Jump to content

xAFK

Member
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

About xAFK

  • Birthday 07/02/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cmd 32.
  • Hobbies
    B-zone, i want to be better than admin.

Contact Methods

  • Skype
    afk.now

Previous Fields

  • Real name
    Mihnea

Recent Profile Visitors

338 profile views

xAFK's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

3

Reputation

  1. Sper să-ţi placă , sunt la început !
  2. Nick:xAFK Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Semnătură Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://i.imgur.com/enOkPqD.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text:DIN DRAGOSTE PENTRU DINAMO Dimensiuni:Cât e o semnătură Alte precizari: O vreau să fie scris gen DIN cu alb Dragoste roşu pentru alb Dinamo roşu dacă se poate , tot cuvântul o culoare , şi efect gif dacă se poate cu fulgi sau scântei de la foc. Mulţumesc din toată inima !
  3. Nick:xAFK Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://i.imgur.com/f2xHDDL.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: xAFK Dimensiuni: Cât este un avatar Alte precizari:Dacă puteţi adăuga şi ceva efecte giff vă mulţumesc foarte mult.
  4. Nick:xAFK Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://i.imgur.com/f2xHDDL.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: xAFK Dimensiuni: Cât este un avatar Alte precizari:Dacă puteţi adăuga şi ceva efecte giff vă mulţumesc foarte mult.
  5. Nick:xAFK Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://i.imgur.com/f2xHDDL.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: xAFK Dimensiuni: Cât este un avatar Alte precizari:Dacă puteţi adăuga şi ceva efecte giff vă mulţumesc foarte mult.
  6. Un wallpaper de telefon imi faci şi mie?
  7. Adidas, sponsorul tehnic al nationalei Germaniei, va plati cel putin 942 milioane euro pentru prelungirea contractului cu Federatia germana de fotbal (DFB) pentru inca 10 ani, pana in 2028. Actualul contract al Adidas urma sa expire in 2018. Purtatorul de cuvant al companiei Adidas, Oliver Brueggen, a refuzat sa confirme stirea si a precizat ca actualul acord se va incheia in 2018 si este prea devreme pentru a se vorbi despre prelungire. Recent, presa germana evoca posibilitatea ca firma americana Nike sa preia nationala Germaniei dupa 2018. Presedintele DFB, Wolfgang Niersbach, a precizat ca Nike are sansa sa, dar federatia este deschisa si altor oferte formale pana la finele acestui an. Parteneriatul dintre Adidas si DFB dateaza din 1954, de la primul succes al RFG la Cupa Mondiala din Elvetia. Actualul contract de 10 ani este estimat la 250 milioane euro si a fost acceptat desi Nike oferise 500 milioane euro, conform presei, la acea vreme. Sursa: Agerpres
  8. Ce mai faceti? eu am o problema cu samp, sper sa revin cat de repede pot.
  9. Nick-ul tau:Fantomes Prenume:Alex Varsta:19 Locatia:bucharest Ocupatie:B-zone, sportul, si multe altele. Jocul(rile) preferat(e):CS:GO/SA-MP Hobby-urile tale:Fotbalul Interese:B-ZONE O descriere despre tine:Sunt un tip de treaba:-? De unde ai aflat de B-Zone Community?:De pe google. Alte precizari?:Cam tarziu sa fac prezentarea, dar hai ca merge.
  10. Nick:Fantomes Factiune:LS Taxi Mesajul transmis:Felicitari tuturor, sper ca voi ajunge intr-o zii aici!
  11. Ce mai faceti? Eu astept ca am inca 3k jail de la rob-ul de aseara:)
  12. În aşteptarea noului top de gamă G3, aflăm că LG pregăteşte un nou model cu ecran flexibil. Viitorul LG G Flex 2 ar trebui să aibă un ecran similar şi vrem să credem că producătorul va păstra proprităţile flexibile ale carcasei. Carcasa cu sistemul de eliminare automată a zgârieturilor fine a fost foarte apreciată de cei care au testat terminalul. Ar fi bine ca LG să păstreze şi această facilitate. În aceste condiţii, care ar putea fi facilitatea unică despre care auzim acum? Este foarte posibil ca acest zvon să aibă simplul efect de-a porni discuţiile despre viitorul LG G Flex 2. Nu ne vom apuca să facem speculaţii despre facilitatea unică a viitorului smartphone flexibil. Din experienţă pot să spun că aceste facilităţi ajung să fie similare cu ceea ce oferă un alt producător pe piaţă sau relativ inutile. Un exemplu ar putea fi camera dublă a lui HTC One M8. Un alt exemplu ar putea fi filmarea cu rezoluţie ultra HD cu 15 cadre pe secundă. Să sperăm că LG va avea cu adevărat o idee originală, iar ea va reuşi să fie în acelaşi timp unică şi utilă pentru clientul obişnuit. Lansarea lui LG G Flex 2 este aşteptată la mijlocul primului trimestru din 2015, adică în perioada apropiată expoziţiei MWC 2015. sursa: http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/lg-g-flex-2-va-fi-lansat-la-inceputul-lui-2015-cu-o-facilitate-unica-12635961/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.