Jump to content

Seepti Legendaaa

Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About Seepti Legendaaa

  • Birthday 03/16/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mures

Previous Fields

  • Real name
    Septimiu
  • RPG Nickname
    Seepti.

Recent Profile Visitors

291 profile views

Seepti Legendaaa's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

4

Reputation

  1. Nume: Seepti. Rank: 2 Actiuni namecover: https://imgur.com/a/Ls3ohED Numarul de actiuni namecover: 1/ Posesie/Folosire droguri Alte precizari:
  2. Nume: Seepti. Rank: 2 Actiuni namecover: https://imgur.com/a/o8bpXg3 Numarul de actiuni namecover: 1/ Posesie/Folosire droguri Alte precizari: Este pe saptamana trecuta, nu am resuit sa postez mai repede..
  3. Nume:Seepti. Rank:2 Actiuni namecover: https://imgur.com/a/s6zgadt Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/Folosire droguri Alte precizari: Mersi
  4. -Nume: .Gaabi. - Rank: 2 - Tipul de pachet: 4 - Anunţul: JoKeR.ExE vinde benzinaria cu ID-ul 86, de langa jobul Drugs Dealer LV. Ofertele se fac pe RPG si in joc. - Anunţurile publicate (dovada):https://imgur.com/a/LqbOK2B - Alte precizări: Pachet anulat. A durat atat din cauza serverului si a conditilor de pe el.
  5. Cand eram si noi tineri si pe cand exista Radio Taraf !
  6. Salut baieti, sunt Seepti. pana imi recuperez contul o sa intru de pe acesta! https://imgur.com/a/59iLP o mica pauza de ras! Ne vedem in joc!
  7. Incepe sa lucri de acasa ~! http://viluredrfy.win/5717212761908/ Dai join us si dupa completezi la 150$ poti sa iti scoti banii! Bafta!

  8. Weekend placut tuturor,i-a sa vedem cunoaste cineva imaginea asta? http://postimg.org/image/avqkltmqv/ si una funny asa de weekend http://postimg.org/image/lfbgsnr8r/
  9. Nick :Gaby1996 Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :21.05.2014 Lipsesc din motivul:Sunt la o zi de nastere nu sunt sigur daca ajung la war, Numarul de învoiri din aceasta saptamana:acesta este primul Alte precizari: invoiria este facuta de pe telefon,imi pare rau daca am gresit din punct de vdere gramatical 0
  10. Nick : Gaby1996 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 06.05.2014 Lipsesc din motivul: M-am apucat de scoala de soferi si trebuie sa plec la conducere de la ora 18:00-20:00 dar la ora 20:30 pot fi online 100% Numarul de învoiri din aceasta saptamana: asta e prima Alte precizari: multumesc
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.