Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

MrKamikaze

Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MrKamikaze

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/09/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Contact Methods

 • Skype
  angels_bogdan

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 1. MrKamikaze

  Nickname: Mr.Kamikaze Level: 16 Sunt jucatorul cu numarul: 20 Alte precizari: Bafta tuturor
 2. MrKamikaze

  Nick: Mr.Kamikaze Level: 16 Rank: 2 Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 saptamani De ce doresti sa pleci din Green Street Bloods?: Timpul nu imi permite sa mai stau pe pc momentan Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Green Street Bloods pentru minim 2 saptamani: DA Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Green Street Bloods ? : Foarte bine, colegii sunt ok, respect dookid Alte precizari?: Bafta la toti, poate o sa aplic in viitorul apropiat daca reusesc sa imi fac timp pentur jocuri
 3. Nick: Mr.Kamikaze Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 29.01.2014 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: merge pc-ul in poze, mi s-a dus banda de la hard.. Alte precizări: pana maine sper sa il schimb, bafta la war!
 4. Nick: Mr.Kamikaze ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://postimg.org/gallery/bkywa39s/d4528634/ Numarul war-urilor la care am participat: 6/7 Alte precizari: nu am putut participa la ultimul war, nu mai puteam sa stau... Si la o poza se vad doar scorurile, pentru ca era lag si facea lumea spam..
 5. Nick: Mr.Kamikaze ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://postimg.org/gallery/3tfxr0c8/a6a60451/ Numarul war-urilor la care am participat: 4 din 5 Alte precizari: M-a lasat dookid sa ies.
 6. Nick: Mr.Kamikaze ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://postimg.org/gallery/1jt7e1jw/2be5f63d/ Numarul war-urilor la care am participat: 6/6 Alte precizari:
 7. Nick: Mr.Kamikaze ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://postimg.org/gallery/3ik620z8/2d6f1f25/ Numarul war-urilor la care am participat: ?! 3/3 Alte precizari: -
 8. Nick: Mr.Kamikaze Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 15.01.2014 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Plec in 10 minute la rude. Alte precizări: Bafta la war
 9. Nick: Mr.Kamikaze ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://postimg.org/image/n81i8ic5d/ Numarul war-urilor la care am participat: 1/1 Alte precizari: am uitat sa postez aseara..
 10. Nick: Mr.Kamikaze ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://postimg.org/gallery/1calsdys/ab1184b7/ Numarul war-urilor la care am participat: 2/2 Alte precizari: Mdea.
 11. Nick: Mr.Kamikaze Rank : 1 Data warurilor la care nu poti ajunge: 9:01:2014 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana :2 (la warurile de marti am ajuns) Motivul invoirii: Altercatie cu mama... note aiurea, posibil sa fiu si inactiv cateva zile Alte precizari: Imi pare rau... asa e cu parinti
 12. Nick: Mr.Kamikaze ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://postimg.org/gallery/20doa0vaw/9c376ad2/ Numarul war-urilor la care am participat: 2/2 Alte precizari: Oamenii trageau prin pereti...
 13. Nick: Mr.Kamikaza Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 7.01.2014 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: este ziua mea si nu am timp sa stau azi la pc.. Alte precizări: Posibil sa intru pe la 9, poate mai devreme
 14. MrKamikaze

  Nume in joc: Mr.Kamikaze Nume real: Bogdan Nickuri anterioare / Conturi anterioare:- Level: 12 Vârsta (reala): 15 Facțiunile anterioare (specificați rankul): - Cel mai mare rank deținut într-o facțiune (precizați facțiunea): -- Motivul pentru care ați părăsit sau ați fost demiși din fosta facțiune (specificați cum ați părăsit facțiunea): -- Link către demisia din ultima facțiune (dacă există): -- De ce doriți sa vă alăturați gangului Green Street Bloods: Nu imi plac factiunile pasnice, si nici departamentele de politie, asa ca am hotarat sa aplic intr-un gang. Am ales GSB deoarece sunt uni mafioti in acest gang cu care am lucrat si inainte, si pot lucra foarte bine in echipa cu ei. Câte ore / zi acordați acestui joc, fara afk?: In timpul scolii aproximativ 5 ore, in vacanta aproximativ 10 ore (14 tot cu afk) Intervalul de timp în care joci SA:MP: In timpul scolii 13:00-22:00, in vacanta 8:30-23:00 Poți fi prezent la waruri in intervalul 20:00 - 22:00 in zilele de luni, marti,miercuri si joi?: Da Dacă veți intra în Green Street Bloods cât timp veți rămâne alături de noi?: Sper sa raman definitiv in aceasta factiune Cu ce considerați ca se ocupa acest gang?: Droguri, arme, crime, spalare de bani etc. (warurile sunt activitatea principala) Aveți capacitatea de a lucra în echipa?: Da Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Skill-uri la job-uri secundare(skill arms, mechanic, lawyer, detective): Arms 2, Mechanic 5, Lawyer si Detective 1 Motto-ul gangului: SHOWING HONOR GAINS RESPECT, RESPECT MEANS POWER. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare din Green Street Bloods ?: Desigur Ești de acord sa stai minim 2 săptămâni in Green Street Bloods (în caz contrar vei fi demis cu FP 60/60)?: Da Vei fi activ (în caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?: Da Vei participa la toate evenimentele gangului Green Street Bloods (în caz contrar liderul are dreptul să te demită)?: Da Poza cu /stats: http://postimg.org/image/4n7nxsinh/ Câte warn-uri ai in joc? (daca da, spune motivul): Nu am Ați avut ban? (daca da, spune motivul): Nu Ai avut vreodata Admin Jail? (daca da, spune motivul): Deranj event, din greseala am omorat pe cine nu trebuia. Ești pe Blacklist la o anumita mafie/facțiune? (specifica): Nu În cazul in care afli pe BlackList-ul unei mafii/facțiuni ești de acord sa plătești ca sa fii scos?: Nu este cazul. Alte precizări: As fi recunoscator daca as mai primi o sansa, de data asta sper sa dau tot ce pot. Multumesc pentru timpul acordat.
 15. MrKamikaze

  Nume in joc: Mr.Kamikaze Nume real: Bogdan Nickuri anterioare / Conturi anterioare: -- Level: 11 Vârsta (reala): 15 Facțiunile anterioare (specificați rankul): -- Cel mai mare rank deținut într-o facțiune (precizați facțiunea): -- Motivul pentru care ați părăsit sau ați fost demiși din fosta facțiune (specificați cum ați părăsit facțiunea): -- Link către demisia din ultima facțiune (dacă există): -- De ce doriți sa vă alăturați gangului Green Street Bloods: Imi plece cu ce se ocupa gangurile in general, am aplicat in Green Street Bloods deoarece am vazut o activitate exemplara a membrilor acestui gang. Câte ore / zi acordați acestui joc, fara afk?: In vacanta: 10 ore+ , iar in timpul scolii 4-5. Intervalul de timp în care joci SA:MP: In vacanta: 8:30 - 22:00/23:00 iar in timpul scolii 15:00-22:00 Poți fi prezent la waruri in intervalul 20:00 - 22:00 in zilele de luni, marti,miercuri si joi?: Desigur Dacă veți intra în Green Street Bloods cât timp veți rămâne alături de noi?: Pana cand o sa parasesc serverul. Cu ce considerați ca se ocupa acest gang?: Acest gang se ocupa cu: Arme, droguri, crime, spalare de bani, etc. Warurile sunt principala activitate. Aveți capacitatea de a lucra în echipa?: Da Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Skill-uri la job-uri secundare(skill arms, mechanic, lawyer, detective): Arms- 2 (aproape 3), mechanic 5, restul skill 1 Motto-ul gangului: Showing honor means respect, respect means power. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare din Green Street Bloods ?: Da, si pe cei cu rank mai mic. Ești de acord sa stai minim 2 săptămâni in Green Street Bloods (în caz contrar vei fi demis cu FP 60/60)?: Da Vei fi activ (în caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?: Da Vei participa la toate evenimentele gangului Green Street Bloods (în caz contrar liderul are dreptul să te demită)?: Da Poza cu /stats: http://postimg.org/image/ilycywkb9/ Câte warn-uri ai in joc? (daca da, spune motivul): Nu am Ați avut ban? (daca da, spune motivul): Nu Ai avut vreodata Admin Jail? (daca da, spune motivul): Da, 4h (deranj event). Era un event deagle si am omorat un alt jucator fara sa imi dau seama, deoarece jucatorul cu care trebuia sa ma lupt nu se misca... Ești pe Blacklist la o anumita mafie/facțiune? (specifica): Nu În cazul in care afli pe BlackList-ul unei mafii/facțiuni ești de acord sa plătești ca sa fii scos?: Nu este cazul. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.