Jump to content

PlayHard is The Suspect

Member
  • Posts

    846
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

506 profile views

PlayHard is The Suspect's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

28

Reputation

  1. PlayHard is The Suspect

    Nume: PlayHard Rank:2 Data sanctiunii:23.02.2018 Suma depusa: 7000$ Motivul amendarii: - la war Dovada: https://imgur.com/a/5tmj6
  2. PlayHard is The Suspect

    Nick : PlayHard Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :27.01.2017 Lipsesc din motivul: Ma duc la dentisti.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Multumesc!
  3. PlayHard is The Suspect

    Nick : PlayHard Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :25.01.2017 Lipsesc din motivul: Sunt plecat din oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Multumesc!
  4. PlayHard is The Suspect

    Nume: PlayHard Rank: 2 Data sanctiunei: 19.01.2017 Suma depusă: 5000$ Motivul amendării :war. Screenshot: http://imgur.com/a/UhzUn
  5. PlayHard is The Suspect

    Salut, ce faceti praduitorilor? Ati mai dat vreun punish ceva?
  6. PlayHard is The Suspect

    E grav daca vin aia deschisi peste noi, dar oricum nu au ce sa ne faca suntem prea power pentru ei. Haideti baieti la waruri ca mai e putin!!!
  7. PlayHard is The Suspect

    Salut, eu sunt noul vostru coleg Scott. sper sa ne intelegem bine si sa facem sf verde inchis!
  8. PlayHard is The Suspect

    Ce se ocupa de codati NewLife? Esti nebun, habar nu are sa faca un test, mi-a gasit wall de la CS:GO si 1.6 si a cautat pe google " download wall cs 1.6", el credea ca e de la SA:MP, las-o drq de treaba. Oricum si eu i-am dat lui Kelton Pm pentru el, m-a tinut la teste 42 minute am pierdut aproape 2 waruri si alti admini ma tin 15 minute si cauta de 3 ori cat a cautat laggeru ala.
  9. PlayHard is The Suspect

    Ce faceti bai praduitorilor? Ati mai mancat si voi ceva? Destema ce mai fac prietenii tai " tomberonierii" ?
  10. PlayHard is The Suspect

    Hai noroc, ce faceti bai praduitorilor, diseara avem 3 waruri, ii terorizam pe aia din GSB, le scoatem SA:MP-u` din cap!
  11. PlayHard is The Suspect

    SALUT BAIETI. SE PARE CA ODIN MI-A LASAT BANUL, EU SINCER VA SPUN ACUM, ORICUM BANUL RAMANE, CAT AM STAT IN ELC NICI CEA MAI MICA INTENTIE DE A JUCA CU COD NU AM AVUT-O. ASTA E ACUM. VREAU SA VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU CLIPELE FRUMOASE PE CARE MI LE-ATI OFERIT IN TIMPUL MEU PETRECUT AICI, MERSI CARIE CA AI FOST MEREU ALATURI DE MINE CAND NUMAI AVEAM NICIUN PRIETEN IN FACTIUNE SI MERSI JJAMALL PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU MINE! BAFTA IN CUCERIREA SF-ULUI, SE PARE CA DRUMUL MEU PE RPG1 AICI SE TERMINA. VA MULTUMESC INCA O DATA PENTRU TOT. ADIO EL LOCO CARTEL!
  12. PlayHard is The Suspect

    salut baieti, Kelton inca nu mi-a raspuns la cerere cel mai probabil azi o sa raspunda, ar fi culmea sa raman cu banul nevinovat si cainii aia care dau numai 10/10 sa ramana pe server...
  13. PlayHard is The Suspect

    Nimic, mi-a dat ban pe o dovada in care dau ca oricare alt player, iar cand sare ala gardu s-a facut bug ca ai vazut cum e.. si cica am tras prin perete acolo langa avispa pe turfu ala, dar nu ai ce sa le faci, v-am zis daca nu iau unban am dat delete la samp si v-am pupat!
  14. PlayHard is The Suspect

    Salut baietii mie, ba PENTRU TOTI FANII MEI CARE ZIC CA NU DAU BINE HAHAHHAHAHA verificati bai rpg-u astia de la avispa ca stiu ca va uitati la discutiile noastre, am luat ban pe nedrept in viata mea nu am dat cu cod si nu o sa dau imediat fac cerere de unban, sper ca voi lua unban, nu are rost sa iau ban pe nedrept, stiu ca dau bine, dar nici chiar asa bai fratilor. Hai ca ne auzim daca imi scoate banul kelton, daca nu v-am pupat definitiv, eu daca nu iau unban numai joc pe aceasta comunitate pentru ca nu are rost sa iau ban degeaba si altii care rup codurile sa nu ia ban pentru ca au pile. Va urez o seara frumoasa, pwp!
  15. PlayHard is The Suspect

    Neata baieti, doar ce m-am trezit si eu, ce ati mai facut aseara?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.