Jump to content

Thrax

Member
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

About Thrax

  • Birthday 08/18/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Los Buzau

Previous Fields

  • Real name
    Drt

Thrax's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

1

Reputation

  1. Thrax

    Wallpaper B-zone

    extraordinar, m-ai lasat fara cuvinte.. e simplu dar bate foarte multe alte wallpaper-uri. Bravo 10/10 din partea mea!
  2. Thrax

    Semnatura

    mda..n-am lucrat NICIODATA in fotoshop si nici nu cred ca o sa o fac. cum mai zic si altii, liniile strica tot.
  3. Dragut, nu imi place insa scrisul...nu stiu...nu arata bine... mie personal imi place background-ul! insa scrisul si pata aceea alba fac wallpaper-ul sa arate ciudat.. in rest e buna 7.5/10
  4. pff...cam scurt, dar stunt-urile sunt reusite!. intro-ul+sfarsitul=ver-o 70% div vieo.. bv, eu nici nu as fi putut sa editez videoclipul.. Bv, 6.9/10
  5. poi mi-am schimbat cooler-ul si am putut sa stau mai mult in jocuri. am pus un ventilator la unitate si nu s-a mai inchis... scuze iar ca am postat aici..
  6. pai am win 7, alea ram is bine puse, dar de la sursa nu are ce sa aiba deoarece azi l-am cumparat si problema e de acum 2 ani.. si cand mi se inchide pur si simplu, nu apare nici o eroare, nu se face imaginea albastra...nimic, nu se restarteaza! am schimbat cooler-ul si am jucat league of legends un joc de 20 min si nu s-a inchis...problema poate e rezolvata dar nu is sigur... Apropo, unde trebuia sa postez?? in intrebari si nelamuriri, nu? scuze sper ce s-a terminat, nu da-ti TC inca.. si am sters de praf fiecare componenta: placa video, de sunet, cooler-ul, procesorul, hardul si restul acum cateva zile si tot se inchidea, DAR, REPET, NU SE RESTARTEAZA SI NU APARE NIMIC INAINTE SA SE INCHIDA, NU APARE NIMIC, CAT MA PLIMB PA STRADA SA CAUT O MASINA ( de exemplu) SE INCHIDE, MONITORUL SE FACE NEGRU( dar tot clipoceste beculetul ca si cum calc ar fi oprit) SI COOLER-ELE SE OPRESC!!, TOATE 3!!!! edit: am incercat si win 7 si xp si tot s-a inchis.
  7. deci... calculatorul m-i se inchide la jocuri ca si: sa-mp, league of legends, sims 3 etc... ce pot sa fac? am asa: placa video 1GB 4 GB RAM PROCESOR 2.1 GHZ (foarte putin, daca il cauti pa net nici nu-l gaseste, atat de vechi e...il am de vre-o 6 ani...) SURSA 450 W CUMPARATA AZI WIN7 32 BITI.... COOLER DE VRE-O 6 ANI A inceput sa se inchida la jocuri acum vre-o 2 ani... am suportat cat am suportat...deci m-i se inchidea la ORICARE joc... am rezistat 2 ani... acum is disperat.. ma puteti ajuta? pana acum am facut la pc meu astea: i-am mai pus 2 gb ram( iainte avea 2 gb acum are 4 ) am schimbat hardul deoarece se busise de tot nu se mai deschidea pc-ul.. am schimbat DVD-WRITER-UL i-am mai pus un cooler i-am schimbat sursa azi... tot ce a ramas neschimbat este: placa video (care nu necesia nici o schimbare), procesorul (care are 2.1 GHz, extrem de putin) si cooler-ul de la procesor.. plz am mare nevoie de ajutor.... MULTUMESC.
  8. Thrax

    Salut

    bine ai venit!
  9. salutare, bine ai venit
  10. neaza all OMG km arata forumu mda iar sv off...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.