Jump to content

YLI PacK

Member
  • Posts

    224
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by YLI PacK

  1. SA IMI BAG PULA IN KELTON SI IN TOATA RASA LUI

  2. Voi fi plecat o saptamana, StaMate, daca ma demiti nustiu ce iti fac.

  3. Nu trebuiaaa, lider LORD :X

  4. A revenit nabu de mine pe comunitate

  5. Ma simt bine Ram Pa Pam, cand sunt cu tine, Ram Pa Pam, imi porti noroc, Ram Pa Pam, mare noroc, viata meaaaa.

  6. Nick: PoWeR01 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar/semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Vreau ceva cu abstract verde lime. Text: B-Zone Member Power01 Dimensiuni: Nu conteaza, sa incapa la semnatura si avatar. Alte precizari: Multumesc.
  7. Nick: PoWer01 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Ceva cu abstract negru si alb Text: Power01 Dimensiuni: Sa incapa la avatar Alte precizari: Vreau exact cum are Zokee imaginea.
  8. Nick: PoWer01 Level: 28 Factiune: Civil Mesaj: Felicitari!Ati adus Verdant Family populara in Los Santos. Alte precizari: Bravo Asqwe!
  9. Nick: Power01 Level: 28 Factiune: Civillian Mesaj: Ati adus Vietnamese Boys cum a fost inainte.Bravo LevyY.!Voi sunteti familia mea dintre toate gangurile!
  10. Civilian Mafia recruteaza playeri expermientati!Pentru a face parte din Civilian Mafia trebuie sa va faceti un cont nou si sa intrati pe refferelu meu.

  11. Mersi levyy pentru sansa dar, oricum trebuia sa imi dau demisia pentru ca nu voi avea timp de waruri, m-am gandit sa incerc ceva pasnic pentru ca de acum numai ziua pot fi prezent, seara nu. *SCUZATI DE POST Levyy, daca vrei dupa vara pot sa mai aplic dar vara, crede-ma chiar nu pot. LOS SANTOS GRI TATAAA!
  12. @JustThink Esti un NAB cu N mare.De cand am intrat in factiune numai amenzi mi-ai dat.E timpul ) P.S-Sper ca te vom revedea cu bine cand te vei intoarce https://www.youtube.com/watch?v=HNn68Ayv82I
  13. Nickname-ul tau: Power01 Nickname-ul celui de-al doilea participant: Alexandrion12 Level-ul tau: 27 Level-ul celui de-al doilea participant: 21 Bara RPG sau poza ta cu [/stats]: Bara RPG sau poza cu [/stats] pentru al doilea participant: [url=http://rpg.b-zone.ro] Am citit si luat la cunostinta regulile prezentate mai sus: Desigur Alte precizari: Multumesc.
  14. @W1NNd- Nu esti un membru Vientamese Boys.Nu mai posta in acest topic.
  15. Evidenta War, Luni 9.06.2014 Fac un ultim compromis si pentru ziua de ieri nimeni nu va fi sanctionat nici cu bile, nici cu AV-uri si nici cu FW-uri. Power, ai prea multe greseli. La urmatorul raport asemeni astuia pun pe altul sa faca evidenta - LevyY.
  16. Nu uitati ca decat un membru e invoit, acela este: MrBuzzy, restul sa fiti online la waruri, de acum se va schimba, eu voi face evidenta, nu sunt indulgent cum a fost RazvaNys si sunt chiar mai rau ca el.La mine orice lipsa la waruri se ia in considerare, asa ca aveti grija ce faceti.Va Spun sunt RAU cand vine vorba de waruri.Bafta la war!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.