Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Marian88

Member
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

About Marian88

  • Birthday 12/08/1999

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Marian

Recent Profile Visitors

241 profile views

Marian88's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

5

Reputation

  1. Nick : Marian88 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 01/06/2017 Lipsesc din motivul: nu imi merge netul, acum postez de pe telefon Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 0 Alte precizari: Încerc sa rezolv, nu stiu exact care e problema
  2. Nickname: Marian88 Rank: 1 Reason: I'm experiencing an issue with my PC. I'm trying to fix it ASAP. Date of the wars: 16.05.2017 Total number of pass requests:1/2
  3. - Nume:Marian88 - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit:normal - Numele celorlalți participanți (dacă există) - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da - Alte precizări:As vrea ca interviul sa imi fie luat de AllexandroS
  4. Nick:Marian88 Rank:4 Data warurilor la care nu poți ajunge:13.07.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:Prima Motivul învoirii:Am programare la pensat. Alte precizări:Cred ca nu voi veni doar la primul war.
  5. Hai noroc, baieti! Mi s-a incheiat inactivitatea si tocmai acum jumatate de ora am venit de la scoala unde am sustinut examenul.A fost usor.Bun venit celor care au intrat in perioada cat am fost inactiv!Sunt sigur ca ne vom intelege de minune.Ne auzim diseara la war.
  6. Hai noroc, baieti! Mi s-a incheiat inactivitatea si tocmai acum jumatate de ora am venit de la scoala unde am sustinut examenul.A fost usor.Bun venit celor care au intrat in perioada cat am fost inactiv!Sunt sigur ca ne vom intelege de minune.Ne auzim diseara la war.
  7. La multi ani!Poate ca unii sunt trecuti de 18, dar in fiecare din noi exista un copil.
  8. E timpul sa spun la revedere.Nu mai am timp de pc.Examenele bat la usa.Va urez succes tuturor! Imi plac poneii.Nu mai ies.
  9. Nick:Marian88[banH] Rank:3 Data warurilor la care nu poți ajunge:26.05 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii:Am probleme cu internetul. Alte precizări:E preventiv, s-ar putea sa ajung la war-uri.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.