Jump to content

l VipeRa l Legend

Member
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About l VipeRa l Legend

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 01/22/1998

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Darius
 1. l VipeRa l Legend

  Perioada: 06.02.2015 - 14.02.2015 Nickname: Vipe[R]a Rank: 2 Numarul de comenzi efectuate prin [/accept medic]: 19 - http://imgur.com/a/qDyZ2 Restul comenzilor: 100 - http://imgur.com/a/xLMp7 Total comenzi: 19+100=119 Alte precizări?: .
 2. l VipeRa l Legend

  Perioada: 30.01.2015 - 05.02.2015 Nickname: Vipe[R]a Rank: 2 Numarul de comenzi efectuate prin [/accept medic]: 30 - http://imgur.com/a/clQji Restul comenzilor: 235 - http://imgur.com/a/YXUch#234 Total comenzi: 30+235=265 Alte precizări?:
 3. l VipeRa l Legend

  Problema nu e ca a dat cw, este ...dezamagirea pe care a provocat'o prin asta, el imi reproseaza ca am exagerat cu glumele...dar nici macar nu mi'a zis "ba prostule inceteaza"...e aiurea frate sa imi dea cw tot mie care nu am zis nimic atunci... In fine! Nu mai postez aici, ne auzim in game daca e ceva! Bafta
 4. l VipeRa l Legend

  Mneh...revin cu post chiar daca nu mai sunt in clan.. sa imi dea Cw fara sa fac nimic...doar ca a zis Bulaie ceva si am raspuns si eu...tot mie mi'a dat primul aiutea...asta nu e gluma Pup Misto Noapte buna.
 5. l VipeRa l Legend

  Se pare ca am iesit din clan... Nu am fost dorit..asta e:) Gigs aiurea sa dai CW degeaba si dupa sa continui cu glume...asta esti tu.. Totusi pe o parte imi pare rau ca nu voi mai vorbi cu nabii pe .c ) Ultimul post si pe aici... VA PUP Gagicilor Ne mai vedem prin joc, daca aveti nevoie de ceva ma puteti cauta oricand Multa baftaaa baaaaa!!!!
 6. l VipeRa l Legend

  Hmmm Stiti ca ce fac eu cu GiggS este in gluma Nu va agitati:)) oricum tot #GiggsSarac ramane!!! Cam inactivi pe joc...liniste pe /c Vreau mai mult spamm!!! Hai pa, ne vedem prin game! PuP.
 7. l VipeRa l Legend

  Cateva poze de la activitatea de astazi cu cei din 69, >>>AICI<<<.
 8. l VipeRa l Legend

  Ma culc si eu, va pit spune deja Neata! Ne vedem prin game maine...si bine zis #GiggsSarac!
 9. l VipeRa l Legend

  Care e ba membrul ala? Nu te mai scoate nabel:* tor sarac ramai. Noapte buna ba nabilor.
 10. l VipeRa l Legend

  Dau cum sa nu dau,dau...dau. De la 9in colo dam.Hai pa. Ne vedem in game.
 11. l VipeRa l Legend

  )) Avem ba..dar sunt mici:)) Taci tu saracule, nu iti mai ajunge 5k baa vrei 7:)) huaaa! Va provoc la o greva baietii:)))
 12. l VipeRa l Legend

  Hai noroc! Ce faceti nabilor? Cam liniste pe aici:( Sparg eu gheata;)) spammm!!! Gigs nu am $$ sa iti dau, nu a venit pensia...mai asteapta si tu! Ne vedem prin game...pup inactivilor.
 13. l VipeRa l Legend

  Felicitari, astept urmatorul film.Ai +1 de la mine
 14. l VipeRa l Legend

  Hai noroc! Abia m'am trezit Ne vedem prin game in jurul orei 3, am sedinta Zi misto sa aveti! PuP
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.