Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xander Man

Member
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Focsani
  • Hobbies
    Fotbal, biliard, ping-pong.

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG Nickname
    Xander

Recent Profile Visitors

349 profile views

Xander Man's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 14 Consecutive Logs
  • First Topic
  • 15 Posts
  • First Post
  • 7 Consecutive Logs

Recent Badges

10

Reputation

  1. - Nume: Xander - Rank: Captain (5) - Candidat: danezuuu - Data si ora: 24.11.2023 18:00 - Rezultat proba teoretica: 1/3 - Rezultat proba practica: 0/10 - Alte precizari: Bun venit!
  2. Nume: Xander - Rank: 5 - Candidat: Valent1nn - Data si ora: 09.11.2023, interval orar 20- 21 - Rezultat proba teoretica: 2/3 - Rezultat proba practica: 8/10 - Alte precizari: Succes!
  3. Nume: Xander - Rank: 5 - Candidat: xAlex.Mondialu - Data si ora: 27.10.2023, interval orar 20 - 21 - Rezultat proba teoretica: 2/3 - Rezultat proba practica: 8.5/10 - Alte precizari: Succes!
  4. Nume: Xander - Rank: 5 - Doresc funcita pentru ca: sa ajut la recrutarea de noi ofiteri, pentru un bun management. - Alte precizări: Multumesc anticipat.
  5. Nume: Xander - Rank: 4 - Doresc funcita pentru ca: Vreau sa intru in staff - Alte precizări: Multumesc
  6. Nume: Xander - Rank: 3 - Vreau in echipa: Swat - Este prima data cand intru in acesta echipa: Da - Alte precizari: Multumesc
  7. - Nume: Xander - Rang: 2 - Echipa curentă: Roads - Echipa în care doresc: S.W.A.T - Motivul: Nu mai am rabdare sa stau cu radarul si sa fug cu Premier dupa Infernus. - Alte precizări: Multumesc.
  8. Numele ofiţerului: Xander Rank-ul ofiţerului: (2) SFPD Detective Sugestia / Sugestiile: Tin sa mentionez inca de la inceput ca aceasta este o sugestie care priveste si celelalte departamente de politie. Cu totii stim regulile conform carora pentru a putea pune radar in alt oras si a patrula trebuie sa cerem si sa primim permisiunea unui rank 5, respectiv rank 3 din respectivul departament de politie. Tinand cont ca in regulamentul general al departamentelor nu este stipulat niciun motiv de refuz pentru amplasarea radarului, propunerea mea este sa se poata pune radarul in alt oras doar printr-o simpla atentionare pe /d dupa cum urmeaza: LSPD/LVPD, pun radar, urmand ca mai apoi sa verificam daca respectiva zona este libera ca si pana acum. In aceeasi situatie propun a se gasi si patrula in alte orase, fara a mai cere permisiunea, ci prin simpla atentionare pe /d: LSPD/LVPD, patrulez. Mi s-a atras atentia ca un motiv ce ar putea justifica refuzul ar fi faptul ca ar putea fi unii membri din respectivul departament care nu si-au terminat inca raportul si e normal sa aiba intaietate in orasul lor, astfel ca acestia ar putea interzice radarul/patrula unui membru PD din alt oras. Daca aceste propuneri nu vor fi acceptate de ceilalti lideri, respectiv admini 4+, o alta sugestie ar fi macar reducerea rank-ului necesar pentru acordarea permisiunii de a pune radar, respectiv de a patrula, gen permisiunea de radar sa o poata da un rank 3+ iar patrula un rank 2+. Va multumesc pentru timpul acordat.
  9. Nick: Xander Rank: Lieutenant (rank 4) Am dat test cu: Dareios Data testului: 16.01.2017 Admis / respins: Acceptat. Rezultatul la proba teoretica: 1.25/3. Rezultatul la proba practica: 8/8. Alte precizari: Felictari ! Asteapta raspunsul final al liderului.
  10. Nick: Xander Rank: 4 Am dat test cu: ChEvY[HuLiGaN] Data testului:19/12/2016 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 1.5/3 Rezultatul la proba practica: 6/8 Alte precizari: 1.Te-ai pus in tufis cu radar. 2. Ai ezitat (fara indemnul meu) sa dai wanted de neconformare ordin dupa cele 3/ms-uri. Felicitari si multa atentie pe viitor.
  11. Merita urmarite pana la capat, pe mine m-au emotionat putin sincer jucand acest joc de aproximativ 4-5 ani... https://www.youtube.com/watch?v=uZ0YGhGvu2I Si cea mai buna echivalenta :
  12. Nick: Xander Rank: 3 Vechime: 52 zile Sugestia: Fac aceasta propunere doar ca idee, sa vad si parerea membrilor si a ta Theo, tu fiind singurul in masura sa o trimiti mai departe lui Kelton in caz ca iti place. Deci, propunerea mea, in legatura cu toate departamentele de politie (LSPD,LVPD,SFPD), ar fi ca atunci cand unui player i se termina suspendul de 3 ore la licenta de condus, el sa poata lua permisul inapoi doar cu ajutorul unui COP, ceva in gen la scoala de soferi. Adica, respectivul player sa contacteze orice membru din PD-urile mentionate mai sus, iar COP-ul in va supune unui test, adica va sta pe G si il va pune pe respectivul sa conduca, ceva gen test practic de intrare in TAXI, atat ca nu este nevoit sa cunoasca bine locatiile, trebuie doar sa dea /gps si sa mearga intr-un loc fara sa incalce regulile de circulatie. La sfarsit, daca totul a decurs bine politistul sa aiba o comanda prin care sa-i redea inapoi permisul jucatorului, in schimbul unei mici sume de bani si a unui pct de raport. Mie personal mi se pare o propunere foarte interesanta si nici greu realizabila din punctul de vedere al unui SCRIPTER banuiesc. P.S : Imi pare rau daca nu m-am exprimat prea clar, in capul meu e mult mai limpede scenariul, dar cand trebuie sa-l scrii, e putin mai greu. Ceau !
  13. De abia la rank 3 cand ai infernus si NRG se merita roads. Dar totusi imi e teama ca la rank 4 nu o sa mai pot intra SWAT si o sa ma uit la no-drepti ca pisica-n calendar
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.