Jump to content

Datch

Member
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Datch's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

7

Reputation

  1. Nick : Datch. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 10.VII.2016 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la tara la niste rude si ar trebui sa ajung mai pe seara dar e posibil sa nu mai merg, daca e asa, o sa retrag. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Sper sa ajung, succes!
  2. Nick : Toxic69 Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Antrenament. Data la care nu poti veni : 05-08.2016 Lipsesc din motivul: Este plecat de acasa din motive personale si nu reuseste sa fie prezent la antrenament la ora stabilita. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: M-a rugat pe mine sa-i fac invoirea.
  3. Nick : Datch. Rank: 2. La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): antrenament. Data la care nu poti veni : 04-VIII-2016. Lipsesc din motivul: Sunt plecat la pescuit. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Succes!
  4. Nick : Datch. Rank: 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 01-08-2016. Lipsesc din motivul: Sunt plecat la Iasi pentru a-mi confirma locul la universitate. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari:
  5. Nick : Datch. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Sedinta. Data la care nu poti veni : 24-VII-2016. Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa in momentul sedintei, sunt plecat la niste rude. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Succes!
  6. Datch

    Mi-a parut bine sa fiu atata timp alaturi de voi, multi ati fost deosebiti, altii mi-a parut rau ca i-am intalnit dar cu bune cu rele am stat si multumesc de tot. Cam aiurea cu membrii care reporteaza liderul etc, nu se face dar infine. Succes tututor mai departe oriunde v-ati duce si ce o sa faceti. Pudra, pacat ca nu mi-ai zis "pa". xSavi, mersi se tot si ai grija ce faci . V-am pupat pe toti. Sper sa avem ocazia sa ne revedem.
  7. Nick: Datch. Rank: 6. Membrul sanctionat: K0rs Motiv: O mica iesire din limbajul comun pe /f. Sanctiune: Avertisment verbal, se afla la prima abatere. Dovada: http://i.imgur.com/EEpZzqq.png Alte precizari: Sa nu se mai repete.
  8. Datch

    DumnZEW - Ai fost demis deja pentru atitudinea ta fata de lider si factiune.
  9. Datch

    Kygz07 - Demisie acceptata, bafta mai departe.
  10. Nume: Datch. Rank: 6 Nume candidat: Pudramentolata Greseli: 0/3 Rezultat arme: 3-2 Rezultat (Admis/Respins): Admis. Alte precizari: Bine ai venit! Nume: xSavi Rank: 6 Nume candidat: PlayHard. Greseli: 0/3 Rezultat arme: 3-2 Rezultat (Admis/Respins): Admis. Alte precizari: Bine ai venit!
  11. Datch

    cH xZ3uSx - Inactivitate acceptata.
  12. Nume: Datch. Rank: 6 Nume candidat: Je.Alex Greseli: 0/3 Rezultat arme: Admis. Rezultat (Admis/Respins): Admis. Alte precizari: Bine ai venit!
  13. Nume: Datch. Rank: 6 Nume candidat: .Yly. Greseli: 0/3 Rezultat arme: Admis. Rezultat (Admis/Respins): Admis. Alte precizari: Bine ai venit! Nume: Datch. Rank: 6 Nume candidat: Grecuu17 Greseli: 1/3 Rezultat arme: Admis Rezultat (Admis/Respins): Admis Alte precizari: Bine ai venit!
  14. Datch

    DzMohe - Inactivitate acceptata. AIM K0rS VALUARE - Inactivitate acceptata.
  15. Marti 14.04.2015 la ora 21:00 - Activitate cu Ls School Instructors, vreau ca toti membrii sa fie prezenti, o sa organizam impreuna cu ei un eveniment "Paintball" cu premiul in valoare de 50.000$ Cine va absenta fara cerere de invoire primeste amenda 10.000$
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.