Jump to content

GuncH 666

Member
  • Posts

    331
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GuncH 666

  1. Poate este ultimul meu post pe anul acesta in Vietnamese Boys. Vreau sa va urez bafta in continuare in factiune, bafta MaNi cu vechimea in factiune, sper sa faci 2 ani si chiar si mai mult! Am ajuns la un moment in care nu mai am timp sa particip la waruri sau la activitati ale factiunii, asa ca am decis sa renunt la acest loc in factiune deoarece nu pot fii in 3 locuri deodata. Sa aveti grija de voi fratilor, orice ar fii, nu va lasati cand e mai greu, continuati sa sperati in tot ceea ce faceti! Poate ne vedem la anu', PwP.
  2. @, Felicitari pentru aceasta performanta, cred ca te-ai chinuit mult cu tecurile alea sa-i omor pe cei din jurul tau Apropo, am o intrebare ce vrei sa spui prin "MAINE JOI SI POIMAINE"?? Nu maine e joi? WTF. GG pentru 4/4 Wars, poate asa reusim si noi sa ne facem mai cunoscuti cu mafia, in general, altfel tot ajungem la vorbele celorlalti: "VTB, o mafie care sta in HQ la waruri". Pana luni trebuie sa avem LS, o sa fie greu cu HQ-ul verzilor, dar reusim sa ii pictam usor.
  3. Saluuuuuuuuuuuut Fratii meiii!!!! Am revenit cu puteri tari rau de tot fratii meii cei puternici rau de tot! Felicitari pentru turfurile furate de la verzui! Gunchu vostru a revenit cu noi forte de beutura! Luni ranga, comenta, rupt in gura, Sambata beat, ce mai, rupere, acu Duminica iar ies cu baietii asa dupa plansu de dimineata ca pleaca Dobrogenii mei acasa, si ne vedem dupa 1 an dabia... Luni revenim cu forte si besturi noi (din partea voastra, ca eu fac acolo un + de minim 3-4 de incalzire) Cand intru la war as vrea sa aud de la baietii mei: Sa traiti si numai bine!
  4. Nick: GuncH.666 Rank: 5 Ziua : Duminica Ma invoiesc de la: Sedinta Data: 26.07.2015 Motiv: Sunt plecat sa fac baie toata ziua, inafara orasului. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 2/2. Alte precizari: Ori vin la sedinta si nu mai merg acolo, ori nu voi fi online deloc pe sa:mp.
  5. @, multumesc de ajutor, dar m-a ajutat deja bossu Sassori . Tiger eu maine nu pot sa vin la Sedinta, imi pare rau, fac invoire, pentru ca toata ziua voi fi plecat la balaceala. Deci ori vin si stau la sedinta, ori nu vin deloc.
  6. @, si dusmani Fara ei nu ar avea farmec manele si suferintele.
  7. Puteti sa-mi dati si mie un link sau ceva de unde sa-mi iau si eu DigiInfo? Va rog frumos, am nevoie de el, e veata mea.
  8. GuncH 666

    Nick: GuncH.666 Nick-ul celui testat: [uS]Bechir Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): 0.5/3 Admis/PASSED Rezultat proba practic (?/8; Admis/ Respins): 7/8 Admis/PASSED Rezultat final (Admis / Respins): Admis/PASSED Alte precizari: Admis/PASSED
  9. GuncH 666

    Nick: GuncH.666 Nick-ul celui testat: Sidorov Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): 0/3 Admis Rezultat proba practic (?/8; Admis/ Respins): 6/8 Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizari: Admis
  10. @, oo old Carlo_Mancini in VTB? De cand e TiG3R in VTB, lucrurile se misca... la propriu.
  11. @, Felicitari fa pentru lider, nu-ti mai place Helperu, ai dat de lider a? Hai cu LS-ul mai repede sa ma imi inchei si eu obiectivul promis.
  12. @, @, Welcome, sper sa ramaneti cat mai mult in factiunea aceasta deoarece o sa aveti suprize placute, mai ca la Craciun. Daca va chinuiti si voi sa stati 1 ora astazi la calculator, o sa reusim in 20-25 de oameni sa castigam cele 2 waruri, asa ca intrati la War pentru binele mafiei si a lui Tiger sa fie fericit si el.
  13. Nick: GuncH.666 Rank: 5 Ziua : Miercuri Ma invoiesc de la: War Data: 08.07.2015 Motiv: Am fost plecat in oras si nu mai pot ajunge la waruri, imi pare rau ca fac invoirea acum, dar nu stiam ca dureaza asa mult ce am avut de facut in oras, imi pare rau . Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Maine revin in forta.
  14. Ti-a venit ceasul Tigere ))), ti-am spus eu . Felicitari pentru warurile de astazi, GG Kay_(G)Jay pentru sublider, il meritai! Eu unul nici nu doream din motive personale (tiger stie, e vacanta) si nu cred ca imi faceam treaba cum trebuia, sincer acum. Maine avem 4 waruri, veniti la toate warurile pentru ca putem sa castigam 2 turfuri importante si sa ajungem sa ne batem prin mijlocul LS-ului cu GSB, abia peste o saptamana vom vedea cine are echipa cea mai buna, imi place ca suntem destul de echilibrati, ca pe vremuri, avem si noi membrii buni, dar si GSB-ul are niste "prieteni", daca ne organizam bine si ascultati putem face waruri asemanatoare ca astazi in fiecare zi. #Pace
  15. @, Kinoto a luat ban pentru Cheats (Air Break), dar a luat unban, dar tot a plecat, nu vad o explicatie de ce sa lase subliderul, nu isi facea o reputatie proasta doar pentru un ban, altii au luat ban pentru aim, wallhack si tot joaca in mafii... Acuma avem doar 1 sublider (USOR BA CA NU BAT APROPO-URI NEBUNILOR)
  16. Astept o scuza morala de la "cei 2 codati ai nostrii" . TiG3R, vezi ce faci, poate pleci si tu in vacanta . Imi pare rau de aceasta situatie in cazul lui Kinoto, sper sa se faca dreptate, nu cred eu ca s-a jucat cu porcarii d-astea avand in vedere ce rank avea.
  17. @, din moment ce pe RPG scrie CLAR 20:00 - 22:00 intervalul de waruri dupa aia ar trebui sa ne luam, zic si eu, ca sa vin si eu la war . O sa incerc sa ajung si la 13:00, dar nu promit nimic sper sa nu te superi. Asa a fost si anii trecuti, dar s-a facut Straw Poll cu intervalul de ore si s-a anuntat exact de cand se intra, acuma mai e si BACteria asta de bacalaureat si trebuie sa-i intelegem si pe ei, posibil peste 1 saptamana sa bage acest interval, ar fi mai organizat...
  18. GuncH 666

    Nick: GuncH.666 Nick-ul celui testat: xSorin Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): 0/3 Admis Rezultat proba practic (?/8; Admis/ Respins): 8/8 Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizari: Welcome, xSorin!
  19. In sfarsit ati deschis topicu Am o poza speciala facuta pentru a-mi aminti ca azi avem sedinta + antrenament, partea cu Laura mi-am amintit-o aseara cand ma plictiseam si am facut-o special pentru @ . Ne auzim la Antrenament!
  20. Vezi ca ai uitat sa faci media de admitere care este 3x media examenelor + media celor 4 clase totul supra 4 . GG ai luat mai mult si ca prietena mea . Huaaaaa GG pentru warurile de astazi, se pare ca se poate, se poate sa ascultati si sa faceti intocmai! Poate de luni incolo o sa reusim si noi sa cucerim mai mult de 5-6 turfuri.
  21. Salut VTB-isti! Imi pare rau sa va anunt, dar nu pot sa vin astazi la waruri deoarece faptului pentru ca trebuie sa ma duc in oras cu prietenii, sunt chemat la datorie... Si nu ajung deloc la waruri... #Valoare #Mate-Info-Intensiv-Info #Liceu.
  22. @@South KinoTo, nu joc de ceva timp CS:GO Adica nici macar Rank 3 pt. Ranked nu am... Ma cheama MaestruDari pe Steam... @, fiecare cu pc-ul lui . Nu zic ca am unul slab, dar nici i7 nu e .
  23. Hai salut! Am revenit teoretic din inactivitate, DAR E PREA FAIN AFARA SA NU IESI FAAAAAAAAA!!! Hai ca ne auzim diseara la waruri, o sa luam HQ-ul, va asigur eu 100% deoarece am facut in proportie de 70% bine la matematica si in proportie de 85-90% la Limba si Literatura Romana, deci DIRECT SALA DE FITNEEEESSSS, ORAS, #CS:GO #FIFA14 #WOWPANDARIA #SA:MP. Ne auzim mai spre seara in Game baietii!!!! Bine macar ca m-am intors din stresul asta mare, nu puteam sa dorm seara, ma culcam la ora 02:00 cand eram din pat de la ora 22:00... Asta e, ce o fo' greu o trecut! Felicitari TiG3R / FAN, AGENT FAN 007 / Kinoto si Restul de Rank 5 in jos, inclusiv rank 1-2-3-4 pentru rezultatele obtinute la waruri, chiar daca ati pierdut, pretind ca ati facut-o pe chinute. De acum castigam. #pis.
  24. Șiiiii........... *tobe* *tobe* *tobe* La mulți ani!!! Mieee! Astazi fac oficial 1 an de prezență in mafia Vietnamese Boys! Yay... Pacat ca am dat azi si examenul la romana, dar mai bine ca am scapat, a fost cat se poate de usor, acu miercuri la mate, Dumnezeu cu mila, si de miercuri imi reincep activitatea atat pe PC cat si pe Sa:mp. Bafta la urmatoarele waruri, am intrat si eu joi, dar ma dat afara serverul din cauza lagului (svru stia ca a intrat valoarea si de aia).
  25. Nick: GuncH.666 Rank: 5 Ziua: Vineri Ma invoiesc de la: War Data: 05.06.2015 Motiv: Am banchetul. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: Bafta la war! Scz ca nu am putut sa va ajut cu attackurile....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.