Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Deea Shakira

Member
 • Content Count

  2227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

369 Impeccable

About Deea Shakira

 • Rank
  Very Important Person
 • Birthday 01/31/1997

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  Andreea
 • RPG1 Nickname
  [Deea]Shakira

Recent Profile Visitors

7505 profile views
 1. Deea Shakira

  Hei lume, lume noua peste tot. Stiu ca nu imi am locul aici, dar cine ma poate ajuta cu link download san andreas, primesc eroare si nu gasesc unu sa mearga, pm in privat care ma poate ajuta.
 2. Deea Shakira

  Nu mai revin
 3. Deea Shakira

  Buna alegere Piko, gg konu
 4. Deea Shakira

  Nick: [Deea]Shakira Data sancţionării: 01.06.19 A fost sancţionat membrul: Robert_NMK Sancţionat cu: Faction Warn Motivul: Limbaj fata de sublider Dovada (opţional, după caz): https://imgur.com/a/ycA6WU9 Alte precizări: Indiferent ce treaba are un membru din conducere cu un rank mai mic nu se abordeaza in halul asta membru din conducere, ti-am sugereat si in joc o fac si aici, ai putea sa pui demisia daca crezi ca esti la fel de tare si mare de acum incolo. Este o sugestie nu o obligatie.
 5. Deea Shakira

  Nick: [Deea]Shakira Data sancţionării: 19.05.19 A fost sancţionat membrul: Heroin@ Sancţionat cu: FW Motivul: Neascultare ordin Dovada (opţional, după caz): https://imgur.com/a/aOyIbOJ Alte precizări: Nu avem nevoie de astfel de comentarori, te-as ruga si ai castiga tu timp daca ai pune demisia, este o sugestie nu o obligatie.
 6. Deea Shakira

  @MarianM99 raportul imi pare destul de mare pentru membrii rank 1 avand in vedere numarul jucatorilor de pe acest server, daca cumva liderii nu au o optiune in Panel Leaders pentru a schimba numarul de puncte la raportul saptamanal o sa propun asa ceva pentru lideri, foarte eficient si nu mai trebuie sa luam legatura cu scripterii si mai ales cu Kelton. Toate schimbarile se vor face cu aprobarea unu admin +4 de pe oras si cu ideei bine intemeiate, nu la orice nimic, in mare parte propunerea este ok, trebuie sa vedem ce zic cei mari.
 7. Deea Shakira

  @HvH nu ai vrea sa punem si SWAT (de stins incendii sau infernus sa ajungem si noi in coma inainte sa ajungem la pacient?) factiunile au fost gandite inainte sa fie facute, asa ceva nu o sa vezi, poate un fcr pentru deplasarea noastra dar slabe sanse ca aveti vehicule personale, nu impodobim parcarile factiunilor de dragul vehiculelor.
 8. Deea Shakira

  @SaRtOR dc mention aici?
 9. Deea Shakira

  Succes mai la 72/72, cred ca eu imi doresc mai mult decat voi ca ELC sa aibe toate 72 zone. Eu una cand am fost aici am muncit, postez doar sa va urez succes la cele 72 zone, sa fie un joc cat mai curat chiar daca in spatele unor nume mici se ascunde cate un nume mare. Mult succes maiii si sa o bagati si pe Shaki in imagini (legende) ca va bat
 10. Nick-ul tau: [Deea]ShakiraServer: RPG 1Descrierea bugului: Player 1 pe clan zone (langa /spray) trage dupa player 2 aflat tot pe clan zone, player 1 primeste wanted cu dutyon, din cate stiu daca ai dutyon si tragi nu primesti wanted.Screenshot(s): Nu am, report primit in joc, poate nu stie sa posteze sau nu vrea, decat sa avem plangeri de buguri mai bine postez eu, sper sa nu fie fake. Zic asta ca a existat o plangere pana acum. Nick-ul tau: [Deea]ShakiraServer: RPG 1Descrierea bugului: Politisti care primesc wanted pentru atacare civil, civilii pot da /call 112 sau /emergency celor din PD.Screenshot(s): Nu am, reclamatie in joc. Nick-ul tau: [Deea]ShakiraServer: RPG 1Descrierea bugului: Cand intrii in jail te teleporteaza in baza NG subteranScreenshot(s): Nu am, reclamatie in joc. Nick-ul tau: [Deea]ShakiraServer: RPG 1Descrierea bugului: Anumitor jucatori care fac parte dintr-un grup de jaf le dispare sau nu le apare check point (nu am idee in care faza nu apare check point, eventual daca puteti cauta voi)Screenshot(s): Nu am, reclamatie in joc.
 11. Deea Shakira

  Ma eu acum aflu/vad/cum vreti voi! Tragic, pe mine cred ca nu ai cum sa ma uiti Stefane la cate am patit cand eram lidera ELC :))) spor in viata. Royce, sa nu iti para rau de ce nu puteai face, ci de ce puteai face si nu ai facut! Succes! Liare, gg ma
 12. Deea Shakira

  Mdea, cam greut dar merge.
 13. Deea Shakira

  @KevLaR cred ca tu faci mai bine ca mine @eDy Legend felicitari, sa il stapanesti sanatos @TheTom eu am fost la facultate, pe joc si eu..ma mai ocup de functie sa evitam neplacerile pe viitor.
 14. Deea Shakira

  Salutare tuturor, ce mai faceti? Nu am mai postat de mult pe aici..nici pe /r nu am mai vorbit daca sunt tot cu /tog factions ...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.