Jump to content

kRixN

Member
 • Posts

  578
 • Joined

 • Last visited

About kRixN

 • Birthday 05/27/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Moldova Republic of,

Recent Profile Visitors

1980 profile views

kRixN's Achievements

Regular

Regular (8/14)

57

Reputation

 1.  

  1. Show previous comments  2 more
  2. kRixN

   kRixN

   aaaaa adică al 2-lea video nu l-ai înteles ori această situație?

  3. Irina

   Irina

   nu intelesesem situatia :))

  4. kRixN

   kRixN

   aaaaaa păiiii???? voiam să-ți atrag atenția cu da ți-ar sta bine ghe ghe într-un infernus păi da cu numererere de bizon???

 2. hai fă-n fân promit că nu te duc la mireasa din radovan te duc la mireasa din puhoi

  1. Show previous comments  6 more
  2. RW KuKy

   RW KuKy

   tre sa culeg info

  3. kRixN

   kRixN

   sa vezi ce te culeg acus cu un hărag după cap da ți-ar sta bine ghe ghe ghe ghe într-un fecere nouă sute păiiii da cu numererererere de infernuuus

  4. kRixN

   kRixN

   ba *** mai vin mafie ori ma bag in alta *** de tigan mincinos

 3. ce rasa mati faci

  1. Show previous comments  2 more
  2. kRixN

   kRixN

   fututi zgatii mati mai intra ca mori

  3. TakiSilentTSA
  4. kRixN

   kRixN

   da ț-ar sta bine ghe ghe ghe ghe în tramvaiu numaru șese păi daa cu numerererere dă vaslui păi ghe ghe ghe

 4. kRixN

  N ick:krixn R ank 2 O ctivitate la care te facturezi (Sedinta / Antrenament / Razboi / Evidenta Razboi / Alta activitate):war M otivul invoirii: a murit bunica si nu-s acas D ata de activitate la care nu poți veni:18.07.2019 N umarul de facturi pe această săptămână (x / 2):1/2 A lte precizari:aha
 5. kRixN

  interesanta idee, buna sa am motiv sa ma las))) multumesc pentru 5 ani de samp exter si interior
 6. kRixN

  Nick: krixn Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: sunt la muncăz orar greoi... Data activitatii la care nu poti veni: 08.07.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Am fost cu el
 7. kRixN

  Nick: krixn. Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: s-a schimbat programul la munca si na. Data activitatii la care nu poti veni: 05.07.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: daca o sa vin mai devreme(poate) o sa vin.
 8. kRixN

  Nick: krixn. Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: nu sunt acasa poate o sa ajung la ultimele 2 sper. Data activitatii la care nu poti veni: 27.06.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: daca o sa vin mai devreme(poate) o sa vin.
 9. kRixN

  Nick: krixn Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: nu sunt acasa poate o sa ajung la ultimele 2 sper. Data activitatii la care nu poti veni: 25.06.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: daca o sa vin mai devreme(poate) o sa vin.
 10. kRixN

  Nick: krixn Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): Sedinta Motivul invoirii: nu o sa fiu acasa Data activitatii la care nu poti veni: 23.06.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: daca o sa vin mai devreme(poate) o sa vin.
 11. kRixN

  Nick: krixn Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Probleme cu pc, n am altu de pe care sa pot intra. Data activitatii la care nu poti veni: 21.06.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Am fost cu el
 12. kRixN

  mai ti minte kand ma rugai sati iau haschiu si mau injurat toti de morti ka bagai cod dar nu bagai nimika:(
 13. kRixN

  ne auzim pana ieri.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.