Jump to content

Ragnar C

Member
  • Posts

    680
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ragnar C

  1. Nick: Ragnar. Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge:09 08 2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2 Motivul învoirii: Ma duc la plaja, scuze, stiu ca am mai facut si ieri una. Alte precizări: Mersi Nick: xfcog Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:09 08 2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii: Mergem la plaja, sa ne topim. Alte precizări: Mersi.
  2. Nick: Raghar. Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 08.08.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Am conducere de la 13:50, o sa ajung doar la primul sper. Alte precizări: Mersi.
  3. Nick: Ragnar. Rank:2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 3.08.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Am ore de conducere de la 12:30, cred ca ajung la ultimul war. Alte precizări: Mersi.
  4. Nick: Ragnar Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 15/07/2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: In caz ca trebuie sa plec pe undeva sa o am, ca s-ar putea sa ma duc la niste cumparaturi pentru un gratar. Alte precizări: Preventiva, mersi.
  5. Ragnar C

    Mda.. mi-am facut invoire pentru sambata, am crezut ca e vineri pentru ca vineri trebuia sa ma duc si am anulat pe sambata
  6. Ragnar C

    Nick : Ragnar Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 02.07.2016 Lipsesc din motivul: Plec peste Dunare cu niste treaba. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc.
  7. Ragnar C

    Nick: Ragnar Rank:1 Sanctions date:29/06/2016 Amount:2.000$ Reason:Sub 900 sec la 1 war Screenshot: http://imgur.com/jYVpNG1
  8. Ragnar C

    Nick : DeathSeries Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Wars Data la care nu poti veni : 28.06.2016 Lipsesc din motivul: Nu am cum sa ajung.. sunt plecat, era ceva urgent. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: bafta la war, multumesc.(m-a rugat pe mine sa o pun)
  9. Ragnar C

    Nick : Ragnar. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :27/06/2016 Lipsesc din motivul: Ma duc la fotbal. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Multumesc.
  10. Ragnar C

    Nick : Ragnar. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):warr Data la care nu poti veni :24/06/2016 Lipsesc din motivul: S-ar putea sa fiu plecat, nu stiu sigur. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Posibil sa ajung macar la un war sau 2 daca nu la toate, mersi.
  11. Ragnar C

    Nick : Ragnar. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni : 23.06.2016 Lipsesc din motivul: Ma duc la fotbal, sper sa ajung macar la primul war. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: La al doilea nu cred ca am sanse sa ajung, la primul fac tot posibilul.
  12. Ragnar C

    Nick: Ragnar. Rank: 1 Data sanctiunei: 21.06.2016 Suma depusă: 2000$ Screenshot : http://imgur.com/xfikfVz
  13. Ragnar C

    Nick: Tosti Rank:2 Sanctions date: 20/06/2016 Amount: 4000 $$ , am pus 5000 $$ ca-s bogatas. Reason:Sub 900 sec la war Screenshot: http://imgur.com/pfnlLJx
  14. Ragnar C

    @@MeMoRy Legend, Ce sa fac, am intrat si eu sa ajut putin, poate da roade.
  15. Ragnar C

    Salut baieti, bine v-am gasit, sper sa facem treaba impreuna. Imi pare rau ca nu am putut ajunge astazi la war-uri, am fost la un fotbal si nu puteam amana. O sa mai vina si alti membri, poate impreuna putem castiga cel putin SF-ul! @, Si eu abea astept programul de vara la war, cred ca o sa se bage cam pe 26, 27 + ..
  16. Ragnar C

    @@South Max,Mersi la fel si tie !! Aveti grija cu TTB..
  17. Ragnar C

    Multumesc tuturor celor carora m-au ajutat si vreau sa va rog sa mai ramaneti pentru a-l ajuta pe epical, e vremea sa ma retrag de aici. Felicitari Epical, poate reusesti sa faci ceva din aceasta mafie puterinca, nu te grabi sa faci mafia buna. Sa stiti ca functia de lider e o functie grea care implica mult stres si timp, nu vreau sa-l condamnati pe Epical in cazul in care face vreo greseala, nu e asa usor sa administrezi o factiune. Vreau sa ma duc sa-l ajut pe JJamaLL sa ia odata orasu' ala, imi pare rau ca trebuie sa plec dar vreau sa-mi ajut inapoi prietenii apropiati. Va multumesc inca o data si sper sa tinem legatura, ascultati de Epical ca altfel ma supar, gandeste bine baiatu' !!!
  18. Ragnar C

    @@South Max,Mi-a zis Supradoza ca nu accepta orice ar fi, deci tot aia e.
  19. Ragnar C

    @, Are dreptul sa raspunda la post pentru ca eu aveam demisia acceptata, mai ales ca o aveam acceptata de cateva zile. Oricum luai 3/3 la acel post, am vorbit si cu Supradoza si a zis ca nu respinge nimic, de dovezi ce sa spun.. e post pentru limbaj, nu ai ce dovezi sa ai si se asteapta un post o zi pentru ca sa astepti dovada de la membru.
  20. Ragnar C

    Astazi la ora 19:00 se voteaza noul lider, va astept in numar cat mai mare. Hai Romania !!!
  21. Ragnar C

    @@DeathSeries,Nu se stie, vedem la vot.
  22. Ragnar C

    @@DeathSeries,Uite putin pe aici . Am sa va rog sa fiti pe faza deoarece maine s-ar putea sa se voteze noul lider daca termina Jackie treaba, o sa se anunte inainte oricum.
  23. Ragnar C

    @@South Max,Du-te ma ca nu cred ))))))))
  24. Ragnar C

    Vad ca vreti sa scapati de mine cat mai repede.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.