Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

EUROFLT

Member
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

About EUROFLT

  • Birthday 01/16/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.euroFLT.com
  • Skype
    Private. [PM]

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Suceava.
  • Hobbies
    -
    S
    O
    U
    T
    H
    E
    R
    N


    P
    I
    M
    P
    S

Previous Fields

  • Real name
    Eusebiu.

EUROFLT's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

1

Reputation

  1. Ba nu e corect sa cumperi unban, adica na dupa ce esti un codat mai dai 25 de e pentru unban de ce? Ca sa mai iei odata sau? Eu zic ca asta este o prostie. Infine trecand peste asta ce mai faceti eu am dat rob, si am iesit si din jail .
  2. Salutare pimps, de ce s-a intros aimeru ala infect in aceasta comunitatea ?
  3. Nick: euroFLT. Level: 12 Factiune: Southern Pimps Mesaj: Felicitari tuturor celor se afla pe acesta lista, Respect pentru voi !
  4. Ba merita sa va uitati la asta https://www.facebook.com/photo.php?v=495590320582284&set=vb.100003939625006&type=2&theater
  5. @, Welcome TaTaita. Ce mai faceti pimps? Eu unul vreau sa joc un cs dar nu am cu cine
  6. @@SiSu cu S, Nu intru ma pe skype, am un lag infernal de la asa ceva , daca vrei dam pe un ts3 sau ceva
  7. Ba, cine da de un cs, dupa ce-l instalez, sa dau lectii .
  8. Ba, am propus si eu ceva, asta e pentru cei care nu le place jobul "Arms Dealer" : http://forum.b-zone.ro/topic/221220-propunere-arme-din-hq/?p=3248022 E eficienta, si prima si a 2-a, chiar daca sunt minore, dar nu cred ca o sa ma bage in seama la level-ul asta. Dati si voi un + daca sunteti de acord !
  9. Ce faceti pimps? Ba as vrea sa spun si eu ceva cu joburile astea, adica parerea mea. In timpul saptamani sa avem toti job-ul "Arms Dealer", chiar daca nu e si war dar vin cei din ttb si rtd care fac dm si cum au venit si ieri am stat jumate de ora sa gasesc o arma. As vrea sa aveti toti job-ul acesta, si in weekend sa aveti ce job doriti.
  10. @, Ba ia si un rank 1 ca nu strica. Ce mai faceti ma pimps, maine mai avem war de la 13?
  11. Asta a fost cel mai prost war pe care l-am facut am iesit pe minus de ma scoate mama din casa
  12. @@SiSu cu S, Ba, aveam eu admin pe un server de war dar nu mai stiu daca mai am ... ca nu am mau jucat de vreo 2-3 luni.
  13. Buna dimineata Pimps, ce mai faceti eu acum m-am trezit si imi vine sa ma culc la loc cand stiu ca nu veam waruri P.S : Cine joaca cs 1.6 sa imi dea un pm sa ii dau lectii din nou
  14. @@Skipper, Ia hai ca ma bag si eu cine are steam add: NickName steam : zenkeen, un add si va dau lectii Lasand cs deoparte, sa ne apucam de SA:MP, maine avem war, daca da spuneti-mi si mie la ce ora, sa va du lectii si acolo
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.