Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Limitless

Member
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

About Limitless

  • Birthday 08/29/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cluj-Napoca
  • Hobbies
    Programming, gaming, ski, airsoft

Contact Methods

  • Skype
    m3_dragos

Previous Fields

  • Real name
    Dragoş
  • RPG Nickname
    Limitless

Limitless's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

7

Reputation

  1. Inteleg. In cazul asta sincer nu prea am idee care ar fi problema, dar un lucru e sigur, si anume ca nu are legatura cu sistemul de operare(Windows 10), ci e o problema hardware. Poti incerca sa il pornesti cu bateria scoasa. Cauta putin pe google cazuri similare precizand modelul tau de laptop. Daca nu gasesti nimic, asteapta pana se intampla iar si du-l la un service. Daca in mod normal functioneaza fara probleme, poate ai noroc si e o problema minora, gen poate nu merge bine butonul de start sau alte instalatii electrice, si scapi ieftin. In orice caz, nu inchide topicul, poate vine cineva care a avut experiente similare sau are idee care ar putea fi problema.
  2. Da-ne niste detalii. Ce inseamna ca nu se deschide? Apare ceva pe ecran? Se aprind beculetele laptopului? Daca nu, se aude vreun sunet?
  3. Am avut si eu o problema cu sunetul, era de la ventilatorul sursei. Sursa era veche, 3-4 ani si ventilatorul scotea un sunet asemanator cu al tau. Cum am rezolvat? Oricat de stupid ar suna, am desfacut sursa, am scos ventilatorul si am pus o picatura de ulei de masline in mijloc, ca in video: Ideea e ca "uleiul" pus de ei acolo de usuca dupa ceva timp si trebuie aplicat din nou, iar daca nu ai ceva special uleiul de masline e suficient, sunt multi care au incercat. Edit: Acum mi-am dat seama ca Weeld a oferit aceeasi rezolvare, imi cer scuze.
  4. Nick: Limitless Rank: 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni: 25.09.2014 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari:
  5. Mersi de raspuns. O sa ma hotarasc intre acestea, se poate inchide topicul.
  6. Nick: Limitless Buget: Maxim 1.000RON Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ): Toate in afara de placa video. Aveti nevoie de monitor?: Nu Aveti nevoie de periferice?: Nu Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Gaming Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Saptamana care vine. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Da Alte precizari: Vreau sa-mi schimb placa video cu o placa noua pentru gaming, care sa nu fie trasa in jos de configuratia actuala: Procesor AMD Phenom II X4 940 Placa de baza ASUS M2N68 PLUS (PCI express) Sursa Super Flower 450W 80+ Bronze(procesorul consuma max 140W, in rest am CD/DVD-RW, HDD SATA 7200RPM, RAM 1x 4GB)
  7. Nick: Limitless Rank: 2 La ce ma invoiesc: War Data la care nu poti veni: 08.09.2014 Lipsesc din motivul: Personal, PM pentru detalii daca e necesar. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Posibil sa ajung pe la ora 21.
  8. Nick: Limitless Rank: 2 La ce ma invoiesc: Sedinta Arms Dealers Data la care nu poti veni: 06.09.2014 Lipsesc din motivul: A intervenit ceva si voi fi plecat pana seara. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Imi cer scuze, nu a fost nimic planuit.
  9. Rank 4+, v-a transmis lion sa dati attack pe terit. Paramedics si Taxi LV.
  10. Liderii sunt membri ai staff-ului, oameni experimentaţi care ştiu să recunoască un codat, oameni care nu-şi permit(sau nu ar trebui să-şi permită) să favorizeze pe cineva sau să pedepsească pe cineva pe nedrept. Cred că e o idee bună, dar, în orice caz, voturile trebuie ţinute sub supravegherea adminilor.
  11. Dimensiune maximă 1024x380 pixeli. Dacă vrei modificări la text/efecte sau alte dimensiuni spune-mi.
  12. Intri pe profilul persoanei căreia doreşti să-i trimiţi mesajul şi dai click pe "Send me a message". Uite aici: http://i.imgur.com/qnQftCu.jpg
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.