Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Gabytw110

Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gabytw110

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/18/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piatra Neamt
 • Hobbies
  Girls

Contact Methods

 • Skype
  gabriel.catrinoi

Previous Fields

 • Real name
  Gabriel
 1. Gabytw110

  Nickname: Gabytw110 Level: 9 Sunt jucatorul cu numarul: 69 Alte precizari:
 2. Informatii reale: Prenume real: Gabriel Varsta: 13 Profilul liceului in care te aflii (pentru cei de scoala generala, specificati profilul la care va veti duce): Pai as vrea sa dau la informatica Cum va vedeti peste 20 de ani?: Departe Ce meserie doriti sa aveti?: Truck driver Ce va pasioneaza?: Multe chestii Informatii virtuale: Nickname in joc: Gabytw110 Nickname-uri anterioare: Level-ul caracterul din joc: 5 De cat timp jucati pe B-Zone? 1 zi Factiuni anterioare: Cel mai mare rank detinut intr-o factiune: Ultimele 2 factiuni din care ati facut parte: De ce nu mai faceti parte din ultimele 2 factiuni(daca ati demis / ati fost demisi specificati motivul): Link catre demisie (daca exista): Ai avut ban? (daca da, de ce si de cate ori): Nop Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ati primit: 0 Cate ore acorzi jocului pe zi (fara /sleep)?: Minim 5 In ce interval orar joci?: 10:30 - 23:00 Ai mai facut parte din NR?(daca da, specificati motivul pentru care ati iesit / ati fost demisi): Nu Esti pe blacklist-ul vreunei factiuni? (specifica): Nu Esti de acord sa achiti suma ceruta de factiunea respectiva in maximum 5 zile pentru a fi scos de pe blacklist?: Da De ce doresti sa intri in News Reporter? (minimum 20 de cuvinte): Imi place foarte mult nu pot zice in cuvinte Cu ce crezi ca se ocupa News Reporter? (minimum 20 de cuvinte): Interviuri paparazii etc Poza cu /stats si /time: http://postimg.org/image/6ufvbufvr/[/url] Bara RPG (cea mica, nu cea mare) (my stats): http://postimg.org/image/v4vt1nm0p/b5825986/ Esti de acord cu faptul ca daca vei demisiona dupa mai putin de 2 saptamani vei fii demis cu 60/60 FP?: Da Esti de acord cu faptul ca liderul va hotara dupa 2 saptamani daca esti avansat la rank 2 sau demisionat?: Da Esti capabil sa lucrezi in echipa?: Da Cum comentezi "Varietatea este insusi condimentul vietii, e ceea ce ii da gust." ?(minimum 20 de cuvinte) Un proverb excelent. Esti constient de sanctiunile pentru atitudinea nepotrivita, fata de orice player al comunitatii?: Da Ai citit si invatat regulamentul, informatiile si ghidul incepatorului cat si celelalte topic-uri informative?: Da Care sunt 2 criterii pentru a intra in News Reporter?: Level 5 capacitatea de a scrie corect gramatical Iti vei respecta atat colegii ? Da
 3. Gabytw110

  Nick: Gabytw110 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Gabitu B-Zone Dimensiuni: Nu stiu Alte precizari:
 4. Gabytw110

  Nume: Gabytw110 Level:4 Factiune: Nu am Masina care o detin: Inchiriez un elegy
 5. Gabytw110

  Nume: Gabytw110 Level: 4 Poza cu [/stats]: Poza cu[/licenses]: Alte precizari: P.S BANII II AM CASTIGATI DIN EVENTU CU SMS SI DE LA MISIUNEA CU INIMI
 6. Gabytw110

  Aaa scuze nu am stiut imi cer scuze de deranj
 7. Gabytw110

  Nick: Gabitsu Nickname-uri anterioare: Varsta reala: Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sociabil amabil politicos vorbaret morocanos ambitios iubitor intelegator rabdator silitor harnic Level: 7 20/26 rp De cat timp joci pe server: De cateva zile Cat timp joci zilnic ( fara /sleep ): Pai stau cam toata ziua In ce interval oral activezi ( aproximativ ): :09:00-22:00 Poza cu /stats: Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: De ce ai parasit factiunea anterioara: De ce doresti sa intrii in Los Santos Taxi Company ( minim 20 cuvinte ): Pai sincer imi place foarte mult si sunteti oameni destul de ok si decenti si imi place sa cursez De ce crezi ca Los Santos Taxi Company este factiunea potrivita pentru tine: Pentru ca imi place Cunosti locatiile importante de pe server?: Da Stii regulile Los Santos Taxi Company?: Da Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:1 deranj event Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Esti pe Blacklist la o anumita factiune? ( daca da, la care? ): Niciuna Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Los Santos Taxi Company pentru minim 2 saptamani?: Normal Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Los Santos Taxi Company?: Normal ca da De cate ori pe zi intri pe forum?: De multe Specifica cel putin 2 cerinte minime pentru a fi acceptat: Level 5 si sa stau 2 saptamani minim Alte precizari?: Sper sa intru Eu nu-s poet... Direct ! Sunt un motor de Chevrolet, Old school ca un Corvette , O spun și mă repet ! Am lirică Bugatti , Tehnici Maserati , Flow rapid de Kawasaki , Flava de Aston Martin.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.