Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Walewski

Member
 • Content Count

  671
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 Extraordinary

1 Follower

About Walewski

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday March 7

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Sebastian
 • RPG1 Nickname
  Walewski

Recent Profile Visitors

2002 profile views
 1. Walewski

  Nick : walewski Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 5.06.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes si mersi mult!!
 2. Walewski

  Nick : walewski Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 4.06.2020 Lipsesc din motivul: Am probleme cu internetul. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Daca rezolv, o sa intru. Imi tot pica internetul. Am ajuns
 3. Walewski

  Nick : walewski Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 29.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Multumesc de intelegere, succes la wars!
 4. Walewski

  Nick : walewski Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 28.05.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes!
 5. Walewski

  Nick : walewski Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 21/5/2020 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Succes!!
 6. Walewski

  Nick : walewski Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 20/05/2020 Lipsesc din motivul: Se fac lucrari la reteaua de electricitate la mine in zona si tot nu am curent electric. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: mersi, o sa editez daca reusesc sa intru. Am ajuns.
 7. Walewski

  Nick : walewski Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 18.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge la waruri, nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc si succes la waruri, sper ca nu te superi Kewin.
 8. Walewski

  anul 2030 una la corason
 9. Walewski

  Nick : Walewski Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 12.05.2020 Lipsesc din motivul: Am examen maine si prefer sa nu vin la wars azi. (cred ca la cel de pe hq o sa intru) Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes! Am ajuns, retrag.
 10. Walewski

  Nick : Walewski Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 08.05. 20 20 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa in seara asta. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc, succes la waruri
 11. Walewski

  special thanks to Mushroom for the photos
 12. Walewski

  Cu baietii grei la un rasarit ca in vremurile bune..
 13. Walewski

  Salut colegi, am incercat sa ma joc si eu printr un program de editare video si mi-a iesit asta: Nu e mare lucru, dar ma plictiseam. Ne vedem maine la wars, sper sa fim 25 macar
 14. Walewski

  Nick : Walewski Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 05.05.2020 Lipsesc din motivul: Am examen miercuri. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc frumos. Succes! la warurile de azi am reusit sa ajung.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.