Jump to content

Kazmakishan

Member
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Teribilisme.

Previous Fields

  • Real name
    Catalin

Recent Profile Visitors

246 profile views

Kazmakishan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Kazmakishan

    Cam care e faza cu rollback-ul?
  2. Kazmakishan

    Nick: Kazmakishan Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: War-urile din data de 8.07.2014 Motivul: E majoratul unui foarte bun prieten, merg sa ii iau ceva si dupa direct la el... Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari:Bafta la war!
  3. Kazmakishan

    Nick: Kazmakishan Rank: Cholo (2) Doresc sa ma invoiesc de la: War-urile de astazi, daca o sa aiba loc... Motivul: Am o problema in familie si trebuie sa merg urgent la bunica. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Prima. Alte precizari: Scuze ca postez atat de tarziu dar chiar nu aveam de unde sa stiu si trebuie sa plec urgent. Multumesc anticipat !
  4. Kazmakishan

    Nick: Kazmakishan Rank: Recluta (1) Doresc sa ma invoiesc de la: War-urile din aceasta seara. Motivul: Merg la un tip din liceu sa construim un robot pentru un concurs. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Este prima. Alte precizari: Este posibil sa ajung, dar prefer sa fiu sigur si sa postez aici... Multa bafta la war !
  5. Kazmakishan

    Nick: Kazmakishan Level: 22 Factiune: El Loco Cartel Ce doresti sa le spui: Sunt mandru ca am facut parte din cei ce au reusit sa cucereasca tot SF-ul, si sper sa il pastram asa cat mai mult timp.
  6. Kazmakishan

    Interesanta tactica, dar ai uitat de Echipa Paladinilor...
  7. Kazmakishan

    Salutare, sper sa nu avem mari probleme in pastrarea turf-urilor, si poate ne si extindem prin alte orase
  8. Kazmakishan

    Felicitari domnilor, acum trebuie sa il pastram.
  9. Kazmakishan

    Salutare, sunt un nou membru si sper sa ne intelegem excelent si sa mearga totul bine !
  10. Mi-a fost anulat raportul fiindca aveam /showlicenses de la un player gresit. Am editat albumul de pe imgur daca mai ajuta cu ceva...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.