Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Harvey Specter I DeviL

Member
 • Content Count

  748
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

About Harvey Specter I DeviL

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 10/17/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  stseretnI

Previous Fields

 • Real name
  eman laeR

Recent Profile Visitors

976 profile views
 1. Harvey Specter I DeviL

  @, ești fenomenal, băi, băiatule. După ce mi-am pierdut timpul pe Facebook explicându-ți tot felul de chestii logice, pe tine nu te duce capul decât să continui să mă raportezi și să mă jignești în continuare? Mai și spui că înțelegi ce-am zis, dar tu imediat vii pe forum și începi să-ți bați joc de mine. Deși am făcut o glumă cu acel rank down, sper să nu-l mai primești prea curând, comportamentul tău lăsând de înțeles de ce. Vezi că ți-am dat și eu Report pentru postări jignitoare. Și o să intru în TTC când o să vreau, iar dacă pe tine te oftică asta, nu ai decât să privești neputincios. Zici de mine că-s obsedat și că iau jocul în serios, dar tu începi să mă jignești pe la toate colțurile? Nu știi să faci diferența dintre ceea ce spui și ceea ce faci de fapt. Și ca să vadă toți membri ce am vorbit și ce faci tu după aceea, o să pun o poză. http://imgur.com/a/LnsRe#0 Hmm, luai și Warn, și Suspend, să vedem, acum ce recompensă mai primesc pentru că spun adevărul, cu argumente logice, fără a jigni pe nimeni?
 2. Harvey Specter I DeviL

 3. Harvey Specter I DeviL

 4. Harvey Specter I DeviL

  Bun venit, AMG!
 5. Harvey Specter I DeviL

  Nume: [uS]Harvey. Rank: Sublider Membrii sancţionați: Druddy / NivDarkFire Motiv: Neefectuarea raportului de activitate Dovada: http://forum.b-zone.ro/topic/46063-raport-de-activitate-activity-report/?p=3389024 Sancţionați cu: Faction Warn Alte precizări: Nu înțeleg de ce n-ați făcut raportul.
 6. Harvey Specter I DeviL

 7. Harvey Specter I DeviL

 8. Harvey Specter I DeviL

  Bun venit, Dănuț!
 9. Harvey Specter I DeviL

  Bun venit, Andrei!
 10. Harvey Specter I DeviL

  Nume: Harvey. Rank: Sublider Membrul sancţionat: RolexXx Motiv: Greșeli în raportul de activitate Dovada: http://forum.b-zone.ro/topic/46063-raport-de-activitate-activity-report/?p=3383874 Sancţionat cu: Două Faction Warn-uri Alte precizări: La nivelul tău nu se fac astfel de greșeli.
 11. Harvey Specter I DeviL

 12. Harvey Specter I DeviL

 13. Harvey Specter I DeviL

  Bun venit, Vasile!
 14. Harvey Specter I DeviL

  Bun venit, Andrei!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.