Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ike

Member
  • Posts

    622
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ike

  1. Antrenament National Guard 09/09/2012, 15:00 Membri prezenti la acest antrenament: KobeBr PyTu_smk [b2w]Hieroglyph george96 magi[c] Toushiro Melk GhostT MaDyTz TyTy Heaven. Mr.Strong RizEa Jockeras BiGziLa HarrisoN. Membri invoiti: Restul, e ultimul antrenament pe care il tin. Nu am simtit nevoia sa sanctionez pe cineva.
  2. Married with Meddy ;x

    1. LL o y d

      LL o y d

      Baa,de cand?

       

    2. F4L Balon

      F4L Balon

      Salam fie cu voi :))

  3. What's on my mind? Imagination.

  4. LauR09 - Blacklist draga, tu asa vorbesti si te porti acasa? Clayton - Avertisment, bine ca v-au facut mamele voastre pe toti aia desteptii Steve_Taylor - Blacklist, si noi te iubim
  5. Hei NG, spor la wanted, sa fiti cuminti si sa ascultati de Byfydo si de Ciupa. Noapte buna si sa ne regasim cu bine peste o saptamana
  6. Rapoartele de activitate dupa ultimul meu post vor fi luate in considerare pentru saptamana aceasta, cand se va raspunde vineri la 20:00 ca de obicei. Asa ca cei care mai faceti poze sau mai doriti sa adaugati ceva si deja ati facut raportul, sunteti rugati sa dati edit. Multumesc!
  7. Cica e la moda sa faci Spam pe la discutii la alte factiuni. Stiu ca National Guard v-a urat sarbatori fericite mai sus, dar eu nu asa ca: Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si mult noroc in continuare in FBI. Sa ajungeti cat mai sus in aceasta factiune frumoasa si sa ii acordati o perioada destul de lunga din aventura voastra pe B-Zone. Aveti un lider excelent, sa nu incetati nicio secunda din a va bucura de joc si sa il ascultati pentru ca este unul din putinii jucatori de pe server care chiar stie pe ce lume traieste si cu ce se mananca SA:MP. Va urez inca o data sarbatori fericite si va astept cu un transfer in NG
  8. Ba da esti. Posteaza in continuare sau tip, urlu, bat din picioare
  9. MonToya - Da ai dreptate, suntem inapti. N-ai vrea intr-o factiune de inapti niciodata nu? Blacklist Vorbeste cu cati CiupaNezu vrei, de aici nu mai scapi.
  10. De la Ciupa premiu? In 1 an si 2 luni nici salariu n-am vazut si tu vrei premiu Fite frate, fite!
  11. Nah, nicio problema, ma descurc cu astia de genul lui. Apropo, prin samp cand mai dai. Fa-ti un cont, denumeste-l "Fan_NG" si poate adminii ne lasa sa te invitam de la lvl 1 N-a disparut, pe mess e mereu. Recomand control la ochi
  12. Dreamcool, zici ca am ceva cu tine. Uite ce am: Mister dezlegat. A, inca ceva: Pentru chestia asta trebuia sa iti fi dat Blacklist de mult, dar nu sunt "Basescu Jr."
  13. Tu asa vorbesti cu ai tai pe-acasa? Doamne, in fiecare zi vad din ce in ce mai multi "smecherasi". Apropo, eu nu accept asemenea limbaj, mai ales la Raporteaza. Pe scurt: Blacklist, si o sa intri in NG cand porcii vor conduce masini.
  14. Unii ati inceput cu stangul: http://b-zone.ro/forum/topic/21325-log-antrenamente-natioanal-guard/page__st__160 Spor la joc.
  15. Antrenament Miercuri, 14 decembrie 2011, ora 20:30 Membri Prezenti: Armando_Corttez Hao Cosmin_Dinamo Senz0r don.stanfa Cipri. Hank Dreamcool (Faction Warn, motiv: Deranjat antrenament) Zeliscu Adryan5200 (Faction Warn, motiv: Vorbit peste antrenor) St1kss Cristi (Avertisment verbal, motiv: Ras de colegi) Mr.Renato (Avertisment verbal, motiv: Turnat colegi) Silenzi0 Membri Invoiti: Funkky Talha_Jameel Kaddylack Don_Ivano NatureGreen [F4L]Balon Crazzy_Life Membri Absenti (Faction Warn): Sile Precizari: - Per total a fost un antrenament bun, cei vinovati au platit pentru greselile lor si sper ca si-au invatat lectia. - Data viitoare sanctionez mai dur anumite nereguli.
  16. Kistucsok - Warning (Avertisment) - in mod normal as fi dat Blacklist, dar tinand cont de faptul ca a fost atata vreme in NG, o sa ofer o mica compensatie.
  17. Am revenit. Ce face lumea? Sunt cam nervos ca am dat de unu care vroia sa imi ia telefonul. Noroc cu smart-urile ca nu stia sa il deblocheze si cand m-a pus sa ii arat, am luat telefonul din mana lui, i-am dat una in stomac cu ura si am fugit.
  18. Neata NG. Sper ca azi n-o sa ma mai enervez ca aseara, cu tupeistul de mai sus... Macar membrii din NG le au cu romana. Slava domnului, NG are oameni educati!
  19. Nenea, n-ai voie sa postezi aici, tai-o pana nu te pun pe Blacklist. Vrei puncte si virgule si greseli gramaticale? Ok, trec la corectat: Inainte • Descrierea situatiei: Eu si cu un prieten Spanko ne plimbam cu heli si ne-am dus pe la HQ NR si erau acolo 2 NG eu m-am dus in oras sa mananc iar pe el in impuscau apoi un membru NR mi-a luat heli pentru ca am coborat putin sa dus in sus iar NG l-au impuscat pe Spanko iar pe mine m-au omorat si ne amenintau cu wanted este HQ de factiune pasnica acolo stiti ce e ala? Dupa • Descrierea situatiei: Eu si cu un prieten, Spanko, ne plimbam cu heli si ne-am dus pe la HQ NR. Erau acolo 2 NG, iar eu m-am dus in oras sa mananc in timp ce pe Spanko il impuscau (Cred ca asta vroiai sa zici... Oricum gramatica lasa de dorit) Apoi, un membru NR mi-a luat heli pentru ca am coborat putin. El s-a (gramatica domnu') dus in sus, iar NG l-au impuscat pe Spanko. Apoi m-au omorat si pe mine, amenintandu-ne pe amandoi cu wanted. Este HQ de factiune pasnica acolo! Stiti ce e ala? Oh inca ceva, "ca comentezi" este cacofonie si de asemenea "i-a zimi" e exact pe invers "ia zi-mi". Fa si tu diferenta. Ce nu se mai leaga aici? A da. Voi morti fiind, cum naiba va mai amenintau? Apropo, era si un proverb: "X daca nu e si fudul, parca nu e X destul". X substituie un cuvant. Afla tu care.
  20. Mi se pare mie sau limba romana s-a transformat asa de mult in ultima vreme? Voi intelegeti ce vrea omul asta sa zica? Ok, greseli gramaticale se mai fac ca na, nu toti au facut scoala in tara asta, dar sa lipseasca chiar si punct sau virgula, deja e prea mult. Imi trebuie traducere din romana in romana. Cine intelege ce e scris aici, sa imi traduca si mie va rog! Dau +! Neata apropo!
  21. Sunt satul de Gang_Mihai pana peste cap. Faceti-i post pe forum, ca eu i-am interzis intrarea in NG pana si stra-stranepotilor lui.
  22. Huuu Tureta injurate-as. Retrage aia sau te crap. Ce e aici, bar de albi? Fiecare face ce-l taie tartacuta?
  23. Arma e cam exagerata si imi aduce aminte de asta Dar modul e Patriot e super si il vreau si eu
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.