Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Captain Toretto

Member
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Captain Toretto

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 08/21/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCK7Dyf3EIDlVs5IdnmWDAnw
 • Skype
  Private Message

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Las Vegas, Nevada
 • Hobbies
  Ride Fast, Die Last.
  Go Hard Or Go Home.

Previous Fields

 • Real name
  Mihai Alexandru
 • RPG1 Nickname
  DominicToretto. / IgnaCio
 • RPG2 Nickname
  BilzeriaN.

Recent Profile Visitors

2225 profile views
 1. Captain Toretto

  Nick in joc: BilzeriaN.Nick pe forum: Captain TorettoLevel: 49 Factiune: CivillianParere despre event: SuperRaspuns: Hotring A
 2. Nickname:BilzeriaN. Rank:1 Level:40 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate:Voi fi plecat la acea ora in proporții de 90% Data sedintei/activitatii:21.01.2018 Alte precizari:Imi pare rau, nu se stie sigur ca nu vin, am spus in proportii de 90%. In orice caz, multumesc!
 3. Captain Toretto

  Multumim, felicitari.
 4. Captain Toretto

  Multumim pentru postare.
 5. Captain Toretto

  Multumim de ajutor, +1.
 6. Captain Toretto

  Nick:Toretto.PUTERNiKUL Rank:3 Ma invoiesc de la ( War / Sedinta / Antrenament ):war Data invoiri:Astazi , 19/8/2016. Motiv:Sunt plecat la ziua unui prieten foarte bun de-al meu , nu pot sa lipsesc , scuze . Numarul de invoiri din aceea saptamana(x/2):2 Alte precizari:Multumesc , dar sa stii ca s-ar putea sa lipsesc si luni/marti , turneu fotbal , meciuri la 2 parca , sau doar luni , depinde . Succes la waruri , sper sa castigati !!!
 7. Captain Toretto

  Nick:Toretto.PUTERNiKUL Rank:3 Ma invoiesc de la ( War / Sedinta / Antrenament ):war Data invoiri:Astazi , 17/8/2016. Motiv:Sunt plecat cu echipa de fotbal sa facem toti vizita medicala , cam prin afara localitatii , o sa stam ceva pe acolo , suntem si multi si plecat abia dupa ce terminam tot . Numarul de invoiri din aceea saptamana(x/2):1 Alte precizari:Multumesc , intelege-ma kew , nu e ca nu vreau sa vin sau ca n-am chef , stiu ca ai nevoie de membri activi , imi pare rau , scuze . Data viitoare voi incerca sa nu mai lipsesc , si cred ca nu o voi mai face . RESPECT !
 8. Captain Toretto

  Nick:AndreeS. Rank:3 Ma invoiesc de la ( War / Sedinta / Antrenament ):war Data invoiri:Azi,10/8/2016 Motiv:Ma duc la doctor sa fac o radiografie. Numarul de invoiri din aceea saptamana(x/2):2 Alte precizari:Multumesc! si de acum nu voi mai lipsi,mi-am terminat treburile deocamdata.Intelege please! %RESPECT LEADER%!
 9. Captain Toretto

  Nick:AndreeS. Rank:3 Ma invoiesc de la ( War / Sedinta / Antrenament ):War Data invoiri:Azi,8/8/2016 Motiv:Ma duc la strand pe la 12:30. Numarul de invoiri din aceea saptamana(x/2):1 Alte precizari:Multumesc,bafta!
 10. Captain Toretto

  Topic Closed. Am ales. Multumesc tuturor pentru postari.
 11. Captain Toretto

  Nick: Toretto.[CAPITANU] Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/330514-cerere-toretto-avatar/#entry4956919 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/U96r4 Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: " Toretto " Dimensiuni: - Alte precizari: +1 Celor care isi dau silinta.
 12. Captain Toretto

  Nick: AndreeS. Rank: 3 Ma invoiesc de la(sedinta / War \ Antrenament): war Data invoiri: Azi,2/08/2016 Motiv: Sunt plecat,mai am 40-50km,dar cred ca o sa ajung la cateca waruri., Numarul de invoiri din aceea saptamana(x/2):1 Alte precizari:Mersi,bafta!
 13. Captain Toretto

  Nick:AndreeS. Rank:3 Ma invoiesc de la(sedinta / War \ Antrenament):War Data invoiri:Azi,1:08:2016 Motiv:Stiu ca n-am voie sa fac dupa ce incepe deja warul,dar am o urgenta,mi s-a stricat ruterul de internet,si nu mai merge netul.L-am rugat pe un prieten sa-mi faca logul,pe la 13:00,insa el nu poate sa stea la war. Numarul de invoiri din aceea saptamana(x/2):1 Alte precizari:Ma invoiesc doar la celelalte waruri,de la 13:30+,si o sa plaesc amenda la primul 13:00-13:30.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.