Jump to content

Hiq

Member
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hiq

  1. Buna dimineata colegi ,tin sa va urez : Sarbatori fericite ! . Dupa cum probabil ati observat,am facut cerere de invoire ,voi fi plecat cu familia . Un Paste fericit tuturor,sa aveti numai realizari in viata.Vorbim cand ma voi intoarce.
  2. Nick: Hiq. Factiune: Paramedics. Mesaj: Felicitari tuturor de pe aceasta lista,e o onoare sa apareti pe "Wall of fame "
  3. Doar mie mi se da rr la server ? De cateva zile se da rr continuu ,ce are server-ul ? Asta da activitate,a castigat InSaNe daca imi amintesc eu bine .FELICITARI !
  4. Salutare ,liderul a decis ca sunt apt sa devin un membru "complet" ,astfel avansandu-ma la rank 2 . Ce parere aveti despre aplicatii ,mai nou trebuie sa le faci de pe rpg.b-zone.ro ? Mi se pare cam ciudat ..Astept pareri.
  5. Frumos live,ce sa zic ...Poate data viitoare chemi si tu lumea sa dea cu tine ( ma refer la nabii din Paramedics) . Ne vedem In-Game.
  6. Ce sa mai faci cand astepti o naba pe auto LS-LV ? Stim noi :
  7. Serios Vipera ? Chiar ai mers cu ambulanta pe Chilliad ? Cat timp ti-a luat sa urci ? Va ,bafta la raport !
  8. Tin sa urez un calduros : "Bun venit !" celor noi ,sper sa se adapteze macar la fel de bine ca cei din seria trecuta . Nu stiu ce sa zic ,sper sa va acomodati,aveti grija la cele 3 secunde de la /accept medic . Mai multe veti afla in-game .
  9. Am si eu o intrebare ,cine poate sa-mi raspunda : - Am cerere de invoire,dar cred ca voi ajunge,dar are ceva daca voi intarzia putin ? PS : Scris de pe tableta.
  10. Ce faceti nabilor ? Am vazut ca ati inceput sa postati raportul,cand ajung acasa o sa il pun si eu ..(sunt la scoala )
  11. Nick: Hiq Level: 9 Factiune: Paramedics Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor de pe aceasta lista,cu ajutorul vostruAvipa Rifa a reusit sa ramana in top,unde ii este locul.
  12. Nume: Hiq Facţiune: Paramedics . Mesaj: Felicitari celor de pe lista,nu e usor sa ajungi la "LEGENDE" . Cei de mai sus au cladit bazele acestei actiuni ,felicitari !
  13. Ai rooter ? Daca ai ,scoate-l si baga-l din nou si ti se schimba ip-ul. Daca nu ai,nu stiu ce sa faci.
  14. E cel mai nab de pe b-zone,pa ! Noapte buna ,medici ,vorbim maine in-game. Sn[a]Ke,descarca poza de la semnatura mea.
  15. Pacat,era bine sa se mai adauge niste ambulante si un Ranger la factiune.In unele momente nu gasesti ambulanta nici in SF.Odata cu marirea locurilor in factiunile pasnice,ar trebui sa bage si masini mai multe..zic doar.
  16. Adevarat,dar eu am cont anterior,deja m-am obisnuit cu aceste reguli,desi odata am dat /accept medic sub 3 secunde ..Intradevar luncruri importante ,dar daca esti atent nu ai cum sa faci ceva gresit.
  17. Nu au fost chestii importante..ce se vorbeste la sedinta..
  18. Se pare ca am primit mute fara să fac nimic..Sper ca William să dea repede de Kelton pentru a-mi scoate mute-ul
  19. Se pare ca se face update la server..Sper sa se rezolve pana la payday . Luam si noi un interviu,ceva ?:>
  20. Si lumea spune ca baietii sunt perversi
  21. Am si eu o intrebare : Cine imi poate da un link (Sau ceva de genul) inca care este o emblema de la Paramedics,pentru semnatura ? Nu stiu de unde pot face rost. Puteti trimite PM /Raspundeti aici.
  22. Fiind primul meu post aici,vreau sa va multumesc pentru primirea exceptionala de care am avut parte.Membrilor ce au intrat dupa mine ,le urez un calduros : "Bun venit! "
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.