Jump to content

DaniDaniel

Member
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

Recent Profile Visitors

703 profile views

DaniDaniel's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

7

Reputation

  1. @, chiar daca nu am voie sa postez aici, trebuie. Imi pare enorm de rau ca ai pierdut liderul. Esti cel mai bun lider care l-am avut pana acum. Intelegator si capabil sa rezolve orice indiferent de situatie. M-am simtit foarte bine chiar daca am stat foarte putin, insa stii si tu povestea din cauza careia am iesit. Toti membrii de aici au fost minunati, exceptie cativa(stii tu). Imi pare rau daca te-am suparat vreodata, nu a fost cu intentie. Aici mi-am facut ceva prieteni, prieteni cu care tin legatura, prieteni seriosi. Aici m-am simtit diferit fata de ceea ce v-ati obisnuit, am luat si besturi. Cu membrii care mi-au fost colegi si cu tine lider, bineinteles si cu minunatii sublideri parca am redescoperit jocul, chiar si pentru o clipa. Iti urez multa bafta, la functia de Helper si mai apoi spre Admin. Meriti, meriti din plin. Colegilor care au fost cat timp am fost eu tin sa le multumesc pentru sfaturi si pentru distractiile(party-urile) ca sa zic asa, care le-am avut. Prieteni si amici, majoritatea aici. RESPECT El Loco Cartel, prima mafie care a dominat inca de cand a fost introdus San Fierro.
  2. Welcome, daca vrei sa joci SA:MP, iti recomand serverul al 3-lea RPG3, deschiderea la ora 20:00 vineri 28 noiembrie.
  3. @, eu unul sunt pregatit. Parerea mea e ca va avea MAXIM 200 playeri la deschidere si spun asta deoarece este ora 20:00. Nu cred ca va avea mai multi de atat. Banuiesc ca va avea o evolutie lenta, referindu-ma la playeri.
  4. Parerea mea e ca nu va avea un succes atat de mare, de ce? Sa argumentez, cele 2 servere au ajuns respectate insa au avut un start foarte bun, cu niste oameni seriosi. Acesta nu cred ca va fi la fel, foarte multi noobi vor sa se apuce(ma refer la comentariile de la videoclipul de pe youtube, care ziceau ca nu stiu sa faca o aplicatie si ca rad de ei, oameni care au comentat ca intra doar pentru DM) si acestia dupa parerea mea vor strica serverul. Insa pe langa acestia, sunt si playeri de pe RPG1/RPG2 care inca nu s-au remarcat, playeri seriosi. Va fi un server intre si intre ce dorim noi. Parerea mea, repet.
  5. Retras. Multa bafta tuturor.

    1. Show previous comments  7 more
    2. DaniDaniel

      DaniDaniel

      Eu te-am blocat pe tine jegosule. Nu mi-a sters nimeni. Imi sugeti voi mie pula sa va las stirbi.

    3. DaniDaniel

      DaniDaniel

      Gluma e la tine in pula, cautati-o daca ti-o vezi de burta.

       

    4. DaniDaniel

      DaniDaniel

      Nu vorbesc singur, e ma-ta aici sub birou, am jucat mai devreme fotbal cu ea in pat.

  6. Neata Haron. Cum sa te uitam? Cel putin eu nu. Ai fost baiat de baiat cu mine. Sper sa iei unban.
  7. Se tot uita Rus[T]er pe aici, vrea sa ma scoata. Ce faci prietene?
  8. @, o noapte excelenta si tie. Nu le am. Pacat ca a luat oricum, era de treaba si facea +.
  9. Salut baieti. Trebuie sa ne organizam bine. 69 au devenit buni. De lunea viitoare incercati sa veniti toti.
  10. Salut colegi. Am probleme mari cu PC-ul, maine schimb windows-ul ca am erori multe. Whit3 a primit ban, pacat. Voi ce mai ziceti? Rus[T]er vrea sa ma scoata de aici, cam slabe sanse.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.