Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

jsN THE EMPEROR

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About jsN THE EMPEROR

  • Birthday 02/14/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ploieşti

Previous Fields

  • Real name
    Justinian

jsN THE EMPEROR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ar fi mult prea ineficient să fac încă (,) câte două query-uri pentru fiecare interogare din bază, prea multă memorie încărată, prea multe conexiuni active. Mi-am dat seama că ce mi-ai zis tu merge şi pentru ID-uri neconsecutive. Până la urmă ceva de genul voi face, aproape că am terminat. Mersi de interes şi de ajutor.
  2. Nu asta am cerut, mersi oricum de interes. Exemplul l-am dat pentru baza mea de date, adică pentru interogările http://i.imgur.com/haIW5eK.png Codul vreau să fie executat pentru toate (cele 3 în acest caz) rândurile. Conform conţinutului bazei de date ( repet, http://i.imgur.com/haIW5eK.png ), ceea ce vreau e să îmi afişeze asta: galerie: NumeNume2 galerie de mai sus: nici o galerie mai sus galerie de mai jos: NumePLS galerie: NumePLS galerie de mai sus: NumeNume2 galerie de mai jos: NumeNumePLS2 galerie: NumeNumePLS2 galerie de mai sus: NumePLS galerie de mai jos: nici o galerie mai jos întrebarea mea e dacă se poate realiza ce am cerut, folosind sintaxa clasică de while while($row = mysql_fetch_array("stringul conexiunii")) { echo "galerie: " .$row['galerie']. "<br />; echo "galerie de mai sus: " . (ce cod ar trebui aici)??$row_sus['galerie'] ??. "<br />; echo "galerie de mai jos: " . (ce cod ar trebui aici)??$row_jos['galerie'] ??. "<br />; } Nu este la fel de simplu precum pare la prima vedere, întrucât există posibilitatea ca IDurile din baza de date să nu fie consecutive.
  3. http://forum.b-zone.ro/topic/199914-intrebare-php-mysql/ care le ai cu PHP-ul foarte bine, check, e legat şi de MySQL
  4. Noroc. Am nevoie de nişte sintaxe de cod de PHP pentru următorul lucru: Am o bază de date, o tabelă şi câmpuri deja introduse. Baza de date are structura ceva de genul: ID Categorie Galerie Link pentru a îi afişa conţinutul folosesc mysql_fetch_array, folosindu-mă de un While $row while($row = mysql_fetch_array("string conexiune (SELECT * FROM etc.)")) { echo 'id: ' .$row['id']. ' categorie: ' .$row['categorie']. ' galerie: ' .$row['galerie']. ' link: ' .$row['link']; } *e un exemplu. am nevoie de un cod care să îmi returneze valorile rândului de mai sus de rândul curent, şi la fel şi pentru rândul e mai jos (dacă există) de exemplu: pentru interogările de mai jos: http://i.imgur.com/haIW5eK.png pentru rândul din mijloc unde valoarea de la Galerie e NumePLS vreau un echo cu numele galeriei de mai sus, si cu numele galeriei de mai jos nu ştiu foarte bine cum să mă exprim.. aş vrea să păstrez while-ul while($row = mysql_fetch_array("stringul conexiunii")) { echo "galerie: " .$row['galerie']. "<br />; echo "galerie de mai sus: " . ??$row_sus['galerie'] ??. "<br />; echo "galerie de mai jos: " . ??$row_jos['galerie'] ??. "<br />; } deci aş vrea să îmi returneze ceva de genul: galerie: NumeNume2 galerie de mai sus: NULL galerie de mai jos: NumePLS galerie: NumePLS galerie de mai sus: NumeNume2 galerie de mai jos: NumeNumePLS2 galerie: NumeNumePLS2 galerie de mai sus: NumePLS galerie de mai jos: NULL Rămân dator.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.