Jump to content

CipriaNo

Donator
  • Posts

    3057
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CipriaNo

  1. CipriaNo

    Welcome !
  2. CipriaNo

    Welcome !!!
  3. CipriaNo

    Welcome !!!
  4. CipriaNo

    Welcome !
  5. CipriaNo

    Welcome !
  6. CipriaNo

    Welcome !
  7. CipriaNo

    welcome !
  8. CipriaNo

    Foarte interesant ! bravo pentru munca depusa !
  9. CipriaNo

    Welcome !
  10. CipriaNo

    Welcome !
  11. CipriaNo

    Welcome !
  12. CipriaNo

    Welcome !
  13. CipriaNo

    Welcome !
  14. CipriaNo

    Welcome !
  15. CipriaNo

    Bun venit pe la noi !
  16. CipriaNo

    Welcome !
  17. CipriaNo

    Nick: CipriaN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (Optional): Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: In loc de Let's play together sa fie Clienti.b-Zone.Ro ! Dimensiuni: aceiasi Alte precizari: Va multumesc !
  18. CipriaNo

    Welcome !
  19. CipriaNo

    Welcome !
  20. CipriaNo

    Welcom e!
  21. CipriaNo

    Nick: CipriaN Am de spus: Salutare ! Vad ca vreti sa faceti si voi niste posturi si nu stiti cu ce sa incepeti ! Deci sa va spun in legatura cu primarul : unu la mana : Devil sau cum te cheam eu nu sunt un obsedat de samp ca tine sa imi bag bani aiurea intrun joc , doi la mana: Din cate am citit in regulamentul de primar nu sunt obligat sa va dau eu bani de la mine sau sa fac eventuri ; trei la mana : din bani mei cash care ii am de 10 kk de unde sa va dau eu in fiecare seara cate 50 k ; si trei la mana am vazut un post ca cica nu dau bani in fiecare seara, copile ia uitate tu un pic sa vezi ca in fiecare zi ca sunt cei mai multi civili inpart aceasta suma din seiful primarie ! Voi fi prezent la protest: Poate depinde daca nu o sa fiu plecat Alte precizări: Va urez bafta pentru ce vreti sa realizati !!! PS: Apropo de azi taxa va fii de 500 $ sa va dau si eu cate 50k sa nu ziceti ca is rau Daca credeti ca ce am zis este corect lasati un +1 sa vad cati sunt de acord !
  22. CipriaNo

    Nick: CipriaN Level: 70 Rank: 1 As dori sa ma invoiesc de la: Antrenament Motivul: Am niste trburi prin oras in jur de ora 22:00 voi fii acasa Alte precizari: Bafta la antrenament daca vin mai repede voi participa si eu !!
  23. CipriaNo

    Salutare tuturor !! Ce mai faceti Lume/?
  24. CipriaNo

    Hai noapte buna tuturor !! Vorbim maine salutare !!!
  25. CipriaNo

    Da Da dA merge brb merg la masa !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.