Jump to content

Deea Shakira

Member
  • Posts

    2249
  • Joined

  • Last visited

About Deea Shakira

  • Birthday 01/31/1997

Profile Information

  • Gender
    Female

Previous Fields

  • Real name
    Andreea
  • RPG1 Nickname
    [Deea]Shakira

Recent Profile Visitors

8274 profile views

Deea Shakira's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

374

Reputation

  1. - Nume: [Deea]Shakira - Rank: Lieutenant (4) - Dovada: - LSPD: https://postimg.cc/hQB11wPt - LVPD: https://postimg.cc/yg9T9BKG - SFPD: https://postimg.cc/94DbmZnC - FBI: https://postimg.cc/T5Jq79pq - NG: https://postimg.cc/67F0yqkR - Informatii suplimentare: Punctele de la misiunea de saptamana trecuta nu le-am primit in evidenta ta rank up, daca ai putea sa modifici sa le acorzi, te rog si mersi, tot asa 5 puncte si te pup!
  2. - Nume: [Deea]Shakira - Rank: Lieutenant (4) - Dovada: - LSPD: https://postimg.cc/w782PrYv - LVPD: https://postimg.cc/6yrcNhBh - SFPD: https://postimg.cc/YGTRtn4d - FBI: https://postimg.cc/mPTwZFDW - NG: https://postimg.cc/hh7M2Bw6 - Informatii suplimentare: Da punctele alea de rank up ca sunt prima!
  3. Deea Shakira

    Vad ca RPG 2 functioneaza.
  4. Deea Shakira

    Doar mie nu imi functioneaza serverul?
  5. Se poate inchide, am avut [/find] activ si nu se putea pune Check Point din cauza aceasta. Nu am fost atenta. Dar ar merge un mesaj informativ pentru cei care au Check Point activ "Nu poti culege recolta/uda recolta deoarece ai un checkpoint activ."
  6. Deea Shakira

    Nu mai revin
  7. Deea Shakira

    Buna alegere Piko, gg konu
  8. Deea Shakira

    Nick: [Deea]Shakira Data sancţionării: 01.06.19 A fost sancţionat membrul: Robert_NMK Sancţionat cu: Faction Warn Motivul: Limbaj fata de sublider Dovada (opţional, după caz): https://imgur.com/a/ycA6WU9 Alte precizări: Indiferent ce treaba are un membru din conducere cu un rank mai mic nu se abordeaza in halul asta membru din conducere, ti-am sugereat si in joc o fac si aici, ai putea sa pui demisia daca crezi ca esti la fel de tare si mare de acum incolo. Este o sugestie nu o obligatie.
  9. Deea Shakira

    Nick: [Deea]Shakira Data sancţionării: 19.05.19 A fost sancţionat membrul: Heroin@ Sancţionat cu: FW Motivul: Neascultare ordin Dovada (opţional, după caz): https://imgur.com/a/aOyIbOJ Alte precizări: Nu avem nevoie de astfel de comentarori, te-as ruga si ai castiga tu timp daca ai pune demisia, este o sugestie nu o obligatie.
  10. Deea Shakira

    @MarianM99 raportul imi pare destul de mare pentru membrii rank 1 avand in vedere numarul jucatorilor de pe acest server, daca cumva liderii nu au o optiune in Panel Leaders pentru a schimba numarul de puncte la raportul saptamanal o sa propun asa ceva pentru lideri, foarte eficient si nu mai trebuie sa luam legatura cu scripterii si mai ales cu Kelton. Toate schimbarile se vor face cu aprobarea unu admin +4 de pe oras si cu ideei bine intemeiate, nu la orice nimic, in mare parte propunerea este ok, trebuie sa vedem ce zic cei mari.
  11. Deea Shakira

    @HvH nu ai vrea sa punem si SWAT (de stins incendii sau infernus sa ajungem si noi in coma inainte sa ajungem la pacient?) factiunile au fost gandite inainte sa fie facute, asa ceva nu o sa vezi, poate un fcr pentru deplasarea noastra dar slabe sanse ca aveti vehicule personale, nu impodobim parcarile factiunilor de dragul vehiculelor.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.