Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Viserion Official

Member
  • Posts

    2498
  • Joined

  • Last visited

About Viserion Official

  • Birthday 08/20/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

8326 profile views

Viserion Official's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

193

Reputation

  1. Imi place al doilea avatar Alyne si logo-ul tau SirAbsirt. V-am acordat cate un + pentru munca depusa. Astept si alte creatii in continuare.
  2. Nick: Viserion Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Hitmen Agency Text: Sa scrie Viserion sus, sub Viserion sa scrie "When you kill for money, there are no rules." si sub asta sa scrie Hitmen Agency. Dimensiuni: Dimensiunile optime de pe forum. Alte precizari: + la toate lucrarile. Nick: Viserion Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://45.media.tumblr.com/931596b7975e02303d35e71188a62985/tumblr_nq0oq2Yug41u05f4ho2_500.gif // https://40.media.tumblr.com/88e4483e146264a757bd760276a8faf4/tumblr_nq0jvuVxin1svktoco1_540.png (In caz ca nu merge sa lucrati la prima atunci o vreau pe asta.) Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Viserion Dimensiuni: Dimensiunile optime de pe forum. Alte precizari: + la toate lucrarile. Prima vreau sa ramana gif daca i s-a adaugat textul, dar nu stiu daca se poate.
  3. "Bossulica" vad ca esti tare tau pe RPG1. Level 27, n-ai trecut de rank 2 in vreo mafie si mai esti si banat pentru RENKO Daca eram banat pentru coduri nu mai ma dadeam mare si tare pe forum ca sunt mare mafiot cum te dai tu . Acum cand vazui ca tu esti banat pentru Renko mi-am dat seama ca m-am obosit degeaba sa iti scriu alea mai sus, trebuia sa verific de prima oara. P.S: Mai ai si 12 ani si ma iei pe mine cu "bossulica" si cu "proasta-n targa". N-are rost sa-mi bat capul cu tine, esti doar un copil, nu stii ce faci.
  4. Prietene cand eu luam 4 besturi intr-o zi de war tu te filmai la Paintball. Du-te in TTB sau SP pe RPG2 si hai sa vedem cine face -. Cand o sa cuceresti un oras de 6 ori ca mine LV-ul cu RDT in postura de lider, sublider si membru normal atunci sa imi zici mie ca fac -, pana atunci esti un no name care se filmeaza cum pierde la Paintball. Hai ceau ca nu am chef sa ma cert, i-am promis cuiva ca nu mai fac d'astea. Daca vrei sa evoluezi lasa Paintball-u si treci in mafii.
  5. Esti fenomen tata, nu s-a mai intalnit asa ceva in istoria RPG-urilor.
  6. E bine daca v-ati petrecut revelionul pe samp.
  7. Nu trebuie sa ne inscrii, doar vorbesti cu cati membrii zice acolo la probe si aia trebuie sa se prezinte la probele alea doua, si poti participa si tu, nu numai membrii. Nu e obligatoriu sa fie aceeasi membrii la fiecare proba, ii poti schimba cum vrei, in functie de disponibilitatea tor.
  8. @,Vezi ca si-a mai pus unu' demisia ca astia se duc ca oile.
  9. Sa nu lasi liderul pana nu-mi dai rank 4 pe 25 sau 26.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.