putut ajunge la war pentru ca atunci am reparat pc-ul si nu am prins warul. Iar la warul de marti cu zarva care era am uitat sa fac ss la 21:00
  5. Nick: Skija Rank: 1 Data war-urilor: 3/12/2013 - 5/12/2013 ScreenShot cu /stats inainte de war-uri: Click ScreenShot cu /stats dupa war-uri: Click Numarul de materiale consumate: In aceste 3 zile am consumat 77600 materiale Alte precizari: Luni am lipsit de la war pentru ca atunci mi-am reparat pc-ul si nu am apucat sa intru la war , iar cele doua poze cu stats una pe data de 4/12/2013 la ora 00:38 si cealalta facuta pe data de 07/12/2013 a ora 10:06 am uitat sa fac poza dupa war si am facut dupa , nu am consumat sau vandut materiale in aceasta perioada.
  6. Welcome si speram ca o sa iti placa si serverul nostru de SA:MP.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.