Jump to content

Edy Silver

Member
  • Posts

    262
  • Joined

  • Last visited

About Edy Silver

  • Birthday 10/13/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Politie,Masini

Previous Fields

  • Real name
    Edy
  • RPG1 Nickname
    Edy_Silver

Contact Methods

  • Steam ID
    http://steamcommunity.com/id/Edyss/

Recent Profile Visitors

953 profile views

Edy Silver's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

11

Reputation

  1. Salut colegi, cum vi se par astea?:https://imgur.com/a/vpKNk !PASTE FERICIT!
  2. Edy Silver

    Nick: Edy_Silver Level:45 Vârstă (reală):18 Sex (real):Masculin Vechime pe server: 5 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?:Nu,dar mi-as dorii foarte mult! Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Intentionez sa fac server-ul mai bun, sa ajut cat se poate de mult.Am o experienta pe acest server,stiu cam care este treaba cu toate,vreau sa ajut player-ii cu level mic as inteleaga serverul, sa castige cat mai multi bani si sa se tina de acest server!Voi face eventuri pentru ii ajuta, vreau sa fiu respectat , vreau sa fiu cunoscut pentru faptele mele.Vad ca doar player-ii cunoscuti ajung primari pe server si nu fac nimic ,taxe mari ,fara eventuri si asa mai departe,vreau sa schimb asta vreau sa fiu cel mai bun primar de pana acum! Ce intenționez să fac pentru jucători:Sa-i ajut cu bani, taxe mici ,voi face eventuri pentru ei,ii voi ajuta cat pot cu bani si cu sfaturi,ii voi ajuta sa inteleaga tot ce tine de server,de la comenzi pana la factiuni si locatii, ii voi trata cu respect,voi face eventuri zilnice,giveaway uri ,etc.
  3. Edy Silver

    Ok scuzele mele @Hawx ,credeam ca se vor inchide dupa ce se alege,erau inca ON si de aceea am crezut ca se mai recruteaza.Scuze din nou!
  4. Edy Silver

    Multumesc pentru sfaturi!Voi incerca.
  5. Edy Silver

    Display Name : Edy Silver Nume anterioare pe forum : - Numărul de post-uri : 250+ De ce dorești funcția de designer ( Minim 10 cuvinte) : Vreau sa ma perfectionez in Photoshop, vreau sa ajut lumea,sa le arat lucrarile mele, si de ce sa nu ajut pe cineva cand are nevoie cu un request?! Crezi că ai timpul necesar pentru a te ocupa de cereriile membriilor în fiecare zi? : Da. Ce te deosebește de un alt membru care dorește funcția aceasta? : Pai nu stiu ce experiente au ceilalti si ce stiu sa faca dar eu cred ca am experienta necesara sa fac un content misto cat de cat Experiența ta în photoshop : 1 an Link către portofoliul tău (obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/401557-portofoliu-edy-silver/ Link către activitatea ta: Nu prea am in prezent datorita timpulu,sunt cu bac-ul,dar de acum inainte voi fi cat mai prezent.Sunt in trecut mai multe activitati la request-uri,dar asta nu inseamna ca nu am mai folosit photoshop-ul pentru a edita alte poze.Le-am postat in portofoliu
  6. Edy Silver

    Salut,sunt mai de inceput,am mult mai multe dar nu le mai gasesc docamdata si au o marime prea mare,voi mai revenii si cu altele Astept comentarii . https://imgur.com/2rgo16L , https://imgur.com/bh5HkK6 , https://imgur.com/p1u3LHt , https://imgur.com/FBkqbNJ , https://imgur.com/Sci3YzZ , https://imgur.com/5rX7BPj , https://imgur.com/iHS6DJ1 ,https://imgur.com/8SrHWle , https://imgur.com/B3vk7Rd , https://imgur.com/EcFzScu,https://imgur.com/hMIbIvA
  7. Edy Silver

    Bafta baieti , m-am simtit super alaturi de voi sper sa ne mai putem vedea. Bafta all
  8. Edy Silver

    @ Serios? Unde stai?In Bucuresti e bine
  9. Nick : Edy_Silver Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 14.01.2016 Lipsesc din motivul: Am antrenamente Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2 cu acesta . Alte precizari: Bafta la war.
  10. Nick : Edy_Silver Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 12.01.2016 Lipsesc din motivul: Am antrenament. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 cu acesta Alte precizari: Bafta la war
  11. Edy Silver

    Stau de la fix sa intru, deci probabil o sa mai stau 20min.. deci sa stai 30-40min sa intri pe un server este chiar bataie de joc..
  12. Nick : Edy_Silver Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 06.01.2016 Lipsesc din motivul: Nu imi pot accesa contul , voi incerca tot posibilul dar nu cred.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 cu aceasta Alte precizari: bafta la war
  13. Edy Silver

    Nick:Edy_Silver Nick-ul reclamatului:Black_M Bara RPG: Motiv: DM aiurea Dovada: , Alte precizări: Sper sa fie sanctionat.
  14. Edy Silver

    Da, s-a schimbat programul
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.