Jump to content

RTS ZoRRo

Member
  • Posts

    275
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RTS ZoRRo

  1. Display Name: Klauss007 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/349429-cerere-rocky-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am mai sus imaginea. Text: POWER 7 Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizari: Sai puneti niste efecte frumoase va rog frumos.
  2. TSA VS ROYAL LIVE AZI LA 12 ---

    HAI TSA!!!!!
  3. Gata si cu bayern !

    1. Chamakh Rocker Nespalat

      Chamakh Rocker Nespalat

      Mai dau 1... ah... au mai dat

    2. RTS ZoRRo

      RTS ZoRRo

      :))) Ce meci frumos!
  4. GOLLLLLLLLLLLLLLLLL HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  5. Cine imi da si mie un font frumos.

  6. Salutare, si-a facut fratele meu un cont de forum si nu poate sa posteze topicuri,,,,,cand a vrut sa posteze la discutii nu ii aparea aia de scris uitati aici http://imgur.com/a/cFeh5 nu ii apar

  7. Nick: Rocky. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Nu am mai facut, Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am imagine. Text: Rocky. B-ZONE MEMBER. Dimensiuni: Stiti voi, Alte precizari: Sa-i da-ti si niste efecte va rog,
  8. Scuzati-ma ca postez aici dar va parasit cel mai bun membru Dooley.....cel mai bun prieten a lui newlife
  9. Scuze ca postez , Dooley taci in mortii tai de jeg ca nu ai tu experienta lui newlife in mafii nici jumate cat are el..... eu il stiu pe el din 2014 cand eram cu el in GSB,era un baiat de nota 10 asa ca taci drq si da-ti DEMISIA ca faci un bine pentru toti.. Nu-ma tragi mafia in jos.....de vreo 3 sau 4 ori au pierdut din cauza ta Dooley[CN] 0 5 990 Dooley[CN] 3 9 570 [AIM]NewLife 24 9 1410 [AIM]NewLife 21 8 1170 Aici newlife iti da clasa uita-te si tu la scoruri si dupa sa mai deschizi gura,
  10. Pentru inceput sistemul de rob deoarece de aceasta modificare se vor bucura mai multi jucatori decat o sala de antrenamente care e doar pentru ganguri..
  11. La sistemele care am dori sa le adaugati le puteti adauga pe toate, eu mi-as dori si sistem de rob nou, si salarii la factiuni, pe toate din lista. ar fi ceva nou si ar fi mult mai fain, sistem de questuri mai putin dar cel de rob nou si salarii sunt cele mai tari!
  12. Multumesc! Voi alege lucrarea lui Mykes.
  13. E super faina mersi mai astept o lucrare.
  14. Mersi:D Mai astept 2 creatii.
  15. Nick:ZoRRo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine)--- Text:Camaiore Dimensiuni: Cum vreti Alte precizari: dau +1.
  16. Ce chestie faina! Ar fi foarte frumos sa se faca si la noi asa ceva, nu am mai auzit de asa ceva pe SA:MP si cred ca va placea majoritatii playerilor.
  17. Este super fain jobul, sunteti absolut geniali! Daca veti gasi si o modalitate de aparare impotriva hotilor ca sa fie mai real va fi perfect!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.