Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

SkyGlory

Member
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SkyGlory

 • Rank
  Advanced member

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  george

Recent Profile Visitors

231 profile views
 1. *Nick: SkyGlory *Rank: 3 *Data sedintei/evenimentului: 15-10-2017 *Motivul absentei: Nu o sa fiu acasa deoarece este ziua mamei soacre si ma apuc de pregatiri.. si no sa fiu acasa.. *Alte precizari?: Multumesc mult de intelegere si zi cat mai buna!
 2. cam ce poate face un player... care mai este si in PD, mi-as dori clanul inapoi, si as vrea sa fie sanctionat!..

   

  1. SkyGlory

   SkyGlory

   el a zis sa il vand pe /trade ca dupa imi da masinile, ca nu mergea sa le puna in trade ca nu ii dadea voie.. am filmat si am dat accept cu tarsa.. gandindu-ma ca poate face asa ceva.. si exact asta a facut.. /q ..pentru mai multe dovezi vreau sa ma contactezi.. si vreau sa vrbim cat mai multe te rog mult.. 

  2. fug de pd cu katalintalent

   fug de pd cu katalintalent

   nu ai ce face, ai luat tzeapa, treci peste

  3. Kelton

   Kelton

   Nu prea răspundem de afacerile care se fac fără această comandă. Nu trebuia să confirmi o astfel de afacere pentru că foarte puțini jucători se țin de cuvânt să-ți dea bunurile separat.

 3. Nume: skyGlory Produsul comandat: 808 gold Data la care am comandat: 25.12.2016 Alte precizari: multumesc!
 4. SkyGlory

  Buna seara! in primul rand ma numesc razvan fratele lui Draghi si am o problema , Am un cont de level 33 cu nick : Craciun_raz si cineva mi-a spar contul nu am cum sa pun dovezi deoarece nu am cum sa mai intru cu parola mea pe acel cont...si nu stiu nici parola de la website nici de la community si am bunuri personale pe acel cont..V-ar ruga sa ma ajutati cu aceasta problema intrebatima orce despre cont sa vedeti ca este al meu..
 5. SkyGlory

  • Nickname: draghi • Level: 17 • De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni • Varsta reala: 17 • Sex (masculin / feminin):masculin • Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:1/3 , deoarece am dat din greseala /call 112 la event. • Nickname-uri anterioare: -- • Conturi anterioare:-- • Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo)- • Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:-- • Motivul plecarii din ultima factiune:-- • Skill-uri la joburile secundare: 5 la car mechanic, 3 la detectiv si 1 la celelalte. • Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/vxTm8PU • Bara RPG stats: • Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur • Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur • Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Absolut • Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15:00-24:00+ • Ai mai fost in National Guard? NU • Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:Nu am mai fost. • De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece este o factiune de elita. Are lideri foarte activi, foarte populari si foarte de valoare si sa fiu sincer eu ador dreptatea, imi place sa tin cu justitia si sa disciplinez pe cei ce au luat-o pe cai gresite. • De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece dedic foarte mult timp jocului si daca intru o sa dedic tot timpul factiunii. • Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Este un departament care se ocupa cu infractorii cei mai periculosi si supravecherea inchisorii. • Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: DA • Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: nu stau afk si petrec 6-10 ore • Cum te-ai descrie in realitate?: Buna! MA numesc Geoarge si locuiesc in GALATI. Am 17 ani si ador sa ies cu prietenii, sa joc fotbal , sa ma plimb cu bicicleta si bineinteles sa joc SAMP. Am incercat multe servere dar nici unul nu m-a fascinat cum a facut-o si cum o face B-ZONE.
 6. SkyGlory

  Nickname: Draghi Nick anterior/alte conturi: nu am alte conturi Level: 16 Factiune: Nu sunt De cand joci pe RPG1: Eu joc Rpg din noiembrie anul trecut Poza /stats, /vehicles: http://i.imgur.com/R81BvML.png De ce crezi ca ai nevoie de ajutor: Pentru ca am ajuns in impas financiar si nu mai am bani aproape de loc mai am aproape 5k si in ziua de azi nu poti sa faci nimic cu iei Ce o sa faci cu banii primiti: Cu bani primiti o sami cumpar o masina/o casa, dupa care am sa incerc sa o vand mai ieftin ca pot sami scot niste banuti mai multi Istoricul tau pe B-Zone(biografie)(minim 50 de cuvinte): Eu am aflat de samp de la prietenul meu andey02,ma duceam pe la el pe acasa si il vedeam ca joaca jocul asta si ma facea tare curios si am zis sa ma bag si eu sa vad ce iese miam descarcat Samp si am intrat tot pe serveru care era si juca si el adica b-zone RPG Server 1. Planuri de viitor: pe viitor vreau sa-mi cumpar un bizz mai ieftin ca sa pot sa scot un pic de profit. Motivul pentru care ai ajuns in impas + dovezi(in caz de teapa, etc):am ajuns in impas financiar din motivul rentului de motociclete si masini excesiv Ban-uri precedente: Nu am fost banat Warn-uri: Nu am Ajail/mute: Nu am Pe cine ai trecut la referral: Pe nimeni Varsta reala: 16 ani Alte precizari: Nici una
 7. Nume în joc: Draghi Level:15 Vârstă (reală):17 Facțiunile anterioare (specificați rankul) :-- Ai avut minim rank 3 într-o facțiune inferioară (facțiune pașnică) [sau superioară - departament, hitmen] :-- Cel mai mare rank deținut într-o facțiune (precizați facțiunea)- Link către demisia din ultima facțiune (dacă nu există precizati motivul demiterii)- De ce doriți sa vă alăturați gangului The Tsar Bratva: as dori sa ma alatur acestui gang deoarece imi place sa lucrez in echipa si vreau sa ajung cineva Câte ore / zi acordați acestui joc, fara afk ?:minim 6 ore Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare (cine minte va fi dat automat afară din gang când se află că a mințit)- Ați avut conflicte cu un membru din The Tsar Bratva ?:nu, nici odata Skill-uri la job-uri secundare:la mechanic skill 5 si detectiv skill 2 in rest skill 1 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare din The Tsar Bratva ?: normal ca da eu ii respect si pe cei cu rank mai mic Ești de acord sa stai minim 2 săptămâni in The Tsar Bratva (în caz contrar vei fi demis cu FP 60/60) ?: Absolut Vei fi activ (în caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?:normal ca da ,daca nu eram activ numai faceam aplicatie Vei participa la toate evenimentele gangului The Tsar Bratva (în caz contrar liderul are dreptul să te demită) ?: da Vei respecta cuvantul rank-urilor superioare,in special cuvantul liderului / a subliderului(in caz contrar vei fi sanctionat dupa caz) ? absolut Poza cu /stats: http://i.imgur.com/3vRElln.png Câte warn-uri ai in joc? (motiv):0/3 Ai fost sancţionat vreodată de un admin cu minute jail(/ajail)? (motiv): nu Ați avut ban? (motiv): nu Ești pe Blacklist la o anumita mafie/facțiune? (specifica): nu Alte precizări: sper sami acordati si mie o sansa si multumesc petnru timpul acordat
 8. SkyGlory

  Nickname:Draghi Nick anterior/alte conturi: - Level:15 Factiune: - De cand joci pe RPG1: 3 luni Poza /stats, /vehicles: http://i.imgur.com/sip9hs4.png De ce crezi ca ai nevoie de ajutor: Deoareca am ajutat foarte multi playeri cu lvl mai mic si am ramas fara bani...nici macar sami iau o masina Ce o sa faci cu banii primiti: O sami cumpar o masina Istoricul tau pe B-Zone(biografie)(minim 50 de cuvinte):Buna. Ma numesc George si am 16 ani. Locuiesc in Galati. Bunatatea mea a dus la saracie si mai am foarte putini bani..nici sami iau o masina pe nivelul meu de level 15. Planuri de viitor:`imi iau o masina si o sami innfiintez o afacere si am sa incerc sa fac bani. Motivul pentru care ai ajuns in impas + dovezi(in caz de teapa, etc):sprijinul meu fata de playeri cu level mai mic . Ban-uri precedente: nu am avut Warn-uri: 0/3 Ajail/mute: - Pe cine ai trecut la referral: pe nimeni Varsta reala: 16 Alte precizari:sper ca ma veti intelege si voi primi ajutor.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.