Jump to content

Ragnar27k

Member
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ragnar27k

  1. Nick :Daryll Rank :2 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2):1 Motivul invoirii:Nu am cum sa intru Data sedintei la care nu poti veni :21 06 2015 Alte precizari :Bafta
  2. Frumos,imi dai si mie armele dupa samp te rog? cele galbene-verzui daca le mai ai
  3. Felicitari pentru waruri,a fost bine dar mâine trebuie sa fie si mai bine,avem 4 waruri pe care trebuie sa le câștigam,pana la urma nu prea am avut ce sa facem la warul cu GSB,era hq-ul lor,plus ca erau multi online iar eram jumate.Noapte buna Avispa!
  4. Poate o sa se rezolve problema cu adminii si o sa cucerim LS-ul.
  5. Nick :Daryll Rank :1 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2):prima Motivul invoirii:Ma duc la ziua unui tovaras Data warului :22.05.2015 Alte precizari :Imi pare rau ca nu pot sa ajung,dar e ceva special si nu pot sa lipsesc.
  6. Salut baieti,diseara sper sa fim cat mai multi sa castigam 4/4.
  7. Salut baieti,a fost o seara buna aseara dar trebuia sa castigam war-ul cu avispa.Welcome celor noi si diseara sper sa fim toti la war.
  8. Salut baieti,sper sa fim in numar cat mai mare astazi la waruri si sa castigam!
  9. Baieti de luni sper sa fim mai multi la waruri sa ne luam turfurile inapoi!
  10. Felicitari Kha pentru lider,sper sa ne regrupam cat mai repede si sa recucerim turfurile pierdute.
  11. Salut baieti,sper ca diseara sa fim toti prezenti sa castigam 4/4!
  12. Nick name: VeNo[VIP] Luni: Invoit Marți: INVOIT Miercuri: Invoit Joi: Invoit Am avut inactivitate dar am postat sa ma asigur ca e totul ok.
  13. Nume:VeNo[VIP] SS cu scoruri: Luni: Imagini: scor total: Invoit Marti: Imagini: scor total:Invoit Miercuri: Imagini: scor total:Invoit Joi: Imagini: Scor total:Invoit Am postat doar sa ma asigur ca e totul ok.
  14. @BTD musiQQ , Welcome @FallenN1 , Welcome
  15. Nickname: VeNo Imagini LUNI: Nu mai am ss Imagini MAR?I: http://imgur.com/8AeGLrz Imagini MIERCURI:Invoiti Imagini JOI: http://imgur.com/4bMmEg0
  16. Nick:[iB]VeNo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Cum este acceasta http://imgur.com/b5RMDq0 dar sa fie cu SF si cu 69 Pier Mobs Tema (In caz ca nu exista o imagine):69 Pier Mobs Text:69 Pier Mobs Best Gang si sa apara intr-un colt VeNo Dimensiuni:Cum credeti ca este mai bine Alte precizari:Multumesc
  17. Sincer,nu prea cred ca se va intampla ceva..ramane de vazut
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.