Jump to content

Ax69

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ax69

  1. Ax69

    Nick: Ax69 Level: 7 Nume joc 2: GTA San Andreas Quiz Idee joc 2: În acest joc tu trebuie să scrii cum se numește mașina din San Andreas care iți apare pe ecran. La fiecare 2 întrebări corecte consecutive vei primi un hint, acest hint te ajuta atunci cand nu ști numele unei mașini, el iți va descoperi una din literele/cifrele care lipsesc pentru a te ajuta sa iți amintești numele mașini. Desigur mașinile au fost doar un exemplu, jocul te poate pune sa spui numele unei arme din GTA-SA sau cine știe o clădire importanta. Alte precizari: Am observat cel puțin pe Google Play si pe App Store nu exista un asemenea joc.
  2. Ax69

    Nick: Ax69 Level: 6 Nume joc 1: Debi Idee joc 1: In acest joc este vorba despre un animalut ce se naște în apa. la început ar trebui sa mănânci ce găsești pe fundul apei apoi pe parcurs de crești în level poți manca pești , apoi pești mai mari pana ce ajungi la un anumit nivel când iți apar picioare. Acum având picioare ieși pe uscat și începi sa mănânci ierburi etc.. După ce ajungi la un level mai mare poți manca și animale și tot asa.. Desigur poți fi mâncat de cei mai mari din habitat, după ce ești mâncat pierzi experienta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.