Jump to content

Mancini

Donator
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

About Mancini

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Mihai

Mancini's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

9

Reputation

  1. Sarbatori fericite tuturor!!

    1. kapow

      kapow

      Mersi, la fel!

  2. Sper sa intrati toti la war sa ne castigam teritoriul inapoi
  3. Baieti azi la 23:30 am autocaru plec spre italia cand ajung acolo ma bag imediat in elc
  4. Ne revedem in toamna baieti cu forte proaspete :*

  5. Nu va mai certati ca nabii fiti o echipa lasati prostiile cum am fost si noi o echipa inainte de a fi krups lider asa trebuie sa fiti si voi mie imi pare rau ca am iesit dar nu mai am timp momentan sa joc am si eu o varsta trebuie sa fac ceva dar promit ca in toamna revin cu forte proaspete cu pc bun sa pot juca ca pana acum am avut parte numai de rebuturi aveti grija ce faceti si nu iesiti din mafie pentru o prostie. am intrat si eu cateva zile in TTB si ce credeti nu pot sta acolo nu pot face nimic acolo cum se zice m-am nascut in sf si aici voi muri nu voi parasi aceasta mafie niciodata!! Salut bafta la waruri si aveti grija de voi va pup!!
  6. Nick : Rocco_Mancini Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Sedinta Data la care nu poti veni : 11/08/2014 Lipsesc din motivul: Trebuie sa car niste bagaje Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari:
  7. Salutare acum incerc sa intalez san andreas sa vad cum merge in legatura Cu posturile fratilor nu va mai plangeti atat!! Nu mai gresiti si nu mai primiti report mare vrajeala!!!
  8. Eu cred ca le stie si silviu nu ? parca si el a participat si avem si noi poze la image
  9. Fratilor nu scorul conteaza degeaba ai scor bun daca pierzi daca nu ascultati de conducere si faceti ca voi nu o sa castigam niciodata!!
  10. Nick: Rocco_Mancini Rank: 4 Doresc sa ma invoiesc de la: Activitatea cu The Tsar Bratva Motivul: Nu pot sta in casa pe caldura asta Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:prima Alte precizari: Distractie placuta!
  11. Doamne ce ma enerveaza jucatorii lui peste astea cu level mare trecuti prin viata virtuala care se tot dau mari .. am aplicat si eu in "ToV"si ghici toti au inceput cu Contra si nici unu nu ma cunoaste din clan se vede ca nici nu s-a uitat pe trecutul meu .. Ca nu inspir incredere si ca sunt post hunter .... Deci am ramas fara cuvinte de al naibi am stat si m-am uitat la toti membrii din clan si nici unu nu are in prima lui factiune mai mult de rank 3 eu mai am putin si primesc rank 5 in prima factiune si daca va uitati pe trecuturile lor in factiuni ramaneti blocat joined in faction left witch fp .. numai atat vedeti dar deja m-am invatat ca pe serverul asta ca sa poti face ceva iti trebuie pile MARI altfel nu faci nimic infine nu voi mai face nici o aplicatie nu vreau sa mai imi fac prieteni etc . De acum voi fi eu si atat o sa vorbesc doar cand va fi nevoie Il felicit pe veerx3 pentru ca trebuia sa fac ca si el sa imi vad de treaba mea si atat.. Salut
  12. Foarte frumos nici nu puteam sa merg pe acolo la ce lag aveam
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.