Jump to content

Gat

Member
 • Content Count

  1577
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About Gat

 • Rank
  Very Important Person

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Dany
 1. Gat

  Nu are treaba partea software, asta e clar. un cooler extern nu o sa te ajute foarte mult, ma rog... cateva grade in minus, dar la tine deja e o problema mai mare, daca spui ca se inchide si ca ai procesor Intel inseamna ca iti ajunge temperatura la procesor undeva la 100-105 grade (astea sunt temperaturile la care procesoarele Intel incep sa cedeze) si asta e grav, cu cooler extern nu o sa ai foarte mari realizari. Mergi cu el sa ti-l curete de praf si schimba-i pasta termoconductoare iar daca iti poti permite, totusi, cumpara si un cooler extern, asta ca sa nu mai sughite prin viitor.
 2. Gat

  Nick: Gat Rank: 2 Grupare: mechanic. Perioada in care lipsesc (ZZ/LL/AAAA - ZZ/LL/AAAA): 3-4 zile, am unele probleme in familie. 21.03- 25.03. Motivul pentru care lipsesc: niste probleme personale de familie. Alte precizari: multumesc pt intelegere.
 3. Nick-name: Gat Level: 30 Rank: 1 Nu pot veni la sedinta din data de: 17.02.2012 Motivul pentru care nu pot veni la sedinta: nu sunt acasa, plec. Alte precizari: thank you.
 4. Nick: Gat Rank: 1 Suma depusa: $13.000.000 Screenshot: http://postimage.org/image/f5q3vsavr/ daca imaginea e neclara, click pe ea.
 5. Gat

  Neata baieti, ce faceti?
 6. Gat

  Noapte buna, am plecat la somn. A, si... welcome Andrey.
 7. Gat

  In sfarsit... imi merge si mie forumul, salut baieti! Probabil stiti, sunt noul vostru coleg. <'>
 8. In primul rand uite-te la componentele astuia si fa o comparatie cu cele de la Galaxy S2. Nici prin cele mai bune visuri nu o sa concureze cu S2. ON: Un telefon bunicel in banii aia... Dar au exagerat umpic
 9. Gat

  Oamenii astia din staff au incercat si incearca sa faca ceva bun si isi dau toata silinta ca noi sa ne jucam intr-o atmosfera placuta si noi ce facem, ne certam si criticam? Haideti sa invatam sa privim si partea buna a lucrurilor.
 10. Nume in joc: Gat. Level: 27. Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 3 ani. Factiuni precedente : Lider Yakuza, lider School Instructor, Taxi Cab Co., Barzini, Corleone, Barzini, Cuneo, Tattaglia, Barzini. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 5 - Vicario. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit Barzini pentru a depunde o cerere in Hitman. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Am fost lider la 2 factiuni, Yakuza si School Instructors. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De mult timp imi doresc sa ma alatur agentiei, motivul este unul cat se poate de simplu, si anume ca imi place subiectul de activitate al factiunii. Odata intrat aici responsabilitatile cresc si seriozitatea ocupa locul intai. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea tintelor intr-un mod cat se poate de silentios si departe de "ochii lumii". Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Cu siguranta. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7. Nickname-uri anterioare : JuaN, donLupu, OptimusPRIME, John.Crawford, Gat. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/gdwj12p4j/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Doar la retragere. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca ar fii cazul, da... dar nu e. Alte precizari? : Cu o singura sansa mi-as putea arata calitatile ascunse.
 11. Gat

  Neata baieti, merg sa ma pregatesc de scoala.
 12. Gat

  Mda Tom.Hagen... macar eu am nu am un motiv intemeiat, spre deosebire de tine . Neata baieti!
 13. Gat

  BAN. Am bagat parola de 3 ori gresit, eram pe laptop si nu mi-am dat seama ca am caps on. Asta e... sa vedem cand iau unban.
 14. Gat

  back de la scoala, ma duc sa mananc ceva si intru in game.
 15. Gat

  neata baieti, ma bag la lost si dupa SCOALA!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.