Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Evghin Apollo

Member
  • Posts

    643
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Evghin Apollo

  1. Crede-ma ca vei avea. Ai scris vreo carte (Da/Nu)?: Nu Te-ai gandit la a scrie o carte?: Da, este in curs de scriere prima. Tema cartii tale: Madness of a Daedra - Personal considerations on the world and self. Cum spune si titlul, o carte in limba engleza cu filozofiile mele si felul in care functioneaza lumea, greselile omului + lumea ideala. Link catre cartea ta virtuala (daca ai): Nu este publicata, dar daca va intereseaza lasati un PM si, cand o public online, va voi da link. Va mai dura, totusi, cateva luni, probabil. Alte precizari: Este non-profit. Free to read. Nu voi cere bani nimanui la publicare in format electronic. M-am apucat sa traduc si sa scriu si varianta in limba romana, desi... parca zgarie pe ureche in romana fata de varianta englezeasca.
  2. Nu deveni butthurt la ce iti scriu si reactiona urat, te rog. Ceea ce il strica si nu-l face amuzant (pentru mine, cel putin) sunt urmatoarele: gramatica e un mare fail, teribil, groaznic, eye burning. nu ai pus si tu semnul exclamarii unde era necesar. ai exagerat de tot la final cu ban si block, vezi chiar sa nu te trezesti cu ele
  3. -- Nick: Evghin5 -- Level: 31 -- RPG Bar-ul (mic) personal: -- Numele altor participanți (dacă există): BursucRadioactiv -- RPG Bar-ul (mic) al participanţilor: -- Tipul interviului dorit: Interviu dublu -- Tema interviului dorit: Situatia serverului -- Ai citit şi ai luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus?: Da. -- Alte precizări: Nu avem.
  4. Salut. Imi cer scuze ca raspund dupa 4 zile. Credeam ca murise topicul meu. Da. Am cautat transition sound effects si am gasit tape rewind effect. Acela cred ca l-am folosit.
  5. Ciudata alegerea de BTR-uri pt transportoarele blindate de trupe (APC-uri), deoarece mie mi s-a parut ca Abrams-urile trageau in ele intr-un cadru. Daca vrei ceva APC american ia un Bradley sau LAV-25. BTR este design sovietic/rus. La fel si BMP/BMD.
  6. Nu stiu la ce te asteptai tu de la cineva care edita doar mici proiecte la liceu, dar eu nu urmaresc sa redau calitatea cea mai buna ci, mai degraba, sa ...cum ii zice in romana? Screw it, I want to raise awareness about the horrible quality of gameplay we, too often, have it on the server.
  7. Titlul clipului: Povestiri din camion #2 Gen:Trucking Data: 17.7.2015 Scurta prezentare: Inspirat de canalul lui Iuda za Roadrunner, am initiat o serie de videoclipuri cu fail-uri in trafic pe RPG 1. Link: https://www.youtube.com/watch?v=HI10EIg83Uo Pareri despre episodul 2 fata de 1?
  8. Pai cu Bandicam am facut si au iesit 4gb. Hai ca urmeaza EP 2. South Noreo, on 16 Jul 2015 - 02:15 AM, said: Am pus ep 2 daca vreti sa vedeti.
  9. 4 minute video = 2 GB nu pot decat sa decupez ca sa economisesc spatiu si, implicit mai mult material extras astfel. Urmatorul episod va avea vocea pe fundal. Deja are 4 minute si mai strang material cand mai joc. Eu joc pe laptop de 15.6" si rezolutia e pe masura adaptata... De pe laptopul meu se vede ok. O sa mai incerc cate ceva totusi. Multumesc pt sugestii
  10. Nu purta pica pt intro l-am gasit pe youtube cand am scris "B-Zone Trailer". Evit de la a treia cursa zona aia. Dupa doua curse mi-am dat seama ca zona car rent e capcana mortii. Fac stanga la truck cand ies si intru pe autostrada langa aeroport SF eu. Tot pe acolo ma intorc
  11. M-am gandit la asta, dar am ezitat. But why not next time ? Multumesc pt incurajare. Btw, chiar nu ma asteptam sa mai fie cineva care il stie pe aici.
  12. Titlul clipului: Povestiri din camion #1 Gen: Trucking Data: 7.16.2015 Scurta prezentare: Inspirat de canalul lui Iuda za Roadrunner, am initiat o serie de videoclipuri cu fail-uri in trafic pe RPG 1. Video mai lung si mai bun urmeaza pe viitor. Link: https://www.youtube.com/watch?v=sYlTMu_LiWw&feature=youtu.be
  13. UP! Ma poate ajuta cineva? Sa stiu sa nu astept degeaba. Spuneti, va rog.
  14. Nick: Evghin Apollo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Cover facebook, mai exact. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://www.wearegeekingout.com/wp-content/uploads/2014/07/Tokyo-Ghoul-ep02-Yoshimura.png Tema (In caz ca nu exista o imagine): Tokyo Ghoul Text: The act of taking is equally evil. We, from the moment of birth, continue to take. Food, connections, even fellow blood. Living to utmost. Continuing to slaughter, kill, take. Life is to constantly sin. Life is evil itself. I am aware I am evil... But are you aware about yourselves? Dimensiuni: Nu pot spune exact, sa fie potrivita pt cover de facebook. Cred ca e 851 x 315. Alte precizari: Sa se stearga textul initial "Is out policy to help our fellow ghouls" Si sa se inlocuiasca cu cel cerut de mine, sa se incadreze cat mai bine in poza si, daca se poate, sa se redimensioneze sa fie perfecta de un cover de facebook. Imi cer scuze daca nu postez corect, am citit regulile, dar nu gasesc alt loc unde m-ar putea ajuta cineva cu asta. La scris puteti da un efect mai morbid, dar sa fie cat de cat usor de citit si pt a ajuta la acoperirea textului original din poza. Multumesc anticipat. Quote, va rog, sa vad mai repede.
  15. Numele cărţii pe care o recomanzi: Cand armele vorbesc, Sange pe Nistru, Cnutul Maicii Rusia (aceeasi tema) Autorul: Cristian Negrea Motivul: Vedeti trailer-ele lasate mai jos Cartile astea te tin in suspans cum nici alta nu o va face. De la aruncari retrospective asupra trecutului invatam despre prezent si Romania trece printr-o perioada de retrasare a hartilor Europei. Avand in vedere si contextul politic actual, cartile scrise acum ani buni se potrivesc ca o manusa tensiunilor si retrasarilor hartilor actuale. De la un razboi ucraineano-roman la reintregirea granitelor patriei intr-un context asemanator cu cel actual. Nu dezamageste prin expunerea de tehnica militara, tactici si personaje marcante, descrieri emotionale si pasaje ce insuflesc patriotism pana su ultimului tradator necioplit. Alte precizări: Autorul a facut si trailere pt cartile lui, chiar geniale. va las link-uri. Ieftine la 20-30 lei la Editura Marist si se merita din plin. In 3-4 zile citeam o carte (600 pagini). 1. Cand armele vorbesc 2. Sange pe Nistru 3. Cntul Maicii Rusia.
  16. Salutare lume. Been a long time. Timpul sa ma reapuc si eu de MC. Imi puteti da ultima versiune crackuita, va rog? Cred ca era 1.7.9. Lasati aic sau Pm multumesc anticipat.
  17. Trailer-ul a iesit foarte bine, nota 10. Dar e doar pt B-Zone SAMP. Cand zici B-Zone te duci cu gandul la toata comunitatea, nu doar la SAMP; adica si la CS si MC si toate jocurile comunitatii.
  18. [vocea lui Florin Piersic] Si nu faceti, ma, voi ceva cu serverul asta sa jucam si noi acolo unde ne trage inima? Bobo vad ca nu zice nimic... macar de pui un topic in care zici concret ce se va intampla.
  19. +1 +1 +1 fara nr. Cand am vazut titlul ma asteptam sa vad un Spitfire al RAF din WW2, dar complet dezamagit ... si nici nu imi dau seama ce ar trebui sa fie asta.... Inteleg, dar asta nu poate fi numit film... Si Rustler-ul (P-51 Mustang in RL) seamana cu un Spitfire si cred ca intelegi unde bat. Long live Satana Cartoons!
  20. Doamne ce bou sunt, credeam ca am zis la final. Sincere scuze.
  21. Nu ar fi stricat sa fi trecut o data prin el sa vezi sa nu-ti fi scapat ceva, precum anumite greseli gramaticale ce nu ar trebui sa-si aibe locul, sunt din plin.
  22. Titlul clipului: Rendezvous with Death Gen: trailer Durata: 1:17 minute Data lansarii: azi 01.04.2013 Scurta prezentare: watch it Link catre clip :
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.