Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

Denkat

Member
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Denkat

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 06/01/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Sabin
 1. Denkat

  Nickname: Denkat Level: 21 imi pare Sunt jucătorul cu numărul: 8 Alte precizări: -
 2. Denkat

  norok rebeata cum la voi?)) P.S: daca ma mai tineti minte
 3. Denkat

  Salutare. Am si eu o intrebare, cum pot face effectul asta de stralucire? http://i.imgur.com/tYFC4kg.png
 4. @@AIM Marynyk, Nu merge nici CS. Am incercat acum...
 5. @@AIM Marynyk, Alte jocuri nu am inafara de samp. Dar pot sa-ti spun ca browser-ul imi merge bine, skype-ul la fel.. Dar sa stii ca m-am gandit si eu la problema cu internetul..
 6. Salutare. Acum cateva zile mi-a aparut o problema, si anume cand pornesc Sampul imi arata serverele offline, deci nu ma pot conecta la niciun server. Va rog sa veniti cu ideile cum pot rezolva aceasta problema. Tin sa va anunt ca am reinstalat samp-ul si chiar si san andreas-ul si nu m-a ajutat. Poftim si o poza.. -> http://i.imgur.com/GkLi5A9.png
 7. Denkat

  @,
 8. @, Salut. Logic ca eu mi-am facut semnatura
 9. Salutare Vinnie, saluare noii mei colegi. Sper sa ne intelegem si sa fim alaturi un timp indelungat!
 10. Denkat

  @,
 11. Salutare bloods si bine v-am gasit. Abia astept war-ul de maine
 12. Denkat

  Sunt de acord cu aceasta propunere.
 13. Nick: Denkat. Rank: Network Anchor (4). Vechime(perioada exacta petrecuta in factiune): Peste 4 zile fac 3 luni. De ce doresti sa pleci din News Reporter?: Se pare ca a venit si timpul meu. Am incercat sa fiu alaturi de voi si in momente grele, si in momente usoare.. Am ajutat cu ce am putut, imi pare foarte rau ca adminii au decis sa puna lider un membru de rank 3, dar sper ca o sa se descurce. Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in News Reporter?: Foarte bine. Au fost vremuri cand ma gandeam ca nu o sa mai plec de aici. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru News Reporter pentru minim doua saptamani: Nu este cazul. O ultima dorinta: Sa faci factiunea ca pe vremuri, cu membri activi si capabili. Ce ar trebui schimbat? Absolut nimic, totul este perfect. Alte precizari? Bodo, cu toate ca nu m-am asteptat la asa ceva, iti urez mult succes in continuare. Bafta colegii mei, bafta Freeq. Aveti grija ce si cum faceti.
 14. Denkat

  Salutare, cam liniste pe aici de cand nu e lider... Trebuie sa vorbim cu Kelton ca in cel mai apropiat timp sa aleaga un lider caci scade activitatea membrilor + trebuie cineva sa se ocupe de rank up, raporturi, servicii... etc
 15. Denkat

  La rank 3 trebuie deja sa ai simulari in spate, adica scopul simularii este pentru a vedea cat de bine sunteti pregatiti pentru a lua un interviu.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.