Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

uN dancic

Member
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    dancic.andriev

Previous Fields

  • Real name
    adrian
  • RPG Nickname
    dancic

uN dancic's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Neata! Se pricepe careva in photoshop sa imi faca si mie o imagine pentru forum? raman dator. Au aparut si raporturile pana la urma. Frumos asa best de la primu raport 1 [uN]dancic 24.10.2016 - 30.10.2016 243 «»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»««»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
  2. Nume: dancic Rank: Officer(1) Dovada: http://imgur.com/a/C5iHo Alte informații: Am cersit mult dar a meritat
  3. Baieti aveti vreo idee de ce nu s-au afisat punctele de la raport pe site? Si saptamana trecuta la fel nu au aparut.
  4. Stiti careva un program de taiat videoclipuri? Pentru ca bandicut imi face probleme.
  5. Putem sa facem mai multi. Am facut deja 300 de puncte cat sa mai fac jelly?
  6. Hey guys! Avispa rifa are always 30+ memebers. It will be nice if we will be 30 tonight. (It is friday btw). See you at war!
  7. zeek. Eu unu nu sunt de acord ca am primit fw pentru asa ceva...si am motive(sper ca nu te superi ca spun asta):1: Pe forum nu scrie nicaieri de regula de 3 secunde ceea ce ar fi bine sa o faci daca e ca sa nu mai greseasca si altii...2:Ai spus ca la examen m-ai intrebat despre asa ceva care nu e adevarat nici nu mi-ai pus aceasta intrebare...si 3:mi-ai dati mie fw dar vad ca totii din lv,sf ia comanda in 2 secunde...eu mi-am spus parerea..sper sa nu te superi pe mine dar asta e adevarul. Daca era o gaseam si o invatam..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.