Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Berti

Member
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Berti

 • Rank
  I'm addicted

Previous Fields

 • Real name
  Albert
 1. Cu parere de rau e nevoie sa ma despart de prietenii pe care i-am adunat in mai mult de 4 luni. Nu doresc sa ii enumar cred ca se simt ei. Guess, multumesc enorm de mult pentru sansa, rank-uri si multe alte sfaturi, multumesc ca m-ati ajutat cand eram mai mic si prostut (nu ca si acuma prost).Nu voi uita LSPD niciodata. Iar cand mai am timp de samp atunci sper sa ma primesti inapoi ca voi veni cu drag. Inca odata va multumesc pentru tot si imi pare foarte rau ca a trebuit sa ma despart de voi. Lieutenant Berti
 2. Nick: [AIM]Berti12 * Rank: 3. * Echipa: S.W.A.T. * La ce ma invoiesc: Antrenament si Sedinta. * Data si ora activitatii: 15/03/2015 20:00 si 21:00 * Lipsesc din motivul:Plecat la prieteni de familie cu ai mei. * Alte precizari?: imi pare foarte rau dar asta e...
 3. Raportul de activitate cu numarul: 24 Numele membrului: [AIM]Berti12 Rank-ul membrului: Sergeant (3) Data raportului: 08.03.2015 - 15.03.2015 Numar de suspecti omorati ( fara drept ): 27 - http://imgur.com/a/oFWWV#0 Numar de suspecti arestati: 43 - http://imgur.com/a/XbEVK#0 Numar de suspecti care au parasit serverul: 0 Numar de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale ): 1 - http://i.imgur.com/e3tN20f.jpg Numar de licente suspendate: 0 Numar de amenzi date ( faruri oprite, materiale fara licenta, hidraulice, vanzare de arme, depasirea limitei de viteza, pesti fara licenta,mers pe partea carosabila. ): 0 Numar de wanted-uri ''neconformare ordin'' si "neprezentarea actelor in fata unui politist" date: 0 Punctaj total: 71 Alte mentionari: Sper ca e ok, raport facut la moment.
 4. Nume: [AIM]Berti12 Intrebare/Neclaritate: Deci, sa incepem cu inceputu. Daca un suspect nu are drept de predare iar eu nu am masina de cop si sunt langa el, ajunge daca fac ss la wanted-ul cu steluta sau trebuie sa am ss doar la mdc? In caz ca imi face cineva post, ajunge dovada cu "wanted 1*" sau cum apare sau trebuie sa am la mdc? Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun. Screenshot/Video(daca este cazul): n-am Alte precizari: Intrebare intrebatoare.
 5. Nume: Berti12 Rank:3 Echipa:swat La ce ma invoiesc: sedinta+antre Data:01.03.2015 Lipsesc pentru ca: Ziua mamei mele si asteptam musafiri, poate o sa ajung si eu la sedinta dar si daca o sa ajung o sa stau mai putin la PC. Alte precizari: Va tzuc!
 6. Raportul de activitate cu numarul: 22 Numele membrului: [AIM]Berti12 Rank-ul membrului: 3 [sergeant] Data raportului: 20.02.2015 - 27.02.2015 Numar de suspecti omorati ( fara drept ): 69 - http://imgur.com/a/fqWP4#0 Numar de suspecti arestati: 5 - http://imgur.com/a/UTb2m#0 Numar de suspecti care au parasit serverul: 1 - http://imgur.com/wTeyvqH Numar de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale ): 0 Numar de licente suspendate: 0 Numar de amenzi date ( faruri oprite, materiale fara licenta, hidraulice, vanzare de arme, depasirea limitei de viteza, pesti fara licenta,mers pe partea carosabila. ): 0 Numar de wanted-uri ''neconformare ordin'' si "neprezentarea actelor in fata unui politist" date: Punctaj total: 75 Alte mentionari: De data asta nu a fost best, Multumesc.
 7. Ba, va spun sincer, mie imi place skinu, voua nu cred ca o sa va placa. Dar va spun iarasi sincer, nu imi pasa parerea voastra. P.S. Mufa m-a pus sa pun pozele ) http://imgur.com/a/pMN9j
 8. Plictiseala, tu? Astept scoala )) Ce gluma buna, omg omg omg
 9. Nume: Berti12 Rank:3 Echipa:swat La ce ma invoiesc: sedinta+antre + activitate Data:22.02.2015 Lipsesc pentru ca: Poate sunt plecat la niste neamuri, de obicei sunt, dar e invoire preventiva. Alte precizari: Va tzuc!
 10. Raport de activitate SWAT Raportul de activitate cu numarul: 21 Numele membrului: [AIM]Berti12 Rank-ul membrului: 3 Data raportului: 14/02/2015-22/02/2015 Numar de suspecti omorati (fara drept): 37 - http://imgur.com/a/2taAU#0 Numar de suspecti arestati: 32 - http://imgur.com/a/5OwIV#0 Numarul de suspecti care au parasit serverul: 3 - http://imgur.com/a/WLVs0#0 Numar de obiecte confiscate (arme,droguri,materiale): 0 Numar de licente suspendate: 0 Numar de amenzi date ( faruri oprite,materiale fara licenta,hidraulice,vanzare de arme,depasirea limitei de viteza,pesti fara licenta,mers pe partea carosabila): 0 Numarul de wanted-uri "neconformare ordin" si "neprezentarea actelor in fata unui politisit date" : 0 Punctaj total : 72 Alte mentiuni : Scuzati ca am facut doar atatea puncte, dar mi s-a cam luat de la raport Am facut prea multe cand eram inca nou si mna. Sorry, va tzuc! INFERNAL ASTEPT SA IMI DAI BANI SAU AV LA LIDER. NU AM UITAT NIMIC!! :) :)
 11. Ba max ce spui tu? Vrei 10 k pt ce amenda?
 12. Raport de activitate SWAT: Raportul de activitate cu numarul: 20 Numele membrului: [AIM]Berti12 Rank-ul membrului: 3 Data raportului: 08.02.2015 - 14.02.2015 Numar de suspecti omorati ( fara drept ): 56 - http://imgur.com/a/MByNY#0 Numar de suspecti arestati: 18 - http://imgur.com/a/WyadF#0 Numar de suspecti care au parasit serverul: 0 Numar de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale ): 0 Numar de licente suspendate: 0 Numar de amenzi date (faruri oprite, materiale fara licenta, hidraulice, vanzare de arme, depasirea limitei de viteza, pesti fara licenta,mers pe partea carosabila.): 0 Numar de wanted-uri ''neconformare ordin'' si "neprezentarea actelor in fata unui politist" date: 0 Punctaj total: 74 Alte mentionari: Scuzati inactivitatea din saptamana asta, dar asa s-a nimerit. Am fost cam ocupat. Promit ca o sa imi revin. Va pup!
 13. Check this tobe, you say i have aim no? Check this. Nu e asa mare nush ce. Dar am vrut s aii dovedesc ca nu am aim si ca nici lag nu am, in armoury, ca afara e lag de bubuie pcu
 14. Nu imi merge b-zone... nu cred (
 15. Nick: Berti12 * Rank: 3 * Echipa: swat * La ce ma invoiesc: Sedinta si antrenament + activitate. La activitate rezolv eu sa intru dar la sedinta si antrenament nu voi fi acasa, Sper sa ma intelegi Guess. * Data si ora activitatii: 08.02.2015 * Lipsesc din motivul: Ma duc cu familia, imi pare rau. * Alte precizari?: Intra fratemio la activitate.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.