Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TLG Flavia

RPG2 Helper
 • Content Count

  555
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

TLG Flavia last won the day on June 30

TLG Flavia had the most liked content!

Community Reputation

202 Extraordinary

About TLG Flavia

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 05/05/2003

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  Flavia
 • RPG2 Nickname
  Flavia

Recent Profile Visitors

1654 profile views
 1. * Nume: Flavia* Rank: Paramedic Ambulance Commander (4) * Link Website către cont: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Flavia* De ce dorești această funcție?: Doresc sa aplic la functia de tester, deoarece vreau sa ma implic mai mult in aceasta factiune. Din punctul meu de vedere detin capacitatile necesare pentru aceasta functie, astfel ma consider pregatita sa dau teste cu alti jucatori. Este nevoie de o persoana de incredere, serioasa si cu experienta, iar eu am aceste atuuri.* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, am.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, oricand.* Alte precizări: Multumesc.
 2. Nick: FlaviaRank: 4Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 12.09.2020Motiv: S-ar putea sa nu fiu acasaAlte precizari?: Daca mi se anuleaza planurile voi veni cu mare drag.
 3. Nick: Flavia Rank in clan: 4 In ce perioada lipsesc?: 27.08.2020-31.08.2020 Motivul: Plec intr-o vacanta mica si nu o sa ma pot juca de acolo. Alte precizari: Spor la joc!
 4. Nick: Flavia Numarul interviului: 7150 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/lmxfVbA Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/4vUb43M Alte precizari:
 5. TLG Flavia

  @Lawson, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rang3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7150.
 6. TLG Flavia

  Nume: Flavia Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: - Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/gdk8vPU Alte precizari: Am avut niste probleme la modpack si nu mi s-au salvat pozele cu F8 in chat imi aparea ca se fac (https://imgur.com/a/IdmNOQc) si cand am venit sa postez nu aveam pozele (https://imgur.com/a/qZmzxdc), asa ca le-am facut dupa cu page up si print screen. Nume: Flavia Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/dh4jLzF Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/Q6P2iEI Alte precizari: sa nu incercati fast screen
 7. Nume (real): Flavia Varsta: 17 ani. Nume in joc si rank in factiune: Flavia, detin rank 5. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic la functia de tester, deoarece vreau sa ma implic mai mult in aceasta factiune. Din punctul meu de vedere detin capacitatile necesare pentru aceasta functie, astfel ma consider pregatita sa dau teste cu alti jucatori. Este nevoie de o persoana de incredere, serioasa si cu experienta, iar eu am aceste atuuri. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Consider ca sunt potrivita pentru aceasta functie, deoarece am ambitie, perserverenta, loialitate, dorinta de autoperfectionare si de crestere a performantelor in munca. Din punctul meu de vedere am o experienta destul de vasta. Pot pastra Test-Logul un secret, eu fiind o persoana discreta. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Eu pot ajuta News Reporters cu acordarea testelor candidatilor atunci cand este nevoie. Sunt in mare parte mereu activa( se poate observa si pe Website). Consider ca sunt foarte dedicata acestei factiuni, si fac totul cu mare placere. Astfel voi da cat mai multe teste si ii voi indruma, cum pot eu, pe calea cea mai buna pe viitorii reporteri. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament Intern, Ghidul reporterului, Informatii, si Regulamentul General al Factiunilor Pasnice. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da, desigur. Alte precizari: Pa
 8. TLG Flavia

  @TLG Kidzor., bun venit si succes in cariera de reporter!
 9. TLG Flavia

  @South Alecsandru, ma pregatesc sa ma culc. 🥱 Mi-a cam trecut ora de culcare .
 10. TLG Flavia

  Buna, tuturor! Ce faceti?
 11. Nume (real): Flavia Varsta: 16 ani. Nume in joc si rank in factiune: Flavia, detin rank 5. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic la functia de tester, deoarece vreau sa ma implic mai mult in aceasta factiune. Vreau să demonstrez că pot mai mult și nu o să dezamăgesc. Din punctul meu de vedere detin capacitatile necesare pentru aceasta functie, astfel ma consider pregatita sa dau teste cu alti jucatori. Este nevoie de o persoana de incredere, serioasa si cu experienta, iar eu am aceste atuuri. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Consider ca sunt potrivita pentru aceasta functie, deoarece am ambitie, perserverenta, loialitate, dorinta de autoperfectionare si de crestere a performantelor in munca. Din punctul meu de vedere am o experienta destul de vasta. Pot pastra Test-Logul un secret, eu fiind o persoana discreta. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Eu pot ajuta News Reporters cu acordarea testelor candidatilor atunci cand este nevoie. Sunt in mare parte mereu activa( se poate observa si pe Website). Consider ca sunt foarte dedicata acestei factiuni, si fac totul cu mare placere. Astfel voi da cat mai multe teste si ii voi indruma, cum pot eu, pe calea cea mai buna pe viitorii reporteri. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament Intern, Ghidul reporterului, Informatii, si Regulamentul General al Factiunilor Pasnice. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da, desigur. Alte precizari: Nu cred ca o sa citeasca nimeni asta, chiar daca stiu deja raspunsul si acesta este negativ, inca mai incerc.(stiu ca nu este nicio speranta)
 12. TLG Flavia

  @oC ZakeNN, acum m-am trezit si am intrat putin pe forum. Tu ce faci?
 13. TLG Flavia

  @oC ZakeNN, saluuut!
 14. TLG Flavia

  Wrong topic
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.