Jump to content

eS ZeNoN

Member
  • Posts

    1050
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eS ZeNoN

  1. Salut TTC se pare ca am luat ban de pe contul mare .Admini atia.''RENKO'' dar nu l-am folosit pe rpg B-zone infine.Voi veni cu noutati odata ceva zice kelton raspunsul
  2. Salut baietii eu sunt noul vostru Membru . Noapte buna iess
  3. Salut TTC . Ai grija de tine raines .Succes in viata .Sper sa ne mai auzim.
  4. Noapte buna TTC ne auzim maine * . Sa aveti o seara cat mai placuta
  5. Salut baietii cf ? Eu acum am sosit acasa.A-TI GASIT CEVA DIN QUEST ?
  6. Mersi .Hai ca va ajut si eu acus sa le facemtoate :*

  7. Vrei sa iti incepi o noua cariera pe RPG3 ? . Atunci nu ita sa pui la referal 2320 te voi ajuta la fiecare level cu bani si cadouri.

  8. Salut baietii Acum am sosit de la sc invat unpic si apoi ne vedem mai spre seara in game *
  9. Nu uita daca te-ai apucat de RPG3 si doresti sa ai un trai cat mai decent pune la referal 2320 si vei avea de castigat !!!!

  10. Nu uitati astazi este ziua cea mare in care se poate schimba totul . Tine mine trei cuvinte '' JooNy97 iese presedinte''.

  11. B-Zone vrea o viata mai buna . NU UITATI VOTATI MAYOR JooNy97 ,si playeri vor fi multumiti.

  12. Nick: JooNy97 Level: 32 Vârstă (reală): 17 ani Sex (real): Masculin (M) Vechime pe server: Aproximativ 10 luni .Am avut ceva pauze din cauza unor defectiuni tehnice la PC. Poză cu /stats: http://imgur.com/NLgSkoa Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Plec de la prezumţia ca a fi primar trebuie sa indeplinesti cateva conditii fundamentale cum ar fi : activitate,altruism si putina creativitate acestea fiind spuse concluzionez faptul ca indeplinesc aceste conditii. Ce intenționez să fac pentru jucători: Vreau sa va mentionez ca actiunile mele ca primar nu vor fi numai caritabile vor fi si spirtuale ,convingerea cetatenilor ca a ajunge undeva sus pe scara erarhica , nu se va ajunge atat de usor se va ajunge decat cu multa munca si sudoare aceste fiind spus voi incerca atragerea membrilor cu o situatia materiala mai mare si ii voi convinge sa doneze sume de bani pentru cetateni mai nevoiasi .
  13. Neatza baietii ce mai faceti ? LOL pe RPG3 950 ))) da faliment RPG 1 SI 2
  14. ID Refferal RPG3 2320 si te voi ajuta cu tot ce vrei

  15. ID Refferal RPG3 2320 si te voi ajuta cu tot ce vrei

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.