Jump to content

Afellay

Member
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Afellay

  1. Sari, tu ești designer și nu știi cum se redimensionează o imagine? Nu-s DESIGNER sau mare priceput, personal, nu lucrez decât de maxim o săptămână în photoshop, dar serios. Ești designer, păi dovedește că meriți funcția pe care o ai. Învață de la Richter, știe. # Aiurea lucrări, părerea mea este că textul la multe dintre ele nu este cel potrivit iar redimnesionarea.. 0.
  2. Thank you very much! NEW:
  3. Sunt la început, logic să nu fie grele.
  4. Nu ai nicio creație, din păcate.
  5. @, sper să îți placă, sunt începător:
  6. Mersi frumos. Te duci pe imgur.com -> ' upload image ' cauți imaginea și după dai start. După ce se termină încărcarea copiez URL-ul, ultimul cod de acolo din dreapta. NEW:
  7. Păi nu mă prea pricep la text și am zis că decât să stic, mai bine învăț câte ceva și după postez și cu font.
  8. Salutare tuturor! De curând m-am apucat și eu de Photoshop și cu ceva sfaturi de la o persoană care se pricepe cât de cât în acest domeniu, am reușit să fac și eu câteva creații. Însă, dacă nu le postez aici, consider că degeaba le-am făcut. Câteva păreri de la oamenii de aici cu experiență aș dori, știu că mă v-a ajuta mult în viitor. # Mersi frumos!
  9. Vă mulțumesc frumos, topic closed.
  10. Nick: Afellay Doresc: LOGO Imagine: http://i.imgur.com/uuXBynr.png Temă: FC Brașov Text: Afellay Dimensiuni: 400 x 150. Alte precizări: Vreau în loc de stema AC Milan să fie stema de la FC Brașov și în loc de textul acela să fie nickname-ul meu. Nu neeapărat să fie cu panglica aia în mijloc, poate să fie și stema și sub numele. Nu contează. +1 celor mai bune creații. Vă mulțumesc pentru timpul acordat!
  11. GTA V va ocupa 65GB pe PC, preload începe pe Steam în data de 7 aprilie Grand Theft Auto V va fi lansat de Rockstar Games în data de 14 aprilie pentru PC, fiind poate cel mai așteptat de majoritatea comunității PC, alături de The Witcher 3: Wild Hunt. Grand Theft Auto V va fi unul dintre cele mai mari titluri ca dimensiune din toate timpurile, necesitând 65GB pentru instalare. Rockstar este conștient de situația în care se află mulți gameri cu privire la viteza conexiunii le internet și va permite copierea jocului pe mediile de stocare începând cu 7 aprilie, urmând ca peste alte 7 zile să fie deblocat. Dacă ați achiziționat titlul pe Steam, puteți verifica periodic activarea acestei opțiuni începând de mâine, studioul nespecificând ora. Pe consolele Next Gen, GTA V ocupa inițial 44GB, urmat de o serie de patch-uri care au mărit acest număr. GTA V poate fi precomandat pe Steam pentru 59,99€. TRAILER : 1 , 2. Sursă: Aici.
  12. Replica: " Track him, find him, kill him. " Filmul / Serialul din care a fost extrasă replica: The Expendables 3. Personajul care a rostit replica: Sylvester Stallone. Alte precizări: .
  13. Genul preferat: Acțiune / comedie. Motivul pentru care îmi place: Acțiune: Stai mereu ' în priză ' pentru că nu știi ce se întâmplă dacă nu ai mai văzut filmul înainte. Comedie: Mereu trebuie să vină o replică genială care să te facă să nu te mai oprești din râs. Câteva exemple de filme din acest gen: Mercenarii 1/2/3, Rush Hour 1/2/3 etc. Alte precizări: .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.