Jump to content

KeXo

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KeXo

  1. Nu functioneaza frate. Nu e vorba despre acel label, am modificat, tot player not connected nu merge.. si nicio comanda ce lucreaza cu <id>, doar daca modul e gata facut.
  2. Am nevoie de cineva cu exerienta in Sanny Builder.

  3. Acesta este, cand folosesc comanda /dr1 spune player not conected chiar daca are report.
  4. https://forum.b-zone.ro/topic/367956-problema-sanny-builder-urgent/?p=5554853 Am nevoie urgent, stiu ca sunteti buni, sper sa gasim o resolvare.
  5. Salutare, de curand am dechis sa fac un mod in Sanny Builder am reusit. Am facu totul bine si ok, pana la un momentdat cand am reinstalat windowsul am instalat si programul si am vrut sa ma apuc de un alt mod, cu executare pe ID, spre exemplu "/pay1" iar aceasta comanda sa transfere id-ului respectiv 100.000 Imi spui ca "Player not connected" aunci cand fac o comanda gen pentru helperi "/n3 <ID>" Iar pentru aceasta comanda voiam sa pun spre exemplu cand tastezi "/n3 <id>" "/n <id> Masina x costa x si se tuneaza in orasul x" Spune player not connected, iar la cea cu pay nu se executa corect, ce pot face? Cine ma ajuta il ajut si eu deasemenea pe el cu cunostinte in Photoshop(avatare,semnaturi gif) Poate ofer si o masina pe server sau o suma de banii, sunt disperat sa resolv asta cat mai curand. Daca topic-ul nu a fost postat corect imi cer scuze, am nevoie urgenta de ajutor.
  6. KeXo

    Care ? Aia cu copy&paste in Font -> Control Panel? Metoda aia merge daca ai mai multe font-uri ,gen atunci cand downloadezi un pachet de fonturi ...
  7. KeXo

    Nu a zis nimeni ca e greu! Insa sunt "copii" de 10 ani care nu stiu sa faca asta. si deschid control panel si copiaza acolo , dezarhiveaza si astae....
  8. KeXo

    @@NYC, Poftim!
  9. Sper ca a fost de ajutor la cineva!
  10. KeXo

    http://tudorgfx.tumblr.com/ http://valentingfx.tumblr.com/ Eu pe astea 2 le folosesc , restu caut tematica pe tumblr si gasesc ! Pup.
  11. KeXo

    Poftim.
  12. KeXo

    Poftim.
  13. KeXo

    Tot din Craiova sunt si eu ! Pup! .
  14. KeXo

    Salut , stock-ul este deja editat! Schimbal.
  15. KeXo

    Welcome
  16. KeXo

    Nick-ul tau:Waky Prenume: Nicolae Varsta:16 Locatia: Craiova Ocupatie: Elev. Jocul(rile) preferat(e): SA:MP , CS:GO , DOTA , Prototype . ETC. Hobby-urile tale: Photoshop , Fotbal , ETC. O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut B-Zone , sper sa ma acomodez usor printre voi , o seara frumoasa De unde ai aflat de B-Zone Community?: de pe google. Alte precizari?: Salut tuturor.
  17. KeXo

    Nick:Bebelusu123 Cel mai bun clan este: Power Gun Last De ce?: pentru ca am-i place denumirea si clanul in general!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.