Jump to content

Helsinng

Donator
  • Posts

    2279
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Helsinng

  1. Alo ? samp in 2020 ? kappa

    1. costi buci de cal

      costi buci de cal

      cum sa spui kappa in 2020? lma 2012 oof

  2. Dupa cum am mai zis, daca nu legalizam si aim/norecoil/wallhack, tot degeaba..... macar o vreme sa se plictiseasca lumea de ele si sa nu se mai chinuie sa le ascunda ca oricum 90/100 playeri au.
  3. Ia ma dati si voi un subscribe in plm ca nu va doare mana, nu trebe sa dati si pe clopotel > https://www.youtube.com/c/despacitotgc

    1. Duntex

      Duntex

      nu iti dau, pt ca te cheama despacito... 

    2. Helsinng

      Helsinng

      eh na :)) ce treaba are melodia cu mine ? 

    3. Helsinng

      Helsinng

      @Bobo mersi de subs boss

  4. Pot sa imi fac reclama pe profilul tau ? https://www.youtube.com/c/despacitotgc

    Nu mai conteaza :)) 

  5. Domnule Kelton? cat e tariful pt serviciile oferite gratis de b-zone ? [avatare, bannere etc, ca doar de aia sunt moderatori si designeri] 

    lxEa5J1.pngDP67A7u.png

    1. Show previous comments  6 more
    2. Hawx

      Hawx

      @Despacito TGC, tu chiar esti batut in cap, am zis eu ca ceri bani pe asa ceva? Daca tu imi arati alta cerere pentru un banner de youtube sau un avatar de youtube, care sa nu fie inchisa pe acelasi motiv ca al tau, iti fac eu banner.

    3. Kelton

      Kelton

      Simplu nu e treaba mea. Există mai mulți administratori pe forum, eu fiind răspunzător de partea serverelor de sa-mp. Din câte știu gradul de Helper n-are nimic de-a face cu cel de Designer ca să am eu vreo treabă :))

    4. Helsinng

      Helsinng

      Da, stiu asta, insa acest jucator este si Helper RPG, iar el imi cere pe forum 'bani' pt servicii oferite de voi gratuite :) el ca Helper, si tu ca Administrator, esti responsabil pt ce face el atat pe forum, cat si in game sau altele. :) dar in fine. Multa bafta!

      PS: Daca era un simplu moderator/designer, il raportam la Dani Steptu, insa face parte si din echipa de staff de pe sa:mp, nu doar de pe forum, asa ca, dupa cum am mai zis, esti si tu responsabil pt ce face el, oriunde ar face o chestie incorecta :)   e ca si cum m-ar injura pe forum, dar na, el injurand pe forum, nu in game... trebuie sa vorbesc cu Dani Steptu, tu te ocupai doar daca injura in game :)) ceva gen asa a sunat ce ai zis tu :) inselatorie pe fata, dar na, fiind pe forum nu il afecteaza la functia lui din game :)) care este mai mare ca cea de moderator pe care o are el.

  6. Helsinng

    Display Name: Despacito TGC Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Userbar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): nu am mai facut. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Un fel de 'colaj' pt coperta unui canal de youtube, sa fie cumva combinate pozele puse mai sus [sau daca aveti voi altele mai bune, le accept nu este o problema], ceea ce vreau sa zic pe scurt, sa evidentieze 'youtube, jocurile: csgo,samp,ets2. Text: CS:GO,SA:MP,ETS2, numele meu 'Despacito TGC' Dimensiuni: 2560x1440 [astea sunt recomandate de youtube] Alte precizari: Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc!
  7. Salut, am hotarat ca la 250 subs pe LIVE, sa arunc un cod de 5euro psf pe chat-ul live-ului tot ce trebuie sa faceti, este sa va abonati si sa asteptati [desigur, live-ul o sa tina doar 2 ore, asa ca, dati subs cat mai repede] >> https://www.youtube.com/watch?v=WW7euD0Qep0
  8. Haha, la mine pe RPG3, aveam membri care mergeau cu fly si teleport la waruri csf
  9. Cam asta am vrut sa mai spun si eu... din cate stiu, urmeaza sa se deschida server de gta 5 sau ceva de genu', pt noi astia care nu avem pc-uri de gta 5, ce facem ? ne cumpara ei ? [bobo&kelton].
  10. @@GF RelaXx, Bai pasnicule, tu n-ai avut in viata ta vreo legatura cu mafiile, asa ca, te rog, taci din gura... vorbesti aiurea doar sa te afli in treaba p-aci. PS: Iti dau un mic exemplu cu aceste poze, nu mai joc samp, asa ca am chemat un prieten la casa mea sa iti arat o faza ce se poate intampla si pe turf http://imgur.com/a/9pz56 [el poate sta in tufis, fara sa-i vad numele, pt ca deah, exista si rifle, si cu ala nu dai de la 10 metri, dar tu nu ai nici o treaba cu mafiile]
  11. Fain, no stress, ori ca am wall, ori ca am no vegetation, tot aia e daca se ascunde unu' care nu are no vegetation in tufis, naspa pt el, eu il vad, el pe mine nu pS: Renko, cand il legalizam ? ca si asa adminii nu se ocupa, mai e si v2/v3, care nu se depisteaza.... ce rost mai are sa ne ascundem ? nu mai bine il legalizam si pe ala ?
  12. #VanHelsing #Retras. Sanatate!

    1. Show previous comments  1 more
    2. Helsinng

      Helsinng

      Nea, eu nici la vara, pwp.

    3. Krumpy

      Krumpy

      Bafta! Ms pentru tot. Sper sa ne mai auzim!

    4. Helsinng

      Helsinng

      Ne mai auzim pe fb, pwp!

  13. Da bravo ma, si eu am dat la greu 10k gold pe hotringuri.
  14. Helsinng

    E ok.
  15. ELC RPG3 RECRUTEAZA

  16. Ok ambele Mr @@Kelton , sper sa adaugi o noua regula si pt a alege un rank 6 in factiune...
  17. Votati Vessy Mayor RPG3!

  18. ELC RPG3 recruteaza.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.