Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TLG Flavia

Member
 • Content Count

  540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

TLG Flavia last won the day on June 30

TLG Flavia had the most liked content!

Community Reputation

201 Extraordinary

About TLG Flavia

 • Rank
  Mr. Know it all

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  Flavia
 • RPG2 Nickname
  Flavia

Recent Profile Visitors

1410 profile views
 1. TLG Flavia

  @TLG Kidzor., bun venit si succes in cariera de reporter!
 2. TLG Flavia

  @South Alecsandru, ma pregatesc sa ma culc. 🥱 Mi-a cam trecut ora de culcare .
 3. TLG Flavia

  Buna, tuturor! Ce faceti?
 4. Nume (real): Flavia Varsta: 16 ani. Nume in joc si rank in factiune: Flavia, detin rank 5. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic la functia de tester, deoarece vreau sa ma implic mai mult in aceasta factiune. Vreau să demonstrez că pot mai mult și nu o să dezamăgesc. Din punctul meu de vedere detin capacitatile necesare pentru aceasta functie, astfel ma consider pregatita sa dau teste cu alti jucatori. Este nevoie de o persoana de incredere, serioasa si cu experienta, iar eu am aceste atuuri. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Consider ca sunt potrivita pentru aceasta functie, deoarece am ambitie, perserverenta, loialitate, dorinta de autoperfectionare si de crestere a performantelor in munca. Din punctul meu de vedere am o experienta destul de vasta. Pot pastra Test-Logul un secret, eu fiind o persoana discreta. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Eu pot ajuta News Reporters cu acordarea testelor candidatilor atunci cand este nevoie. Sunt in mare parte mereu activa( se poate observa si pe Website). Consider ca sunt foarte dedicata acestei factiuni, si fac totul cu mare placere. Astfel voi da cat mai multe teste si ii voi indruma, cum pot eu, pe calea cea mai buna pe viitorii reporteri. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament Intern, Ghidul reporterului, Informatii, si Regulamentul General al Factiunilor Pasnice. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da, desigur. Alte precizari: Nu cred ca o sa citeasca nimeni asta, chiar daca stiu deja raspunsul si acesta este negativ, inca mai incerc.(stiu ca nu este nicio speranta)
 5. TLG Flavia

  @oC ZakeNN, acum m-am trezit si am intrat putin pe forum. Tu ce faci?
 6. TLG Flavia

  @oC ZakeNN, saluuut!
 7. TLG Flavia

  Wrong topic
 8. TLG Flavia

  Nume: Flavia Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/VDtIolf Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/0Nu0lHl Alte precizari:
 9. TLG Flavia

  Nick-ul tau: Flavia Rank: 5 RPG Bar (cel mic al celui care doriti sa-l puneti pe Blacklist): Motiv: Injurii reporter Dovezi: https://imgur.com/a/2bEru43 Alte precizari: -
 10. Nume: Flavia Numarul interviului: 6991 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/CBaPFRs Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/cXIBkmx Alte precizari: S-a alaturat si Scofield.
 11. Nume: Flavia Numarul interviului: 6987 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/m3zjB28 Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/9ZVYqcv Alte precizari:
 12. TLG Flavia

  @Anduuu2002, cererea ta de interviu a fost acceptata, contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului este 6987.
 13. TLG Flavia

  Nume: Flavia Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/XiGqLAY Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/AerYx8d Alte precizari: Am foarte multe proiecte si teme in ultima perioada, ca se incheie mediile de asta nu-s atat de activa Nume: Flavia Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/CAxpziQ Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/vGZU0f4 Alte precizari:
 14. TLG Flavia

  Nume: Flavia Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/1nLw2aR Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/Vxu1aJh Alte precizari:
 15. TLG Flavia

  Nick-ul tau: Flavia Rank: 5 RPG Bar (cel mic al celui care doriti sa-l puneti pe Blacklist): Motiv: Spam in timpul interviului Dovezi: https://imgur.com/a/ysHLgQU Alte precizari: -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.