Jump to content

FlorinCapone

Member
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About FlorinCapone

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 05/08/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zaragoza (Spania)
 • Hobbies
  Sa ajung cineva pe B-zone ! ! !

Contact Methods

 • Skype
  mirtoi_alin

Previous Fields

 • Real name
  Florentin
 1. FlorinCapone

  Nick: Florinel.Capone Suma donata: 1.000.000 $ Alte precizari: Succes !
 2. Nick: Florinel.Capone Rank: 1 Vechime: de pe 18-11-2012 Ma invoiesc la: Sedinta Data evenimentului de la care ma invoiesc: 25-11-2012 Motiv: Trebuie sa plec dupa tata la Barcelona. Imi cer scuze Alte precizari: Multumesc de intelegere. Desii cred ca voi fi dat afara pentru ca nu am fost foarte activ saptamana asta..
 3. Nick: Florinel.Capone Rank: 1 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit playerului: Sp1ke Anuntul dat: Sp1ke vinde magazinul 24/7 de langa CNN Las Venturas. Detalii pe forum. Durata in care am dat anunturile: mai bine de 4 zile. Dovada: Alte precizari: Mi-a spus sa nu il mai dau.
 4. Nick: Florinel.Capone Rank: 1 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 1 Serviciul a fost oferit playerului: MatrixGR Anuntul dat: ProLaps din spatele Car Rent Los Santos, vinde accesorii la cele mai mici preturi. Va asteptam ! Durata in care am dat anunturile: 19-11-2012 / 20-11-2012 (2 zile) Dovada: Alte precizari: Multumim. Te mai asteptam pe la noi.
 5. FlorinCapone

  Nick : Florinel.Capone Rank : Sub-lider Data Depunerii : 26/10/2012 Motivul : L-am facut ''prost pe James, cu sub-inteles'' Suma Depusa : 100.000 $
 6. Neata Tattaglia. ne vedem mai pe seara in game !! Nu uitati de SEDINTA !! LA 20:30 !!! Sa fiti cati mai multi !
 7. Hai noroc Tattaglia ! Ne vedem in Game !
 8. FlorinCapone

  Nick-name : Florinel.Capone Rank : 1 Invoire pentru sedinta din data : 11.10.12 Motivul pentru care nu pot venii la sedinta: Motive personale .
 9. FlorinCapone

  Nick: Florinel.Capone Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: Mr.Spiak12 Level-ul celui reclamat: 5 Descrierea situatiei: Pai aceasta situatie este un fel de razbunare pe motivul'' de ce m-ai dat afara James.Capone.... sa vezi ce smecher sunt eu si vin sa te omor....'' Dovezi: http://tinypic.com/view.php?pic=28sqblt&s=6
 10. Stati-ar in gat emtrei...bei fara mine.... Noapte buna copii ne vedem maine dupa-amiaza.
 11. Nickname: Florinel.Capone Rank: 1 Data sedinta pentru care vrei sa te invoiesti : 27/01/12 Motivul: Cornel, am rezolvat cu tata, iar acum mau sunat baietii sa ma duc cu masina la local sa luam sculele, imi cer mii de scuze. Mersi de intelegere ! Alte precizari: Mersi.
 12. FlorinCapone

  Caracteristici reale: 1. Prenume: Florin 2. Varsta: 19 3. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Florin, am ochii verzi, parul saten, locuiesc in Zaragoza(Spania) dar m-am nascut in Constanta, imi place sa glumesc in limita bunului simt, si cu cine imi permit. si cam atat. Caracteristici virtuale: 1. Nickname: Florinel.Capone 2. Level: 40 3. Sex(masculin / feminin): Masculin. 4. Poze ( stats + skill`s ): http://imageshack.us/photo/my-images/694/samp003im.png/ 5. Stats RPG: Asta e la semnatura. 6. De cat timp jucati pe server: de un an si opt luni 7. Nickname-uri anterioare: - 8. Din ce factiuni ati mai facut parte?: Taxi Cab, TTC, F & M, S.I, PD, Cuneo, Barzini, Paterno, Stracci. 9. Factiunea anterioara: TTC 10. Motivul demiterii din factiunea anterioara: Nu am mai avut timp sa joc. 11. Cel mai mare rank obtinut: Rank 4 12. Cat timp dedicati acestui joc?: 5-6 ore sau mai mult. 13. Cate warn-uri aveti? (specificati) : - 14. Sunteti pe blacklist-ul unei mafii?: - 15. De ce doriti sa intrati in aceasta familie?: Ca sa fiu alaturi de prietenii mei. 16. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Stracci Family pentru minim 2 saptamâni, dintre care 5 zile teste ? Da. 17. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune? : Cu vinderea armelor, drogurilor si cu participarea la warr-uri. 18. Cum puteti ajuta factiunea? : Cu disciplina, si lucru in echipa. 19. Vei respecta Lideru / Sublideru si membri cu rank mai mare?: Da. 20. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur. 21. Alte precizari : Multumesc anticipat.
 13. RETRAG ! Prea mult de asteptat... // Ce retragi dragul meu? Ai facut vreo cerere? Am raspuns mai sus, ai fost respins. Auzi la tine "dureaza prea mult", dureaza ca nu casti tu ochii calumea.
 14. Buna seara, ma numesc Florinel.Capone, in RL(Real Life) ma numesc Florin, m-am nascut in Constanta, dar am plecat in Spania (Zaragoza), am 19 ani, iar in joc detin lvl 40. Nu am mai avut alte nume anterioare, fiind o persoana linistita nu am warrn-uri. In continuare o sa va dezvalui factiuniile anterioare in care eu am fost: The Cuneo Family, The Barzini Family, Tow Truck Company, Taxi Cab, School Instructors, Medici si Police Departament. Ultima mea factiune a fost TTC iar motivul care eu am parasit aceasta factiune a fost datorita faptului ca nu am mai avut timp liber sa dedic jocului, acum am rezolvat ce am avut de rezolvat si am timp suficient. Timpul care eu il dedic acestui joc pe zii este de 4,5 ore, iar orarul este intre 16:00 => 00:00. Nu ma aflu pe blackList-ul nici-unei factiuni. As dorii sa intru in News Reporter deoarece tine la curent tot serverul cu informatii reale. Va multumesc pentru timpul acordat cererii mele. STATS => http://imageshack.us/photo/my-images/440/samp004pv.png/
 15. FlorinCapone

  Un raspuns primesc si eu la aceasta problema? ...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.