Jump to content

Mark

Donator
  • Posts

    2636
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Mark

  1. Mark

    Love B-zone ❤️
  2. Mark

    Nick: Mark Level: 99 Vârstă (reală): 20 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Mark Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa relaxez jucatorii prin evenimente, sa ii ajut cu sfaturi si orice probleme , iar cel mai important sa ne simtim bine cu totii. Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, sprijin in pronblemele pe care le intampina prin contactarea chiar prin PM pe Forum, sfaturi de joc pentru incepatori, colaborarea cu alte factiuni pentru desfasurarea de evenimente interesante intre civili si membrii de factiune ( evenimente tip civili vs. taxi ), organizarea de evenimente noi care nu au mai fost facute, concursuri si multe alte evenimente interesante si amuzante. Multumesc si sper sa ne vedem cu bine!
  3. Mark

    @eB Alphadores Stefan Mersi, e minunata @West Coast Extraordinat, apreciez ❤️ Probabil le voi folosi pe ambele. T/C
  4. Mark

    Mersi, astept si altele!
  5. Mark

    Display Name: Mark Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Imagine cu Ava Max. Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: - Dimensiuni: sa arate bine Alte precizări: Multumesc, +1 la toate.
  6. hakuna matata 

    1. RW Andrey

      RW Andrey

      Am nevoie de ajutorul tau mark, da.mi mesaj pe insta

  7. Mark

    Nick: Mark Level: 97 Vârstă (reală): 18. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 4 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Mark Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut si sa fac lumea sa se simta bine. ''Distractie si voie buna''. Nu cred ca e nevoie de mai mult. Ce intenționez să fac pentru jucători: Tot ce am facut si in celelalte doua mandate pe care le-am avut, sa ofer ajutor si distractie.
  8. Mark

    Nick: Redox Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / evidenta war / alta activitate ) : war Motivul invoirii : I-a picat curentul. Data invoirii la care nu pot veni 12.02.2018 Numarul de invori din aceasta saptamana ( x/2 ). : 1/2 Alte precizari: M-a rugat pe mine sa il invoiesc. Multam!
  9. Mark

    Nick-name: .qbit Rank: 2 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Nu are net, e ploaie afara. Data: 27.11.2017 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Daca nu are net, evident ca nu poate sa isi puna el invoirea asa ca m-a rugat pe mine, o seara buna!
  10. Mark

    Nick: Redox Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti: War Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Data activitatii la care nu poti veni: 01.10.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 sau 2/2, nu stiu sigur. Alte precizari: M-a rugat pe mine sa ii postez invoirea, este deja plecat.
  11. Mark

    - Nick: Mark - Level: 93 - Vârstă (reală): 18 ani. - Sex (real): Male / Masculin - Vechime pe server: Aproape 4 ani. - Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Mark - Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fiu primar pentru a ajuta jucatorii acestui server, cu sfaturi, cu nelamuriri, sa ii fac sa se simta bine pe server, sa desfasor diferite evenimente / activitati, sa am o relatie stransa direct cu jucatorii. Consider ca pentru aceasta functie este nevoie de cineva capabil, activ, serios si cu multa experienta pentru a putea desfasura toate activitatile ce tin de primar. - Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Să fac diferite eventuri / activitati. 2. Voi ajuta cu sfaturi / nelamuriri toti jucatorii care au nevoie. 3. Voi face eventuri speciale pentru toti jucatorii pentru a ii face sa se simta bine si sa castige si bani. 4. Multe alte lucruri pe care le am in cap si se vor desfasura la momentul oportun. Vreau sa va spun ca am mai detinut aceasta functie de doua ori, mereu am fost laudat si rasplatit cu multumirile voastre, mereu am facut ce a fost nevoie sa ne distram, ultima oara cand am avut primar am facut evenimente de circa 30kk intr-o luna, nu am urmarit sa fac bani din asta cum fac majoritatea, sunt deja destul de ''bogat'' si nu prea mai vreau ceva pe acest server, functie, bani. Vreau doar sa va ajut si pe voi si sa ne distram. Votati-ma si nu veti regreta! NU UITA DE +1 DACA MA SUSTII! Mark - the legend
  12. Mark

    - Nick: Mark - Level: 93 - Vârstă (reală): 18 ani. - Sex (real): Male / Masculin - Vechime pe server: Aproape 4 ani. - Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Mark - Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fiu primar pentru a ajuta jucatorii acestui server, cu sfaturi, cu nelamuriri, sa ii fac sa se simta bine pe server, sa desfasor diferite evenimente / activitati, sa am o relatie stransa direct cu jucatorii. Consider ca pentru aceasta functie este nevoie de cineva capabil, activ, serios si cu multa experienta pentru a putea desfasura toate activitatile ce tin de primar. - Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Să fac diferite eventuri / activitati. 2. Voi ajuta cu sfaturi / nelamuriri toti jucatorii care au nevoie. 3. Voi face eventuri speciale pentru toti jucatorii pentru a ii face sa se simta bine si sa castige si bani. 4. Multe alte lucruri pe care le am in cap si se vor desfasura la momentul oportun. Vreau sa va spun ca am mai detinut aceasta functie de doua ori, mereu am fost laudat si rasplatit cu multumirile voastre, mereu am facut ce a fost nevoie sa ne distram, ultima oara cand am avut primar am facut evenimente de circa 30kk intr-o luna, nu am urmarit sa fac bani din asta cum fac majoritatea, sunt deja destul de bogat si nu prea mai vreau ceva pe acest server, functie, bani. Vreau doar sa va ajut si pe voi si sa ne distram. Votati-ma si nu veti regreta! Ce fac eu in timpul liber, cand nu candidez la primar sau altceva, o fac ca sa ma simt bine, DOAR AJUT SI PE ALTII: ( DA SI TU +1 DACA MA SUSTII ) MARK PRIMAR \\ ADMIN 5 \\ LEGEND
  13. Mark

    Nick: Mark Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: E furtuna afara si imi pica netul. Data activitatii la care nu poti veni: 20 09 2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sper sa ajung, ceao!
  14. Mark

    Nick: Mark Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt plecat din oras, nu pot intra la war. Data activitatii la care nu poti veni: 12.09.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Mult succes!
  15. Mark

    Nick: Mark Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Plec in alt oras azi si revin peste cateva zile, nu pot intra la war. Data activitatii la care nu poti veni: 11.09.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Mult succes!
  16. Mark

    Nick: Marki Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): Evidenta war. Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Data activitatii la care nu poti veni: o1.09.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta!
  17. Mark

    O treaba foarte buna, felicitari!
  18. Mark

    A ajuns. Nick: Marki Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): Evidenta war. Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Data activitatii la care nu poti veni: 32.08.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta!
  19. Mark

    Daca imi ceri o parere, ultima e nemaipomenita. Ceao Hayden.CROCODIL
  20. @Wolf Blood O my gudnis, tu esti Adonis :)))))
  21. Mark

    Nick: Marki Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu sunt acasa, am ceva treaba. Data activitatii la care nu poti veni: 29.08.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: E prima invoire, chiar nu pot ajunge. Bafta!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.