Jump to content

ZeusGOD

Member
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

About ZeusGOD

  • Birthday 06/19/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brasov
  • Hobbies
    .
    M
    M
    A
    &
    K
    I
    C
    K
    B
    O
    X

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan
  • RPG Nickname
    -

ZeusGOD's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

11

Reputation

About Me

oM29WF6.gif

Inceputul

oM29WF6.gif

NigqSup.gif

NoName19

NigqSup.gif

M-am alaturat comunitatii B-Zone in vara anului 2014. Atunci am inceput sa ma joc pe RPG2 cu numele NoName19. De aceasta comunitate am aflat de la varul meu SquaRe si un prieten comun Alin99. La inceput mergeam toti trei si munceam la truck pentru a face bani. Dupa aproximativ 5 zile in Civileanus Family am aplicat in prima mea factiune, School Instructors. Dupa ce am aplicat am vazut ca am fost acceptat, dupa am invatat tot regulamentul si tot ce trebuia pentru test. Cand am intrat in joc am vazut ca m-a sunat liderul School Instructors D4nYe1, am dat testul cu el si am intrat la limita cu 2,5/3. Am fost foarte fericit ca am intrat intr-o factiune. Am stat putin, iar liderul D4nYe1 a fost dat afara, iar lider fiind Yuri. Usor, usor am primit rank 2 si am mai stat in acea factiune inca 14 zile dupa rank 2. Am iesit deoarece era foarte mare bataie de cap. Cand am iesit din S.I am aplicat in Paramedics cum am aplicat, am fost si acceptat. A fost foarte frumos acolo, am luat rank 2 si am mai stat cateva zile si am parasit si acea factiune deoarece am vrut sa intru in Avispa Rifa. Am intrat in Avispa am stat acolo 2 zile deoarece m-am certat cu membrii si mi-am depus demisia. Dupa ce am iesit din Avispa Rifa am decis sa aleg o alta mafie, aceasta fiind 69 Pier Mobs, acolo era lider Mr.Srk. Am intrat si am luat si aici rank 2, iar dupa 5-6 zile liderul Srk a fost dat afara, iar noul lider a fost Ocaust. In acel moment mi-am depus demisia deoarece nu-mi placea de loc de noul lider. Dupa ce am iesit am zis sa aleg o factiune pasnica, am aplicat in LS Taxi. Aici am intrat fara probleme am stat pana am luat rank 2, iar dupa aceea am zis ca ma las de SA:MP, nu am intrat 3 zile si asa am fost dat afara si din LS Taxi. Dupa ce am iesit am incercat iar in Avispa Rifa, am intrat fara probleme, la un war m-am certat cu liderul, MurrDock si mi-am depus demisia. Dupa ce am iesit am vorbit cu liderul FBI sa vad daca are loc acolo. Am avut noroc si am intrat, acolo am stat cam o saptamana, iar dupa asta am decis sa ma las de SA:MP, acum fiind pe bune. Din 18/09/2014 cand am iesit din FBI, pana in data de 01/06/2015 am fost civil si nu prea m-am jucat, dar pe data de 01/06 am fost acceptat in National Guard, am decis ca aceasta va fi ultima mea factiune, nu o sa mai ies aiurea. Am luat si aici rank 2, iar in data de 24/06/2015 am fost banat deoarece am bagat Renko pe un cont secundar, Mr.BiG. Cu acest cont am fost in Red Dragon Triad, am fost foarte suparat, deoarece in data de 23/06/15 mi-am luat si un Bullet si trebuia sa iau rank 3 in National Guard. Asa am facut alt cont pe RPG2, Zeus[GOD].

cOoVjFL.gif

Zeus[GOD]

cOoVjFL.gif

Cu acest cont am aplicat in Paramedics si am fost acceptat. Pana in prezent apartin de aceasta factiune, dar asa de inceput am primit si un Faction Warn deoarece am dat din greseala [/heal] cu alt tarif. Intre timp am primit rank 2 dupa lungi asteptari. Am stat la rank 2 15 zile, iar dupa a aparut si rank 3. Deocamdata sunt tot la rank 3. Dupa ceva timp a aparut si rank 4, iar dintr-o porblema cu internetul nu am intrat pe joc 3 zile si am fost dat afara. Nu am mai intrat pe joc cam 2 luni, iar dupa am aparut cu o aplicatie in H.A. Am facut aplicatia, am fost acceptat, iar cand sa dau testul, liderul Panda s-a trezit ca nu am skill 5 la detective si am fost respins. Dupa 1 zi am aplicat in LVSI, am fost acceptat si am intrat cu 0/3. Acum am rank 1 si astept sa vad ce se mai intampla :D.


NigqSup.gif

Mr.BiG

NigqSup.gif

Acest cont a fost unul secundar care l-am facut pe referalul lui NoName19, a fost facut doar asa de level, dar incet, incet am aplicat si cu acest cont in News Reporters. Am fost acceptat si am trecut testul cu 0,5/3. In aceasta factiune am stat pana am luat rank 3, iar dupa asta am primit 2 FW din cauza post-hunterilor. M-am certat cu liderul factiunii, Petronella din cauza unui Faction Warn, dupa cateva zile mi-am dat demisia si am aplicat in Paramedics unde am facut rank 2, iar de aici mi-am dat demisia pentru a intrat in News Reporters. Am trecut testul si am stat pana la rank 2 cand mi-am dat demisia deoarece lideru factiunii era foarte inactiv si in acea factiune era o dezordine totala. Dupa am aplicat in Paramedics si am zis ca aceasta e ultima factiune, dar atunci din cauza PC-ului tot luam Crash, stateam 1 minut pe joc si luat crash. Asa am fost dat afara pentru ca nu am intrat timp de 3 zile. In data de 22/06 dupa ceva timp de cand m-am reapucat de SA:MP am aplicat in Red Dragon Triad, lider fiind varul meu SquaRe, iar aici am luat ban pentru renko pe Mr.BiG si pe NoName. Asa a aparut Zeus[GOD].

STATUS: ACTIVE

AoqmM0X.gif

Best Moments:

56zev31.png?1

LeQ1iCb.png?1

8eBANCX.png?1

13TcDmB.png?1

sHySJVJ.png?1

2uLmKRj.png?1

3TDbfrI.png?1

cRc2MMV.jpg?1

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.